AMATEURVOETBAL

Zwartemeer pakt punt bij ZBC

Zwartemeer pakt punt bij ZBC ZWEELOO ? Via een 1-1 ruststand wist Zwartemeer met 2-2 gelijk te spelen tegen koploper ZBC. Een geduchte tegenstander dus voor Zwartemeer en ZBC had ook het betere van het spel, Zwartemeer wist echter hun sterke aanval goed te beteugelen, maar kwam in de eerste helft een paar keer goed weg. De blessuregolf is bij Zwartemeer weer aangewakkerd zodat meer dan een half elftal geblesserd langs de kant stond. De spelers die in het veld stonden weerden zich echter kranig.
Reageer!

Titan kan voorsprong niet vast houden

NIEUW WEERDINGE - Titan kan een 2-0 voorsprong op Germanicus niet vasthouden en verliest uiteindelijk met 4-3. Het beter spelende Titan kwam in de 15e minuut op 1-0 door Ronnie Luiten via een schitterend afstandschot. Vervolgens kregen Idema en Prins nog mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar de keeper van Germanicus blijkt nog altijd van topniveau en hij hield zijn doel schoon. n de tweede helft bleek Germanicus niet de aansluitingstreffer te kunnen maken. In de 70e minuut bracht Koops Titan op een 2-0 voorsprong.
Reageer!

Tynaarlo - VIOS eindigt met staking

TYNAARLO - Op het sportpark in Tynaarlo heeft VIOS (O) dit weekeinde drie punten mee naar huis weten te nemen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het 1-2, nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot in de 88e minuut. VIOS begon zeer opportunistisch, het kreeg veel kansen in de openingsminuten, waaronder al eerste twee minuten. Een goede corner vanaf rechts werd na een volley van spits Betten afgeslagen. Ook rechterspits Geuze wurmde zich door de verdediging van Tynaarlo, echter tot scoren kwam het niet.
Reageer!

Lammert Kiers trainer DVC'59

NIEUW DORDRECHT - Lammert Kiers zal tot het eind van het seizoen de selectie van DVC'59 onder zijn hoede nemen na het op non-actief stellen van trainer Johan Piening. De in Barger Compascuum wonende Kiers is overigens geen onbekende bij DVC 59. Hij was al van 1998 tot 2001 als trainer werkzaam in Nieuw Dordrecht en werd in het seizoen 98-99 kampioen met DVC'59.
Reageer!

Prijswinnaars op bezoek bij SC Heerenveen

EMMEN - Seizoenkaarthouders van FC Emmen die bij vroegtijdige verlenging een prijs wonnen in de vorm van een toegangsbewijs voor een thuiswedstrijd van SC Hereenveen hebben zondag de wedstrijd tegen VVV-Venlo bezocht. Het duel tussen twee voormalige trainers van FC Emmen eindigde in 1-1.
Reageer!

SVBO nestelt zich op kop na winst op VEV

BARGER OOSTERVELD ? SVBO(zat) pakte een belangrijke 2-1 overwinning in de derby tegen VEV. Beide ploegen beginnen slecht aan de wedstrijd. Het spel veert over en weer en gaat gelijk op. De eerste en eigenlijk enige goede kans voor SVBO van de eerste helft komt van Ruben Strating die maait wild over na een goede actie van Thijs Scholte Albers. Ook VEV is tot enkele doelpogingen gekomen. Henri Nijenkamp komt tot een schot, maar keeper Doek pakt goed. Even later krijgt VEV een vrije bal op randje zestien meter, Jeroen Hartmann schiet echter over de kruising.
Reageer!

Winst voor C-jeugd, D'tjes verliezen

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen C heeft de uitwedstrijd tegen PH Almelo met 3-2 gewonnen. De D-pupillen waren thuis tamelijk kansloos tegen FC Groningen en verloren met 4-1.
Reageer!

Bargeres met twee gezichten langs Dwingeloo

EMMEN - De wedstrijd Bargeres - Dwingeloo kende 2 gezichten. De eerste helft was Dwingeloo die het spel dicteerde, de tweede helft was Bargeres de bovenliggende partij. In de score kwam dit gezichtsverschil ook duidelijk naar voren. De rust werd ingegaan met 0 -1, de wedstrijd eindigde in een overwinning voor Bargeres, 2 ? 1. In de eerste helft werd na een goed begin van Bargeres al snel de wedstrijd overgenomen door Dwingeloo. Bargeres stond meer met de rug tegen de muur en kwam nog sporadisch op de helft van Dwingeloo.
Reageer!

Wind spelbreker bij duel De Weide ? Drenthina

EMMEN - Vooraf was al duidelijk dat de harde wind die het sportpark van De Weide teisterde een belangrijke rol zou vervullen in het treffen tussen De Weide en Drenthina. De thuisploeg had na de nederlaag van vorige week wat goed te maken en de bezoekers wilden de goede lijn van de eerste 3 wedstrijd graag doortrekken. Door de wind in de rug gesteund waren het dan ook de mannen van trainer Karhof die in de eerste helft de eerste speldenprikjes uitdeelden. Veelal met lange ballen van achteruit werd geprobeerd hun topscorer Ferry Reijs in stelling te brengen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda