AMATEURVOETBAL

Maandag kantoor FC Emmen gesloten

EMMEN - Maandag 7 december is de administratie van FC Emmen telefonisch niet bereikbaar. Ook het kantoor is deze dag gesloten. Op dinsdag zijn alle afdelingen weer geopend.
Reageer!

SC Angelslo geeft het weg

ONSTWEDDE - Afgelopen zaterdag stond voor SC Angelslo opnieuw een uitwedstrijd op het programma. De mannen van trainer Johan Hollen moesten het opnemen tegen Onstwedderboys. Ook dit was weer een belangrijke wedstrijd voor de ploeg uit Emmen, maar het verloor kansloos met 6-0. Het eerste kwartier leek er niets aan de hand voor Angelslo: het spel golfde wat op en neer maar echte mogelijkheden waren er niet.
Reageer!

Moeizame overwinning EHS ?85

EMMERSCHANS - Na 90 minuten wedstrijd plus vele minuten blessuretijd stond er weliswaar een verdiende maar wel een zeer moeizame 2-1 overwinning voor EHS ?85 op Weiteveense Boys op het scorebord. Vorige week werd SVBC met veel klasse opzij gezet en dat leek vandaag ook te gebeuren met Weiteveense Boys. In de beginfase werd er veel druk gezet en dat resulteerde in een behoorlijk veldoverwicht. Via een vrije bal van de voet van Ronald Muter kopte Wilfred Wolters fraai binnen en dat al na 5 minuten.
Reageer!

Koploper Klazienaveen wint weer

Koploper Klazienaveen wint weer ALTEVEER - Koploper Klazienaveen heeft de uitwedstrijd tegen VVAK met 2-0 gewonnen. De nummer vijf van de competitie gaf voor rust goed partij, maar het was Klazienaveen dat in de 42e minuut op voorsprong kwam via een treffer van Iwan Lambers na een goede combinatie met Nick van der Sleen. Een gevoelige tik voor de gasten uit Hoogeveen niet meer te boven. Na de thee was het Klazienaveen dat de wedstrijd in zijn greep had, maar VVAK vocht voor wat het waard was maar Klazienaveen hield het achterin goed gesloten. In de 77e minuut gooide Klazienaveen de wedstrijd helemaal op slot toen Patrick Bloember zijn ploeg op een 2-0 voorsprong zette via een strafschop na een overtreding van VVAK binnen de zestien. De mannen van trainer Otto Halmingh namen hiermee weer drie belangrijke punten mee naar Klazienaveen.
Reageer!

DVC'59 in slotfase onderuit

RUINERWOLD ? Lang zag het er naar uit dat DVC?59 punten zou pakken tegen Ruinerwold. De slotfase werd de ploeg van trainer Lammert Kiers echter fataal. In de 86e minuut en in blessuretijd boog de thuisclub de 1-2 achterstand om tot een 3-2 overwinning. Of die overwinning uiteindelijk verdiend was waren de meningen na afloop over verdeeld. Bij Ruinerwold stelde men dat het gezien het veldoverwicht na rust een verdiende zege was, terwijl DVC?59 kijkend naar de kansen die er ook na rust waren van mening was dat een punt verdiend zou zijn geweest.
Reageer!

WKE ook tegen De Treffers overeind

EMMEN ? WKE moest zondagmiddag met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen tegen het op de derde plaats staande De Treffers uit Groesbeek. Op een regenachtig Grote Geert Sportpark was WKE in de beginfase de betere ploeg en kreeg enkele goede mogelijkheden via onder onderen Robert Fik die een indraaiende vrij trap vanaf de rand zestien ternauwernood door doelman Erik Makaay uit het doel werd geranseld. Aan de andere kant had WKE het geluk mee in een scrimmage voor het doel van Raymond Beukeveld die daarbij assistentie kreeg van Keven Mooibroek.
Reageer!

KNVB benoemt Jan van Driel tot Bondsridder

ZEIST - Amateurvoetbal en voorzitter KNVB district Noord Jan van Driel (foto), woonachtig in Beilen, werd zaterdag 28 november tijdens de Algemene Vergadering in Zeist benoemd tot bondsridder. Uit handen van bondsvoorzitter Michael van Praag kreeg Van Driel de bijbehorende versierselen. Jan van Driel is ruim dertig jaar bestuurlijk actief voor de KNVB. In 1978 werd de nu 65-jarige Drent bestuurslid van de KNVB-afdeling Drenthe. Op een lange periode als secretaris/penningmeester volgde vanaf 1992 het voorzitterschap van de afdeling. Na negen jaar als vice-voorzitter is Van Driel sinds 2005 voorzitter van het KNVB-district Noord. In 2001 werd Jan van Driel al onderscheiden als lid van verdienste.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda