AMATEURVOETBAL

Beloften tegen Twente en FC Groningen in Emmen

EMMEN - Voor het beloftenteam van SC Heerenveen/FC Emmen zijn twee competitieduels in het Univ? stadion gepland. Op 29 maart 2010 is Jong FC Twente de tegenstander en 19 april 2010 komt Jong FC Groningen op bezoek.
Reageer!

Maandag kantoor FC Emmen gesloten

EMMEN - Maandag 7 december is de administratie van FC Emmen telefonisch niet bereikbaar. Ook het kantoor is deze dag gesloten. Op dinsdag zijn alle afdelingen weer geopend.
Reageer!

SC Angelslo geeft het weg

ONSTWEDDE - Afgelopen zaterdag stond voor SC Angelslo opnieuw een uitwedstrijd op het programma. De mannen van trainer Johan Hollen moesten het opnemen tegen Onstwedderboys. Ook dit was weer een belangrijke wedstrijd voor de ploeg uit Emmen, maar het verloor kansloos met 6-0. Het eerste kwartier leek er niets aan de hand voor Angelslo: het spel golfde wat op en neer maar echte mogelijkheden waren er niet.
Reageer!

Moeizame overwinning EHS ?85

EMMERSCHANS - Na 90 minuten wedstrijd plus vele minuten blessuretijd stond er weliswaar een verdiende maar wel een zeer moeizame 2-1 overwinning voor EHS ?85 op Weiteveense Boys op het scorebord. Vorige week werd SVBC met veel klasse opzij gezet en dat leek vandaag ook te gebeuren met Weiteveense Boys. In de beginfase werd er veel druk gezet en dat resulteerde in een behoorlijk veldoverwicht. Via een vrije bal van de voet van Ronald Muter kopte Wilfred Wolters fraai binnen en dat al na 5 minuten.
Reageer!

Koploper Klazienaveen wint weer

Koploper Klazienaveen wint weer ALTEVEER - Koploper Klazienaveen heeft de uitwedstrijd tegen VVAK met 2-0 gewonnen. De nummer vijf van de competitie gaf voor rust goed partij, maar het was Klazienaveen dat in de 42e minuut op voorsprong kwam via een treffer van Iwan Lambers na een goede combinatie met Nick van der Sleen. Een gevoelige tik voor de gasten uit Hoogeveen niet meer te boven. Na de thee was het Klazienaveen dat de wedstrijd in zijn greep had, maar VVAK vocht voor wat het waard was maar Klazienaveen hield het achterin goed gesloten. In de 77e minuut gooide Klazienaveen de wedstrijd helemaal op slot toen Patrick Bloember zijn ploeg op een 2-0 voorsprong zette via een strafschop na een overtreding van VVAK binnen de zestien. De mannen van trainer Otto Halmingh namen hiermee weer drie belangrijke punten mee naar Klazienaveen.