AMATEURVOETBAL

SVV?04 loopt averij op in Weerdinge

WEERDINGE - SVV?04 kreeg zondagmiddag de mogelijkheid om alleen aan kop te komen van de zondag vierde klasse C, (de wedstrijd van Bargeres was afgelast) maar moest in een wedstrijd die tot het gaatje ging met een 1-1 eindstand de punten delen. Het eerste half uur was SVV?04 niet met voetbal bezig maar meer met scheidrechter de Vries uit Harkstede.

Drenthina doet goede zaken tegen Middelstum

EMMEN - In de wetenschap dat bij een overwinning vandaag de koppositie kon worden ingenomen begon Drenthina na 3 uitwedstrijden op rij tegen het in degradatienood verkerende Middelstum. Beide teams zijn vorig seizoen gepromoveerd en waar de thuisploeg bovenin meedraait moeten de bezoekers het doen met een plaatsje in de kelder van de 2e klasse. Op een prima bespeelbare grasmat waren het de gasten die in de eerste minuten van de wedstrijd het voortouw namen. De thuisploeg werd teruggedrongen op eigen helft en was licht verrast door de speelwijze van de blauwhemden. Kansen leverde het overwicht weliswaar niet op, het was wel duidelijk dat het team van trainer Bert de Vries niet was gekomen om zich te verstoppen.

Sc Angelslo opnieuw met lege handen

ALTEVEER/KERKENVELD - Zaterdag 28 november reisde Angelslo af naar opnieuw een uitwedstrijd en wel naar Alteveer/Kerkenveld tegen VVAK. Vol vertrouwen begon Angelslo aan deze wedstrijd en vanaf het begin bleef de ploeg uit Emmen voetballen en VVAK ver terugdringen op eigen helft. Echter, veel mogelijkheden wist Angelslo niet te cre?ren. Het was pas in de 28e minuut dat Angelslo een goede mogelijkheid kreeg: Marcel Akgun kwam iets te ver naast het doel uit en lepelde de bal maar net over. Angelslo bleef druk zetten op de helft van VVAK, maar kansen waren er niet. Zo werd de rust ingegaan met 0-0.