AMATEURVOETBAL

Twedo onderuit tegen Zuidwolde

ZUIDWOLDE ? Twedo liep zondagmiddag in en tegen Zuidwolde tegen een 3-0 nederlaag op. De 3-0 zege leek overduidelijk, doch zo gemakkelijk kwam deze zege allesbehalve tot stand. In de 16e minuut scoorde Carlos Lopez Macedo de 1-0. Vier minuten later had Twedo pech nadat een inzet van de doellijn werd gehaald. In de 25e minuut van de wedstrijd leek Zuidwolde op 2-0 te komen, maar een strakke inzet van middenvelder Stefan Liezen werd door doelman Gatsonides in een reflex met de voet gepareerd. Ruststand 1-0.
Reageer!

SVBO 2 ook door naar de volgende ronde

HELPMAN ? Het tweede team van SVBO zorgde in en tegen Helpman voor een verrassing door de wedstrijd voor de 3e KNVB ronde met 1-0 te winnen. Na ene ruststand van 0-0 was het in de 55e minuut Mark Heinen die de naar later bleek winnende treffer op het scorebord liet noteren. Helpman probeerde nog wel de wedstrijd een andere wending te geven maar de mannen uit Barger Oosterveld hielden het hoofd koel. Eindstand 0-1.
Reageer!

John van den Wildenberg verlaat Oring

ODOORN - In een wederzijds overleg is besloten om het contract tussen John van den Wildenberg en Oring niet te verlengen. Het contract wat aan het eind van het seizoen afloopt zal na 5 seizoenen samenwerking tot volle tevredenheid dus het laatste contractjaar zijn bij Oring. Het wederzijds respect is groot, toch denken beide partijen dat het na 5 jaar goed is geweest om ieder zijn eigen weg in te slaan.
Reageer!

KNVB beker amateurs 3e ronde KO

HEERENVEEN - De competitieleider van de KNVB district Nood heeft vanmiddag de loting verricht voor de 3e KO-ronde van de KNVB district Noord en de laatste zestien wedstrijden zijn als volgt samengesteld.
Reageer!

C-jeugd superieur tegen GRC Groningen

EMMEN - De C-jeugd van FC Emmen heeft het inhaalduel tegen GRC Groningen C1 met 7-0 gewonnen. na een helft spelen stond het reeds 3-0.
Reageer!

Drenthina stelt op orde op zaken tegen Omlandia

TEN BOER - Een duel tussen The Best of the Rest. Beide trainers waren het er vooraf over eens in Ten Boer. De winnaar van deze middag mocht aanhaken bij de koplopers en voor de verliezer rest voorlopig de middenmoot. Omlandia-trainer Kees Bouma moest vanwege de vele blessures in zijn selectie een hele puzzel oplossen om een volwaardig team in het veld te brengen tegen een getergd Drenthina. Gerrie Benes had zijn spelers na de wisselvallige resultaten van de afgelopen weken maar ??n opdracht meegegeven: Strijden totdat je er bij neervalt!
Reageer!

Ruime winst Emmen D1 op Olde Veste'54 D1

Na het verlies van de vorige week was er deze keer d? kans om die wedstrijd geheel weg te poesten. ?d Olde Veste ?54 D1 kwam op bezoek, op papier een laagvlieger maar zeker geen verkeerd elftal. Er was voor Emmen D1 maar een ding dat vandaag telde: winnen. Het liefst natuurlijk met goed en overtuigend voetbal. Dat gebeurde. Een keurige constante 6-0 overwinning, met veel positieve gevolgen.
Reageer!

Nipte nederlaag FC Emmen bij sterker Cambuur

EMMEN - FC Emmen heeft in Leeuwarden niet voor een verrassing kunnen zorgen. Het hield tegen kampioenskandidaat SC Cambuur wel de schade beperkt tot 1-0. Sandor van der Heide was met een goal na een uur spelen de matchwinner.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda