AMATEURVOETBAL

Hans Denissen C1000 Man-of-the-match

EMMEN - Hans Denissen is uitgeroepen tot C1000 Man-of-the-match bij FC Emmen tegen Excelsior. Hij kreeg van de zeer deskundige jury acht punten toegewezen plus vijf punten voor het klassement Voetballer van het jaar. Milos Malenovic eindigde als tweede terwijl Kevin G?rtz als derde finishte.

ZBC wint oefenduel tegten SVV'04

ZWEELOO - Ondanks dat gegeven werd het dus geen makkie voor Sp. Zweeloo. De sportieve wedstrijd ging grotendeels gelijk op, met twee ploegen die wilden voetballen. Ondanks dat de geel-zwarten de lat raakten, stond het na 45 minuten nog 0-0. Mauro Dos Reis verving in de rust Kristian Elders, die al snel geplaagd werd door hamstringperikelen. Later zou ook vleugelspeler Rolf Drewes binnen de lijnen komen. Hij verving Anne Hajes. Onder meer Thomas Wolting - hij raakte aangeslagen op de training van maandag - was niet beschikbaar.

FC Emmen verrast tegen Excelsior

EMMEN - Na een helft spelen gaven weinigen nog een stuiver voor de kansen van FC Emmen maar in een fraaie tweede helft werd de 0-2 achterstand weggepoetst en werd Excelsior compleet opgerold. Met als gevolg een hoopgevende 4-2 overwinning. FC Emmen trainer Harry Sinkgraven hoopte vooraf op een soortgelijke thuiswedstrijd als tegen AGOVV. Die wedstrijd werd met veel strijdlust in de eerste zege omgezet wat door het eigen publiek zeer werd gewaardeerd. Na een helft spelen tegen Excelsior, tot vrijdagavond ongeslagen koploper in de derde periode, leek dat echter een utopie. De Rotterdammers hadden in de eerste veertig minuten nauwelijks een re?le mogelijkheid gehad maar kregen plotseling twee doelpunten als het ware in de schoot geworpen.