AMATEURVOETBAL

SC Angelslo fors onderuit

EMMEN - Zaterdag 12 september stond voor Angelslo de 2e competitiewedstrijd in de 4e klasse op het programma. De mannen van trainer Johan Hollen moesten aantreden tegen Smilde ?94. Na de goede start van vorige week zou dit een wel heel vreemde middag worden. Vol vertrouwen begon Angelslo aan de wedstrijd, maar liet zich echter vanaf het begin uit de wedstrijd halen door het harde spel van Smilde en de niet daarop reagerende scheidsrechter.
Reageer!

Nipte nederlaag voor SVBO zat

VRIES - In de zaterdag 6e klasse E stond VAKO - SVBO op het programma en de thuisclub trok na negentig minuten met 1-0 aan het langste eind. Zowel SVBO als VAKO kennen beide een goede seizoensstart. SVBO won de eerste wedstrijd met 8-2 van Veendam 84 en VAKO wist van Westerwolde te winnen met 7-1. De eerste minuten van de wedstrijd ging het gelijk op, over en weer balbezit alleen werden er nooit echte kansen gecre?erd. Hierna kreeg SVBO een licht overwicht met SVBO iets meer in balbezit. Dit resulteerde in niet meer dan enkele afstandschotjes. VAKO kreeg de betere kansen door een paar snelle uitbraken.
Reageer!

Sp. Zweeloo incasseert flinke dreun tegen fittere Boys

BEILEN ? Het prachtige hoofdveld aan de Eursingerweg in Beilen was zaterdag het decor van een ongelijke strijd in 4C. Sportclub Zweeloo had weinig tot niets in te brengen tegen thuisploeg CVV Fit Boys, 6-0. Helaas voor de ploeg van trainer Hans Pullen drukte leidsman Van de Leur daarnaast nadrukkelijk zijn stempel op de overigens eenzijdige negentig minuten voetbal. Tot verbazing van velen gaf de Emmeloorder tot twee keer toe een strafschop cadeau aan de ex-derdeklasser, terwijl Ties van der A onterecht met rood de kleedkamer moest opzoeken. Buiten dat onrecht om was titelkandidaat Fit Boys - directe promotie moet geen probleem zijn voor de complete groen-gelen - de veel betere ploeg.
Reageer!

Drenthina wint ook tweede wedstrijd

EMMEN - Na de verrassende overwinning van vorige week op LTC stond vandaag voor Drenthina de eerste thuiswedstrijd tegen VEV ?67 uit Leek op het programma. Onder perfecte omstandigheden was het vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk dat het geen eenvoudige middag zou worden, maar de groenwitten wonnen wel met 3-2..
Reageer!

Hard werkend Valther boys wint gelukkig tegen Veelerveen

VEELERVEEN - Valther boys heeft zondag met kunst en vliegwerk 3 punten mee naar Valthe kunnen nemen in de lastige uitwedstrijd in en tegen Veelerveen. Valther boys begon goed aan de wedstrijd en reeds na 12 minuten rondde Gert Hilgen een voorzet van Dennis Middeljans goed af en bracht zijn ploeg op een 1 ? 0 voorsprong. Vervolgens lieten de Valthenaren Veelerveen rustig de bal op eigen helft rondspelen maar zodra men in balbezit kwam werd snel de aanval gezocht.
Reageer!

Bargeres wint vrij gemakkelijk van Weerdinge

WEERDINGE - In een matige wedstrijd heeft Bargeres vrij gemakkelijk van Weerdinge gewonnen. Alhoewel de eindstand doet vermoeden dat de winst vrij eenvoudig door de Emmenaren werd binnengehaald, is de werkelijkheid dat er gedurende de eerste 75 minuten nog wel degelijk strijd werd geleverd door beide ploegen. Bargeres domineerde de gehele wedstrijd maar wist pas laat in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe te trekken. Beide ploegen speelden zeker niet een goede wedstrijd.
Reageer!

Ruime zege EHS?85 op SPW

EMMERSCHANS - Zowel SPW als EHS begonnen de competitie met een nederlaag, SPW verloor verleden week van Borgercompagnie met 2-3, EHS verloor ietswat ongelukkig van Weiteveen met 2-1. Dus voor beide ploegen zaak om vandaag de eerste punten te pakken om aansluiting te houden. EHS heeft een voorbereiding achter de rug die niet bepaalt goed te noemen is, tegen ploegen die een niveau lager acteren werd niet gewonnen. De start van de wedstrijd was voor EHS, SPW werd met redelijk combinatiespel achteruit gedrongen en een aantal keren werd de thuisploeg gevaarlijk voor het doel van SPW. Uit een van de aanvallen wist Richard Fuhler met een bekeken schot de keeper van SPW te verrassen, 1-0.
Reageer!

Programma eerste selectie

EMMEN - Het programma van de eerste selectie van 12 tot en met 20 september.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda