AMATEURVOETBAL

Algemeen directeur Henk Eising kondigt afscheid aan

EMMEN - Namens de Raad van Commissarissen van FC Emmen, deelde voorzitter Aaldering na afloop van de persconferentie mede dat Henk Eising te kennen heeft gegeven, dat hij, per 1 juli 2010 zijn dienstverband als Algemeen Directeur van de FC Emmen wil be?indigen. In diverse gesprekken de afgelopen weken heeft hij zijn argumenten met betrekking tot deze beslissing aan ons kenbaar gemaakt. Wij respecteren zijn besluit. Het moment in het voetbaljaar, dat zijn beslissing duidelijk is geworden, geeft ons de gelegenheid om zorgvuldig te kunnen uitkijken naar een waardige opvolger voor Henk. FC Emmen is hem veel dank verschuldigd en de Raad van Commissariissen heeft zich de afgelopen jaren, positief verbaasd over zijn tomeloze energie, inzet en creativiteit.
Reageer!

Ook FC Omniworld te sterk voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen wacht nog steeds op de eerste driepunter van het seizoen. In het eigen Univ? stadion werd deze keer met 3-1 van FC Omniworld verloren. Trainer Sinkgraven blijft echter moed houden. ,,Het zal niet 38 wedstrijden zo blijven doorgaan.'' FC Emmen begon de eerste helft zoals gebruikelijk met de beste bedoelingen maar ook zoals gebruikelijk pakte het verkeerd uit. De eerste mogelijkheden waren echter voor FC Emmen zo kopte Xander Houtkoop al in de derde minuut net naast de rechterpaal. Een diepe bal van verdediger Arjen Bergsma zeilde in de 12e minuut over de verdediging van FC Omniworld en Steven de Blok deed een manmoedige poging de bal ineens te verlengen maar kon geen controle krijgen.
Reageer!

NWVV en Ter Apel'96 niet verder dan 1-1

NIEUW WEERDINGE - NWVV begon de eerste helft tegen Ter Apewl'96 veel te slap aan de wedstrijd en het eerste half uur is Ter Apel de bovenliggende partij. Kleine kansjes over en weer. Het laatste kwartier van de eerste helft herpakt NWVV zich en komt beter in hun spel. Begin tweede helft is voor Nwvv die erg goed uit de kleedkamer is gekomen. Na kansjes over en weer en een goede wissel door trainer Jan Wardenburg, die aanvoerder Harm Jan Meijering eraf haalde (last van zijn hak) en Andre Luken erin bracht.
Reageer!

Open Huis v.v. EHS?85 zaterdag 19 september 2009

EMMERSCHANS - Een open huis op ons prachtige sportpark aan de Weergang in Emmerschans. Het is van 10.00 tot 14.00 uur en is voor alle inwoners, klein en groot , jong en oud, jongens en meisjes van Emmerhout en Emmerschans. Ook onze eigen sponsoren en leden zijn natuurlijk van harte welkom. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar staat het volgende op het programma:
Reageer!

Voetbalschool draait weer op volle toeren

EMMEN - De voetbalschool op de woensdagmiddag voor talentjes uit de omgeving is in Emmen weer van start gegaan. Zo'n veertig spelers werden onder handen genomen door de trainers van SC Heerenveen/FC Emmen.
Reageer!

FC Emmen wil drie punten tegen FC Omniworld

EMMEN - FC Emmen hoopt vrijdagavond de eerste overwinning van het seizoen te kunnen bijschrijven. Dat zal echter ongetwijfeld op bezwaar van tegenstander FC Omniworld stuiten dat met twee punten meer in de knip in het Univ? stadion op bezoek komt. Nu het eerste doelpunt is gevallen resteert FC Emmen nog de taak om de drempel van het niet kunnen winnen de overschrijden. Trainer Harry Sinkgraven houdt wat dat betreft goede moed. ,,Waarom zou het niet kunnen? Uitgezonderd de wedstrijden tegen RBC en Haarlem hebben we in de andere wedstrijden toch aardig meegevoetbald.
Reageer!

Richard Wolf wil kampioen van de 1e klasse worden

HOOGEVEEN ? Het seizoen is inmiddels ook voor eersteklasser VV Hoogeveen van start gegaan. Een van de nieuwe spelers bij de ambitieuze club is Richard Wolf. De Coevordenaar kwam deze zomer over van Germanicus. Met zijn 31 jaar is hij meteen de oudste speler binnen de zeer jonge selectie. Het zal dan ook niemand verwonderen dat hij voor de broodnodige ervaring moet gaan zorgen.
Reageer!

Adbeco Accountants broeksponsor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen presenteert met trots Adbeco Accountants en Belastingadviseurs als broeksponsor voor de komende twee seizoenen. Adbeco was al geen onbekende van FC Emmen. Al sinds de oprichting is zij op verschillende wijzen actief bij FC Emmen betrokken.
Reageer!

GRC Groningen D1 - Emmen D1 0-0

EMMEN - Afgelopen zaterdag stond Groningen vooral in het teken van regen, regen en regen dat het eigenlijk niet meer leuk was om buiten te zijn. Vele wedstrijden werden afgelast in Groningen, Emmen D1 mocht ?s ochtends toch nog aantreden. De eerste competitiewedstrijd tegen GRC Groningen D1, die volgens enkele ouders ook wel schriftelijk afgedaan had kunnen worden: 0-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda