AMATEURVOETBAL

SVV?04 maakt indruk in Steenwijk

STEENWIJK - Op sportpark ?de Koperberg? speelde SVV?04 als vanouds, agressief en loerend op de counter. Steenwijker Boys werd slachtoffer van een veel beter SVV?04 dat met 5-1 wist te winnen. Na de teleurstellende wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys (0-2 verlies) hadden de mannen van trainer Wilbert Arends nog iets goed te zetten. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Ibrahimpasic was er een strijdend SVV?04 te zien. In de eerste vijf minuten was het gelijk al raak. Een speler van Steenwijker Boys werkte de bal in eigen doel. (0-1)
Reageer!

SVBO(zat) ook te sterk voor Nieuw Balinge

BARGER OOSTERVELD - Nieuw Balinge begint sterker aan de wedstrijd en krijgt ook de eerste goede mogelijkheid. Kroezen komt vrij voor het doel, maar schiet naast. Na tien minuten kantelt het wedstrijdbeeld, SVBO neemt de overhand en krijgt kansen. Mazenier speelt Veringa aan, deze kapt twee man uit en puntert de bal, ? la ronaldinho, knap in de rechterhoek 1-0. Even later is het weer Mazenier die na een knappe actie Scholte Albers bereikt, deze schiet op de keeper, vervolgens is het alsnog Mazenier die de rebound binnenwerkt 2-0. Na de thee krijgt Nieuw Balinge een kans. Kroezen stuurt Mol alleen op de keeper af, maar faalt in de afwerking.
Reageer!

Bargeres stelt in eerste helft overwinning veilig, 2 ? 0

EMMEN - Bargeres had , voor zover de geschiedenis bekend is bij deze redacteur, nog nooit kunnen winnen van Zwartemeerse Boys. Vandaag daarom een historisch moment. Uit twee identieke situaties scoorde Bargeres de 1 ? 0 en de 2 ? 0. Beide situaties kwamen voort uit een terecht toegekende strafschop door scheidsrechter Ronny Lemstra uit Mildam. In beide gevallen werd de kleine blonde junior aanvaller van Bargeres, Jorrit Visser, binnen de 16 meter onderuit gehaald. Zijn broer Jelmer Visser wist hier wel raad mee en scoorde de beide penalties zonder enige aarzeling.
Reageer!

FC Emmen levert prutswerk af in Volendam

VOLENDAM - Na in voorgaande seizoenen met 5-2, 6-1 en 5-1 in Volendam te hebben verloren, paste de 6-0 oorwassing die FC Emmen zondag kreeg toegediend aardig in het rijtje maar dat nam niet weg dat de tegenstand van de Emmenaren van bedroevend niveau was. FC Volendam speelde niet echt goed maar was welhaast gedwongen van de geboden kansen gebruik te maken.
Reageer!

Schoonebeek met lege handen ondanks goede partij

SCHOONEBEEK - Door de afwezigheid van veel spelers was trainer Sijbom genoodzaakt tot veel omzettingen in zijn team. Een dankbare invulling voor zijn puzzel was de rentree van Michel Tienstra die na een lange herstelperiode zich weer naar het niveau van de hoofdmacht speelde. In een gelijkopgaande eerste helft schotelden beide partijen de toeschouwers goed voetbal voor ogen. De kentering kwam in de 30e minuut; de doorgebroken Ruinerwoldspeler Kleene kruiste voor de inhalende Niek Rolink langs en kwam ongelukkig ten val. De op afstand fluitende scheidsrechter Morsink besloot tot rechtstreeks rood.
Reageer!

Erica ?86 ? WVV

ERICA - Vanmiddag speelde Erica ?86 in Erica tegen WVV uit Winschoten en verloor met 2-0. WVV begon sterk aan de wedstrijd en cre?erde in de 10de minuut de eerst kans. De spits schoot echter naast. Erica ?86 kon daar in de beginfase weinig tegenover zetten. Dani?l Jagt was de enige die met een schot voor enig gevaar kon zorgen, maar de keeper van WVV kon de bal eenvoudig stoppen. Toch duurde het lang voordat de wedstrijd werd opengebroken. In de 44ste minuut was het raak voor WVV. Na balverlies van Nils Reuvers wist de voorstopper door te stomen. Hij schoot de bal vanaf 20 meter langs Bouke Witvoet. In de tweede helft ging WVV verder met aanvallen.
Reageer!

D-jeugd boekt tweede overwinning

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen D heeft de tweede overwinning van het seizoen geboekt door Flevo Boys D1 met 2-1 te kloppen. De wedstrijd van de C-jeugd tegen GRC Groningen is uitgesteld.
Reageer!

Harm Zeinstra debuteert tegen FC Volendam

EMMEN - Harm Zeinstra maakt zondag zijn debuut in de hoofdmacht van FC Emmen. In de uitwedstrijd tegen FC Volendam zal hij in plaats van Agil Etemadi tussen de palen staan.
Reageer!

Beloftenteam klopt WKE met 4-2

EMMEN - Een beloftenteam van SC Heerenveen/FC Emmen heeft het oefenduel tegen hoofdklasser WKE met 4-2 gewonnen. Pawel Wojciechowski nam drie treffers voor zjn rekening. Het was op sportpark Grote Geert in Emmen een amusant duel waarin de partijen in de eerste helft gelijkwaardig aan elkaar waren. Steven de Blok zette de Drents/Friese combinatie in de 18e minuut met een schot vanaf twintig meter op voorsprong.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda