AMATEURVOETBAL

2e overwinning voor DVC'59

NIEUW-DORDRECHT ? DVC?59 pakte de tweede overwinning in het nog prille seizoen. Weerdinge werd met 3-2 geklopt. Zonder slag of stoot ging dat niet. Pas in de slotfase slaagde de ploeg van trainer Johan Piening er in de 1-2 achterstand om te buigen tot een voorsprong. Erwin Prummel was in die slotfase erg belangrijk. Hijzelf zorgde voor de 2-2 en vlak voor tijd stelde hij met een prima assist Melvin Moes in staat met een zweefduik de 3-2 in te koppen. Door deze winst staat DVC?59 nu vijfde in de vierde klasse C, terwijl Weerdinge met een punt in de onderste regionen verkeert.
Reageer!

SC Angelslo speelt gelijk

EMMEN - Afgelopen zaterdag 19 september kreeg Angelslo Zweeloo op bezoek. De wedstrijd begon en eindigde als een potje zomeravondvoetbal. Beide ploegen hadden nog de grote nederlaag van vorige week in het hoofd en startten dus heel voorzichtig.Toch was het Angelslo dat in de 24e minuut uit het niets scoorde: Timon Rozeveld onderschepte een pass van Zweeloo, omspeelde daarna de keeper en schoot goed binnen: 1-0.
Reageer!

Eerste drie punten voor Erica ?86.

ERICA - In competitieronde 3 van dit seizoen trof Erica ?86 de mannen van Germanicus uit Coevorden. Germanicus stond na 2 wedstrijden op 1 punt, waar Erica ?86 nog geen punten wist te behalen. Beide ploegen kwamen goed uit de startblokken en waren aan elkaar gewaagd. Er werd van beide kanten behoudend gespeeld, waardoor de ruimtes klein bleven en het spel niet spetterend was. De eerste kans was er na vijf minuten voor Germanicus. Waar een ingooi voor Erica had moeten zijn, kreeg Germanicus deze toegewezen. Handig gebruik makend van de verwarring, hervatten zij het spel snel en was de eerste knal op het doel van Bouke Witvoet een feit. Het schot spatte uiteen op de paal, waarna de bal door de Ericaanse verdediging kon worden geruimd.
Reageer!

Schoonebeek lijdt onnodig verlies tegen Bargeres

EMMEN - Schoonebeek trad tegen Bargeres aan in weer een gewijzigde opstelling. Ralph Levelink was nog geblesseerd terwijl Jan Willem Wubkes de linksbackpositie overnam van de afwezige Jurian Roosken en Lars Kamps stond na een lange herstelperiode weer in de basis als rechtsback. De eerste helft was een gelijkopgaande strijd die aan beide zijde enige mogelijkheden opleverde. De grootste kans was voor Edfrin Silvania die alleen op de Bargeres doelman mocht afgaan, maar zijn schuiver werd door de doelman nog net tot corner verwerkt. De rust werd dan ook bereikt met 0-0 stand.
Reageer!

Eerste verliespunten voor WKE

EMMEN ? in de hoofdklasse C kwamen WKE en Quick '20 uiteindelijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. WKE kwam wel op voorsprong nadat Erik Eleveld in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. De toegekende strafschop werd door Robert Fik onberispelijk binnengeschoten. Bijna halverwege de eerste helft kwam Quick?20 op 1-1. De bal werd uit een verre pass vanaf links door Kevin Winkelhuis ineens op de slof genomen en in de verste hoek geknald. Quick '20 had in de eerste helft een licht veldoverwicht en liet de bal wat gemakkelijker rondgaan dan WKE.
Reageer!

EHS 85 speelt gelijk maar verdiende meer

WINSCHOTEN ?De wedstrijd BATO ? EHS?85 eindigde in een 2-2 eindstand. EHS 85 begon uitstekend aan de wedstrijd. Het balletje werd goed rond gespeeld. De spelers straalden plezier uit en er werd keihard voor elkaar gevochten. BATO kwam er het eerste kwartier niet aan te pas. EHS?85 was op zoek naar de 0-1 maar kwam plotseling op achterstand. E werd te zacht ingegrepen door de verdediging van EHS?85 en de spits kon Gerard Holscher makkelijk passeren. 1-0. Een aantal minuten later kreeg BATO op de rand van de zestien een vrije trap en verdediger Dennie Schepers werd geklopt in het duel. 2-0.
Reageer!

SVBO(zon) pakt eerste drie punten

NIEUW WEERDINGE - SVBO heeft de eerste 3 punten van het seizoen binnen. Na twee nederlagen werd er uit tegen Titan gewonnen met 4-3. De overwinning was terecht, al lijkt het in de uitslag anders. SVBO maakte het zichzelf erg moeilijk door weinig kansen te benutten. Het kwam al snel achter op 1-0, nadat de bal niet goed werd weggewerkt. Niet veel later was het al wel weer 1-1 door Nick Klingenberg. De 1-2 viel ook in de eerste helft en het was weer Nick Klingenberg die van dichtbij inkopte, de 1-3 werd voor rust gemaakt door Toin Loves.
Reageer!

SVBO ruim langs NKVV

BARGER OOSTERVELD - SVBO begint sterk aan de wedstrijd. Er wordt goed getikt en het spel bevindt zich veelal op de helft van NKVV. SVBO krijgt al snel kansen, maar schoten van Ruud Goeree en Bas Wolbers worden gekeerd door keeper Frank Botter. NKVV krijgt ??n enorme kans, uit een vrije bal wordt op de lat gekopt. Toch heeft SVBO de overhand, na een goede aanval schiet Frank Goeree vanaf 30 meter prachtig raak in de rechter bovenhoek 1-0. NKVV raakt na een snelle counter weer de lat. Even later combineert SVBO goed en is het Robert Veringa die na een ingenieus steekballetje van Bennie Jeurissen binnen schuift.
Reageer!

Zwartemeerse Boys te sterk voor KSC

ZWARTEMEER ? Via een 3-0 ruststand won Zwartemeerse Boys met 5-2 van KSC. In de eerste fase van de wedstrijd ging de strijd aardig gelijk op. Halverwege de eerste helft scoorde Zwartemeerse Boys 1-0 via Danny Huls. In de 29e minuut was het weer raak voor de thuisploeg. Uit een genomen vrije trap scoorde Danny Rocks de 2-0. In de 37e minuut was het Ferdy Arling die uit een genomen corner de bal tegen de touwen werkte. 3-0. Pal voor rust had KSC recht gehad op een strafschop wegens handsbal in het strafschopgebied door een inzet van Sander Schuiling.
Reageer!

AFC '34 lijdt eerste nederlaag, rood voor doelman

LEUSDEN - AFC '34, de tegenstander voor FC Emmen op dinsdag 22 september in de tweede ronde van de KNVB beker, heeft op de derde speeldag de eerste nederlaag geleden. De Alkmaarders, die afgelopen vrijdag gezamenlijk de wedstrijd Telstar-FC Emmen bezochten, verloren de uitwedstrijd tegen Roda '46 met 4-3 en zijn daardoor naar de tweede plaats in de zondag eerste klasse A afgedaald.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda