AMATEURVOETBAL

SVBO in de tweede helft onderuit

LEEUWARDEN - - Tot de rust was er voor SVBO geen vuiltje aan de lucht tegen FVC. De ploeg van Zepnad Wattumury leidde via treffers van Nick Klingenberg en Toin Loves met 2-1 tegen FVC. Voor FVC scoorde Tavares de 1-1. Na rust was SVBO echter helmaal van slag en wist kopkoper FVC uit te lopen naar een 5-2 eindstand door treffers van Hollander, Hoen, Gross, IJbenga en Rode. Eindstand 5-2.

MSC kent geen pardon met Titan

MEPPEL - Titan heeft in de uitwedstrijd in Meppel van MSC met 10-3 een flinke draai om de oren gekregen. MSC scoorde op eigen veld maar liefst tien keer. Titan stelde daar voor de rust drie goals van Martin Kiewiet(3-1) Raymond Deutscher(4-2) en in de 40e minuut scoorde Martin Kiewiet 4-3. Voor de thee was de ploeg uit Nieuw Weerdinge ook al de onderliggende partij, maar kon toen nog enigszins meekomen. Er waren in deze wedstrijd gele kaarten voor Aalderink. Koops en Broekema van Titan en Fidom van MSC. Er waren 400 toeschouwers en de wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Geuzinge.

Weerdinge ??n na laatste door eigen falen!

WEERDINGE - Weerdinge heeft zondag voor de 3e keer een derby op rij verloren. Nu was Oring met 1-6 te goed voor de mannen van Voskuil. Bij 1-0 voor bleek er nog niks aan de hand voor Weerdinge maar had wel met 2-0 voor moeten staan. Daarna was het fouten regenen aan de zijde van Weerdinge. Oring kreeg meer kansen en kwam steeds vaker door op het middenveld. Duur balverlies op het middenveld leidde een counter in voor de 1-1. Om vervolgens op slag van rust de 1-2 nog te maken uit een vrije bal die vlak voor keeper Sloksoede opstuiterde en tegen zijn borst aan kwam.

Zwartemeerse Boys vernederd KSC

ZWARTEMEER ? Via een 3-0 ruststand behaalde Zwartemeerse Boys zondagmiddag een 5-2 overwinning op KSC. In de eerste fase van de wedstrijd ging de strijd aardig gelijk op. Het was Zwartemeerse Boys dat in de 20e minuut via Danny Huls op een 1-0 voorsprong kwam. In de 29e minuut was het weer raak voor de thuisploeg. Uit een genomen vrije trap scoorde Danny Rocks de 2-0. KSC bakte er maar weinig meer van en het was allemaal Zwartemeerse Boys wat de klok sloeg.