AMATEURVOETBAL

Ruime zege EHS?85 op SPW

EMMERSCHANS - Zowel SPW als EHS begonnen de competitie met een nederlaag, SPW verloor verleden week van Borgercompagnie met 2-3, EHS verloor ietswat ongelukkig van Weiteveen met 2-1. Dus voor beide ploegen zaak om vandaag de eerste punten te pakken om aansluiting te houden. EHS heeft een voorbereiding achter de rug die niet bepaalt goed te noemen is, tegen ploegen die een niveau lager acteren werd niet gewonnen. De start van de wedstrijd was voor EHS, SPW werd met redelijk combinatiespel achteruit gedrongen en een aantal keren werd de thuisploeg gevaarlijk voor het doel van SPW. Uit een van de aanvallen wist Richard Fuhler met een bekeken schot de keeper van SPW te verrassen, 1-0.
Reageer!

Programma eerste selectie

EMMEN - Het programma van de eerste selectie van 12 tot en met 20 september.
Reageer!

Algemeen directeur Henk Eising kondigt afscheid aan

EMMEN - Namens de Raad van Commissarissen van FC Emmen, deelde voorzitter Aaldering na afloop van de persconferentie mede dat Henk Eising te kennen heeft gegeven, dat hij, per 1 juli 2010 zijn dienstverband als Algemeen Directeur van de FC Emmen wil be?indigen. In diverse gesprekken de afgelopen weken heeft hij zijn argumenten met betrekking tot deze beslissing aan ons kenbaar gemaakt. Wij respecteren zijn besluit. Het moment in het voetbaljaar, dat zijn beslissing duidelijk is geworden, geeft ons de gelegenheid om zorgvuldig te kunnen uitkijken naar een waardige opvolger voor Henk. FC Emmen is hem veel dank verschuldigd en de Raad van Commissariissen heeft zich de afgelopen jaren, positief verbaasd over zijn tomeloze energie, inzet en creativiteit.
Reageer!

Ook FC Omniworld te sterk voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen wacht nog steeds op de eerste driepunter van het seizoen. In het eigen Univ? stadion werd deze keer met 3-1 van FC Omniworld verloren. Trainer Sinkgraven blijft echter moed houden. ,,Het zal niet 38 wedstrijden zo blijven doorgaan.'' FC Emmen begon de eerste helft zoals gebruikelijk met de beste bedoelingen maar ook zoals gebruikelijk pakte het verkeerd uit. De eerste mogelijkheden waren echter voor FC Emmen zo kopte Xander Houtkoop al in de derde minuut net naast de rechterpaal. Een diepe bal van verdediger Arjen Bergsma zeilde in de 12e minuut over de verdediging van FC Omniworld en Steven de Blok deed een manmoedige poging de bal ineens te verlengen maar kon geen controle krijgen.
Reageer!

NWVV en Ter Apel'96 niet verder dan 1-1

NIEUW WEERDINGE - NWVV begon de eerste helft tegen Ter Apewl'96 veel te slap aan de wedstrijd en het eerste half uur is Ter Apel de bovenliggende partij. Kleine kansjes over en weer. Het laatste kwartier van de eerste helft herpakt NWVV zich en komt beter in hun spel. Begin tweede helft is voor Nwvv die erg goed uit de kleedkamer is gekomen. Na kansjes over en weer en een goede wissel door trainer Jan Wardenburg, die aanvoerder Harm Jan Meijering eraf haalde (last van zijn hak) en Andre Luken erin bracht.
Reageer!

Open Huis v.v. EHS?85 zaterdag 19 september 2009

EMMERSCHANS - Een open huis op ons prachtige sportpark aan de Weergang in Emmerschans. Het is van 10.00 tot 14.00 uur en is voor alle inwoners, klein en groot , jong en oud, jongens en meisjes van Emmerhout en Emmerschans. Ook onze eigen sponsoren en leden zijn natuurlijk van harte welkom. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar staat het volgende op het programma:
Reageer!

Voetbalschool draait weer op volle toeren

EMMEN - De voetbalschool op de woensdagmiddag voor talentjes uit de omgeving is in Emmen weer van start gegaan. Zo'n veertig spelers werden onder handen genomen door de trainers van SC Heerenveen/FC Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda