AMATEURVOETBAL

Eerste overwinning voor Schoonebeek; een vijfklapper

SCHOONEBEEK - Na drie nederlagen werd het voor Schoonebeek wel tijd om eens punten te halen. DVC?59 kwam afgelopen zondag op bezoek en bleek het juiste slachtoffer. De eerste helft ging het gelijk op, voor beide doelen was weinig te beleven. Zowel Schoonebeek als DVC speelden afwachtend en begonnen de wedstrijd om niet te verliezen. Na 27 minuten kon links back Jan Willem Wubkes mee op komen, hij kapte een verdediger uit van DVC en schoot de bal, niet geheel onhoudbaar, onder de doelman door, 1-0. Hierna probeerde DVC wel de gelijkmaker te maken maar echte kansen kon het niet cre?ren.
Reageer!

Speelschema KNVB-beker vastgesteld

ZEIST - De KNVB heeft maandag het speelschema voor de derde ronde van het nationale bekertoernooi vastgesteld. Titelhouder SC Heerenveen speelt woensdag 28 oktober thuis tegen RBC Roosendaal. Op diezelfde avond gaat PSV op bezoek bij Roda JC en komt landskampioen AZ in Alkmaar uit tegen Spakenburg. Feyenoord - FC Den Bosch is dinsdag 27 oktober, Ajax treedt donderdag 29 oktober aan bij FC Dordrecht. De duels van Feyenoord, PSV en Ajax worden rechtstreeks op televisie uitgezonden.