AMATEURVOETBAL

Aanleg nieuw sportcomplex Nieuw-Buinen van start

NIEUW BUINEN - Sportwethouder Frits Alberts van de gemeente Borger Odoorn heeft maandag samen met, Sierd van de Laan en Derk Smit twee bestuurders van de voetbalvereniging v.v Nieuw Buinen officieel de overeenkomst ondertekend voor een nieuw sportcomplex in Nieuw Buinen. Na de ondertekening startte wethouder Jacob Bruintjes van ruimtelijke ordening symbolisch op een tractor de werkzaamheden.
Reageer!

AFC 34 tegen FC Emmen

ALKMAAR ? In de 2e ronde van de KNVB Beker speelt FC Emmen op dinsdag 22 september tegen AFC 34 uit Alkmaar dat uitkomt in de zondag 1e klasse A. Het team wordt getraind door Jaap Schilder. Verdediger Arjen Bergsma van FC Emmen zal er tegen de Alkmaarders niet bij zijn hij is geschorst vanwege zijn rode kaart die hij in de competitie opliep tegen Telstar, zijn plaats wordt waarschijnlijk ingenomen door Kevin G?rtz.
Reageer!

Golfers leven zich uit op de greens in Assen

ASSEN - Op de baan van de Drentsche Golf en Country Club te Assen is een golftoernooi gehouden voor sponsors van FC Emmen en genodigden van Blencom ICT Solutions. De deelnemers aan dit FC Emmen golftoernooi, dat in samenwerking met het bestaande toernooi ?In control on the green?, van Blencom ICT Solutions werd gehouden konden kiezen uit een clinic of een achttien holes toernooi. Voor foto?s en uitslagen kijk op de volgende link http://www.incontrolonthegreen.nl/
Reageer!

Eerste overwinning voor FC Emmen

ALKMAAR ? FC Emmen heeft vanavond de derde ronde van de KNVB Beker bereikt via een 6-1 overwinning op zondag 1e klasser AFC?34 uit Alkmaar. Halverwege deze wedstrijd stonden de Emmenaren voor met 3-0 dankzij doelpunten van Roy Stroeve, Poldervaart en Hans Denissen. Na de hervatting was FC Emmen even niet bij de les waardoor AFC?34 binnen een minuut 1-3 kon scoren.
Reageer!

Keeperspromotiedag bij S.V. Twedo, toptalent onder de lat!

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - Voetbalvereniging S.V. Twedo uit Nieuw Amsterdam organiseert 19 oktober 2009 samen met de Drentse Keeperschool Number One van Gerrie van Eijk een keepersdag. Deze keepersdag wordt gehouden op het schitterende sportpark van voetbalvereniging S.V. Twedo in Veenoord.
Reageer!

SC Roswinkel en DSC'65 in evenwicht

Na een kwalitatieve zeer matige wedstrijd eindigde de ontmoeting tussen de Sc Roswinkel en DSC 65 uit Dalerveen in een 1 ? 1 gelijkspel. Onder leiding van een goed leidende scheidsrechter Dissel uit Assen ontwikkelde zich een gelijk opgaande wedstrijd op het mooie sportpark van de Sc Roswinkel. De thuisclub kwam zeer enthousiast uit de startblokken wat al in de derde minuut resulteerde in een splijtende pass van Johan Berends op Raymond de Vries die alleen op de doelman van DSC kon afgaan. Uiterst koelbloedig scoorde de linkerspits van Roswinkel vervolgens de 1?0 .
Reageer!

?VIOS (O) speelt gelijk tegen koploper in 5E?

OOSTERHESSELEN- VIOS heeft aan het thuisduel tegen Pesse een punt overgehouden. In een leuke wedstrijd werd het 2-2. De eerste helft was VIOS beduidend de betere ploeg, het ging dan ook de rust in met een 2-0 voorsprong, daar waar het via verschillende kleine kansjes uit kon lopen naar een grotere voorsprong, echter deed het dit niet.
Reageer!

VEV laat het wederom afweten in de afwerking

TER APEL - In de uitwedstrijd tegen Ter-Apel Zat. Begon VEV voortvarend maar kwam telkens niet verder dan de 16m v/d tegenstander. Andersom was het idem dito, Ter-Apel kon er ook niet door komen. In de 15e min. nam Erik Foekens uitstekend een corner maar Rick Karstenberg wist er geen raad mee, in de tegen-aanval kwam Ter-Apel er gevaarlijk uit en moest VEV doelman Hendry Nijenkamp handelend optreden en dat deed hij uitstekend. Het spel ging op en neer maar een beste wedstrijd was het niet.
Reageer!

Twedo wint van Nieuw Balinge

NIEUW AMSTERDAM - Door een bliksemstart van Twedo, wat in de eerste 6 minuten tot 2 doelpunten leidde, heeft Twedo zaterdag, Nieuw Balinge aan de zegekar gebonden. Al na 40 seconden was het de thuisploeg die de score wist te openen, Sicco Nicolai sneed beheerst door de verdediging en gaf met een perfecte voorzet Andries Vinke de kans om het leer tegen de touwen te schieten,en deze liet die buitenkans niet onbenut.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda