AMATEURVOETBAL

Aanleg nieuw sportcomplex Nieuw-Buinen van start

NIEUW BUINEN - Sportwethouder Frits Alberts van de gemeente Borger Odoorn heeft maandag samen met, Sierd van de Laan en Derk Smit twee bestuurders van de voetbalvereniging v.v Nieuw Buinen officieel de overeenkomst ondertekend voor een nieuw sportcomplex in Nieuw Buinen. Na de ondertekening startte wethouder Jacob Bruintjes van ruimtelijke ordening symbolisch op een tractor de werkzaamheden.

AFC 34 tegen FC Emmen

ALKMAAR ? In de 2e ronde van de KNVB Beker speelt FC Emmen op dinsdag 22 september tegen AFC 34 uit Alkmaar dat uitkomt in de zondag 1e klasse A. Het team wordt getraind door Jaap Schilder. Verdediger Arjen Bergsma van FC Emmen zal er tegen de Alkmaarders niet bij zijn hij is geschorst vanwege zijn rode kaart die hij in de competitie opliep tegen Telstar, zijn plaats wordt waarschijnlijk ingenomen door Kevin G?rtz.

Golfers leven zich uit op de greens in Assen

ASSEN - Op de baan van de Drentsche Golf en Country Club te Assen is een golftoernooi gehouden voor sponsors van FC Emmen en genodigden van Blencom ICT Solutions. De deelnemers aan dit FC Emmen golftoernooi, dat in samenwerking met het bestaande toernooi ?In control on the green?, van Blencom ICT Solutions werd gehouden konden kiezen uit een clinic of een achttien holes toernooi. Voor foto?s en uitslagen kijk op de volgende link http://www.incontrolonthegreen.nl/

Eerste overwinning voor FC Emmen

ALKMAAR ? FC Emmen heeft vanavond de derde ronde van de KNVB Beker bereikt via een 6-1 overwinning op zondag 1e klasser AFC?34 uit Alkmaar. Halverwege deze wedstrijd stonden de Emmenaren voor met 3-0 dankzij doelpunten van Roy Stroeve, Poldervaart en Hans Denissen. Na de hervatting was FC Emmen even niet bij de les waardoor AFC?34 binnen een minuut 1-3 kon scoren.

Keeperspromotiedag bij S.V. Twedo, toptalent onder de lat!

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - Voetbalvereniging S.V. Twedo uit Nieuw Amsterdam organiseert 19 oktober 2009 samen met de Drentse Keeperschool Number One van Gerrie van Eijk een keepersdag. Deze keepersdag wordt gehouden op het schitterende sportpark van voetbalvereniging S.V. Twedo in Veenoord.