AMATEURVOETBAL

C-jeugd pakt drie punten in Enschede

FC Emmen/SC Heerenveen C heeft in de uitwedstrijd tegen SC Enschede de tweede zege van het seizoen behaald. De D-pupillen gingen thuis met 4-2 onderuit tegen NEC/FC Oss .
Reageer!

SVV?04 bluft Dwingeloo af

SCHOONEBEEK - Dwingeloo wist niet hoe ze het hadden. Na 10 minuten was de wedstrijd al verloren tegen SVV'04. De uit de derde klasse gedegradeerde roodhemden gingen na afloop van de wedstrijd (4-0) met de staart tussen de benen huiswaarts. De supporters die iets te laat waren op het sportpark hebben het eerste doelpunt van Joost Hindriks niet gezien want in de derde minuut schoot hij de bal onberispelijk hard achter de graaiende handen van doelman Erwin Hof.
Reageer!

Valther Boys wint ook 3e wedstrijd.

BARGER COMPASCUUM - Het gelukte de boys uit Valthe om ook de 3e wedstrijd in deze competitie winnend af te sluiten. De lastige uitwedstrijd tegen SVBC in Barger Compascuum werd met 3 ? 1 gewonnen. Ook in deze wedstrijd liet Valther boys zien dat er een team in het veld staat dat hard wil werken om tot een goed resultaat te komen. Manco in deze wedstrijd was het scorend vermogen, want Valther boys aanvallers Tom Meijer en Gert Hilgen lieten aardige mogelijkheden onbenut.
Reageer!

SVBO simpel langs NKVV

BARGER OOSTERVELD - SVBO begon sterk aan de wedstrijd en won ruim met 5-2. Er werd goed getikt en het spel bevond zich veelal op de helft van NKVV. SVBO krijgt al snel kansen, maar schoten van Ruud Goeree en Bas Wolbers werden gekeerd door keeper Frank Botter. NKVV kreeg ??n enorme kans uit een vrije bal, maar de bal werd op de lat gekopt. SVBO had de overhand en na een goede aanval schoot Frank Goeree vanaf 30 meter prachtig raak in de rechter bovenhoek.1-0.