AMATEURVOETBAL

Open Huis v.v. EHS?85 zaterdag 19 september 2009

EMMERSCHANS - Een open huis op ons prachtige sportpark aan de Weergang in Emmerschans. Het is van 10.00 tot 14.00 uur en is voor alle inwoners, klein en groot , jong en oud, jongens en meisjes van Emmerhout en Emmerschans. Ook onze eigen sponsoren en leden zijn natuurlijk van harte welkom. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar staat het volgende op het programma:
Reageer!

Voetbalschool draait weer op volle toeren

EMMEN - De voetbalschool op de woensdagmiddag voor talentjes uit de omgeving is in Emmen weer van start gegaan. Zo'n veertig spelers werden onder handen genomen door de trainers van SC Heerenveen/FC Emmen.
Reageer!

FC Emmen wil drie punten tegen FC Omniworld

EMMEN - FC Emmen hoopt vrijdagavond de eerste overwinning van het seizoen te kunnen bijschrijven. Dat zal echter ongetwijfeld op bezwaar van tegenstander FC Omniworld stuiten dat met twee punten meer in de knip in het Univ? stadion op bezoek komt. Nu het eerste doelpunt is gevallen resteert FC Emmen nog de taak om de drempel van het niet kunnen winnen de overschrijden. Trainer Harry Sinkgraven houdt wat dat betreft goede moed. ,,Waarom zou het niet kunnen? Uitgezonderd de wedstrijden tegen RBC en Haarlem hebben we in de andere wedstrijden toch aardig meegevoetbald.
Reageer!

Richard Wolf wil kampioen van de 1e klasse worden

HOOGEVEEN ? Het seizoen is inmiddels ook voor eersteklasser VV Hoogeveen van start gegaan. Een van de nieuwe spelers bij de ambitieuze club is Richard Wolf. De Coevordenaar kwam deze zomer over van Germanicus. Met zijn 31 jaar is hij meteen de oudste speler binnen de zeer jonge selectie. Het zal dan ook niemand verwonderen dat hij voor de broodnodige ervaring moet gaan zorgen.
Reageer!

Adbeco Accountants broeksponsor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen presenteert met trots Adbeco Accountants en Belastingadviseurs als broeksponsor voor de komende twee seizoenen. Adbeco was al geen onbekende van FC Emmen. Al sinds de oprichting is zij op verschillende wijzen actief bij FC Emmen betrokken.
Reageer!

GRC Groningen D1 - Emmen D1 0-0

EMMEN - Afgelopen zaterdag stond Groningen vooral in het teken van regen, regen en regen dat het eigenlijk niet meer leuk was om buiten te zijn. Vele wedstrijden werden afgelast in Groningen, Emmen D1 mocht ?s ochtends toch nog aantreden. De eerste competitiewedstrijd tegen GRC Groningen D1, die volgens enkele ouders ook wel schriftelijk afgedaan had kunnen worden: 0-0.
Reageer!

Jong Heerenveen/Emmen door in beker.

VEENDAM - Dankzij een 1-1 gelijkspel op de Lange Leegte tegen Jong BV Veendam heeft Jong Heerenveen/ Emen zich weten te plaatsen voor de volgende bekerronde. Na de 3-1 overwinning tegen Jong Groningen op 17 augustus had de fries/drentse combinatie voldoende aan een gelijkspel voldoende maar het punt werd met bloed, zweet en tranen voor de poorten van de Veendammer "hel" weggesleept.
Reageer!

FC Emmen lost Heerenveen af

EMMEN - FC Emmen is in het bezit gekomen van een record dat het liever had vermeden. Pas 538 minuten na de start van de competitie werd de eerste goal gescoord. Het loste daarmee merkwaardig genoeg Heerenveen af dat het oude record met 498 minuten in handen had.
Reageer!

Programma eerste selectie

EMMEN - Het programma van de eerste selectie van 7 tot en met 13 september.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda