AMATEURVOETBAL

Drenthina wint ook tweede wedstrijd

EMMEN - Na de verrassende overwinning van vorige week op LTC stond vandaag voor Drenthina de eerste thuiswedstrijd tegen VEV ?67 uit Leek op het programma. Onder perfecte omstandigheden was het vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk dat het geen eenvoudige middag zou worden, maar de groenwitten wonnen wel met 3-2..
Reageer!

Hard werkend Valther boys wint gelukkig tegen Veelerveen

VEELERVEEN - Valther boys heeft zondag met kunst en vliegwerk 3 punten mee naar Valthe kunnen nemen in de lastige uitwedstrijd in en tegen Veelerveen. Valther boys begon goed aan de wedstrijd en reeds na 12 minuten rondde Gert Hilgen een voorzet van Dennis Middeljans goed af en bracht zijn ploeg op een 1 ? 0 voorsprong. Vervolgens lieten de Valthenaren Veelerveen rustig de bal op eigen helft rondspelen maar zodra men in balbezit kwam werd snel de aanval gezocht.
Reageer!

Bargeres wint vrij gemakkelijk van Weerdinge

WEERDINGE - In een matige wedstrijd heeft Bargeres vrij gemakkelijk van Weerdinge gewonnen. Alhoewel de eindstand doet vermoeden dat de winst vrij eenvoudig door de Emmenaren werd binnengehaald, is de werkelijkheid dat er gedurende de eerste 75 minuten nog wel degelijk strijd werd geleverd door beide ploegen. Bargeres domineerde de gehele wedstrijd maar wist pas laat in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe te trekken. Beide ploegen speelden zeker niet een goede wedstrijd.
Reageer!

Ruime zege EHS?85 op SPW

EMMERSCHANS - Zowel SPW als EHS begonnen de competitie met een nederlaag, SPW verloor verleden week van Borgercompagnie met 2-3, EHS verloor ietswat ongelukkig van Weiteveen met 2-1. Dus voor beide ploegen zaak om vandaag de eerste punten te pakken om aansluiting te houden. EHS heeft een voorbereiding achter de rug die niet bepaalt goed te noemen is, tegen ploegen die een niveau lager acteren werd niet gewonnen. De start van de wedstrijd was voor EHS, SPW werd met redelijk combinatiespel achteruit gedrongen en een aantal keren werd de thuisploeg gevaarlijk voor het doel van SPW. Uit een van de aanvallen wist Richard Fuhler met een bekeken schot de keeper van SPW te verrassen, 1-0.
Reageer!

Programma eerste selectie

EMMEN - Het programma van de eerste selectie van 12 tot en met 20 september.
Reageer!

Algemeen directeur Henk Eising kondigt afscheid aan

EMMEN - Namens de Raad van Commissarissen van FC Emmen, deelde voorzitter Aaldering na afloop van de persconferentie mede dat Henk Eising te kennen heeft gegeven, dat hij, per 1 juli 2010 zijn dienstverband als Algemeen Directeur van de FC Emmen wil be?indigen. In diverse gesprekken de afgelopen weken heeft hij zijn argumenten met betrekking tot deze beslissing aan ons kenbaar gemaakt. Wij respecteren zijn besluit. Het moment in het voetbaljaar, dat zijn beslissing duidelijk is geworden, geeft ons de gelegenheid om zorgvuldig te kunnen uitkijken naar een waardige opvolger voor Henk. FC Emmen is hem veel dank verschuldigd en de Raad van Commissariissen heeft zich de afgelopen jaren, positief verbaasd over zijn tomeloze energie, inzet en creativiteit.
Reageer!

Ook FC Omniworld te sterk voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen wacht nog steeds op de eerste driepunter van het seizoen. In het eigen Univ? stadion werd deze keer met 3-1 van FC Omniworld verloren. Trainer Sinkgraven blijft echter moed houden. ,,Het zal niet 38 wedstrijden zo blijven doorgaan.'' FC Emmen begon de eerste helft zoals gebruikelijk met de beste bedoelingen maar ook zoals gebruikelijk pakte het verkeerd uit. De eerste mogelijkheden waren echter voor FC Emmen zo kopte Xander Houtkoop al in de derde minuut net naast de rechterpaal. Een diepe bal van verdediger Arjen Bergsma zeilde in de 12e minuut over de verdediging van FC Omniworld en Steven de Blok deed een manmoedige poging de bal ineens te verlengen maar kon geen controle krijgen.
Reageer!

NWVV en Ter Apel'96 niet verder dan 1-1

NIEUW WEERDINGE - NWVV begon de eerste helft tegen Ter Apewl'96 veel te slap aan de wedstrijd en het eerste half uur is Ter Apel de bovenliggende partij. Kleine kansjes over en weer. Het laatste kwartier van de eerste helft herpakt NWVV zich en komt beter in hun spel. Begin tweede helft is voor Nwvv die erg goed uit de kleedkamer is gekomen. Na kansjes over en weer en een goede wissel door trainer Jan Wardenburg, die aanvoerder Harm Jan Meijering eraf haalde (last van zijn hak) en Andre Luken erin bracht.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda