Andre Blom nieuwe trainer van HZVV

HOOGEVEEN ? De 54-jarige Andr? Blom uit Zwolle is per 1 januari 2010 interim-trainer van HZVV. Blom volgt daarmee tijdelijk de in november 2009 vertrokken Bert Scholing op. Deze week kwamen het bestuur van HZVV en Andr? Blom tot overeenstemming met elkaar. HZVV hoopt dat Andr? Blom het eerste elftal kan leiden naar promotie naar de hoofdklasse. Andr? Blom heeft 17 jaar in het eerste elftal van Be Quick ?28 uit Zwolle gespeeld en hij speelde enige jaren bij Berkum. Hij fungeerde meestal als controlerende middenvelder of als verdediger.
Nadat hij zijn trainersdiploma gehaald had begon hij zijn trainersloopbaan bij CSV ’28 in Zwolle, waar hij drie jaar verbleef. Daarna was hij vijf jaar trainer van MSC uit Meppel, een jaar bij ZAC uit Zwolle en drie jaar bij Staphorst. Tijdens het afgelopen seizoen verving hij halverwege de competitie trainer Jans Deenen bij MSC. Dat deed hij niet zonder succes, want onder zijn leiding steeg MSC van de onderste regionen naar de derde plaats in de eerste klasse zondag. André Blom is blij de kans te krijgen trainer van HZVV te worden.

,,Ik wilde graag trainer van HZVV worden. De club heeft veel potentie en het is een leuke club. Ik heb al met veel mensen gesproken en de sfeer is uitstekend. HZVV is een grote vereniging met veel echte supporters en dat spreekt me aan”. Blom is een voorstander van aanvallend voetbal. ,,Ik hou van technisch verzorgd voetbal. Het liefst wil ik met een elftal het spel maken. Ik hou niet van countervoetbal, waarbij je als ploeg wacht op de fouten van de tegenstander”. André Blom is in het dagelijks leven docent aan een middelbare school in Zwolle en aan Windesheim in Zwolle.       

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda