Klazienaveen te sterk voor Sp. Zweeloo

KLAZIENAVEEN ? Net als vorig seizoen scoorde Sportclub Zweeloo geen punten op bezoek bij VV Klazienaveen, dat gebrand was op de volle buit. Tijdens de inhaalwedstrijd van zaterdag werd het een 3-0 zege voor de getergde koploper in 4C. Bij de rust stond het nog 1-0. Na een dik uur wedstrijd stond de eindstand op het scorebord. De gasten, die op de derde plaats blijven staan in 4C, kwamen niet tot grote kansen op sportpark de Planeet. De nederlaag in Zweeloo blijft dan ook vooralsnog de enige voor Klazienaveen.

Na een vrije zaterdag hervat Sp. Zweeloo op 3 april de competitie op bezoek bij promovendus SV Pesse. Een belangrijk duel in de strijd om directe promotie naar de derde klasse. De eerste vijf promoveren direct, terwijl de nummers zes en zeven twee keer tegen elkaar spelen voor één extra plaats in die derde klasse. Er zijn nog zes wedstrijden te gaan voor Sp. Zweeloo tijdens de huidige competitie. Het komt er nu dus echt op aan!

Klazienaveen – Sp. Zweeloo: 3-0 (1-0). 9. Martijn ten Caat 1-0, 57. Iwan Lambers 2-0, 66. Martijn Buurs 3-0. Scheidsrechter: Ter Luun (Emmen).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda