2e editie De Groene 4 Mijl bijna uitverkocht!

GRONINGEN - Bikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 22 januari 2017 vindt daar de tweede editie van de Groene 4 Mijl plaats.

De belangstelling voor het evenement is groot: met bijna 1500 deelnemers is er nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Tot vrijdag 13 januari 15:00 uur is het nog mogelijk om je online in te schrijven via de website.

De deelnemende hardlopers en wandelaars lopen door het natuurgebied, waarbij plezier en beleving van de natuur centraal staan. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een medaille en een welverdiende beker biologische warme chocolademelk om lekker op te warmen en bij te komen van de sportieve prestatie.

Naast het hardlopen en wandelen zijn er 22 januari rondom de Onlanderij in Eelderwolde, waar de start en finish plaatsvinden, in samenwerking met Natuurmonumenten diverse winterse activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen. Daarnaast zijn er op de Onlanderij ook (biologische) versnaperingen verkrijgbaar voor toeschouwers, met een prachtig uitzicht over het natuurgebied de Onlanden. Meer informatie is te vinden op de website van de Groene 4 Mijl: www.degroene4mijl.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda