Atletiek

Hardloopcursus bij E.A.C. De Sperwers.

EMMEN - Ook in Emmen dit jaar organiseert E.A.C. De Sperwers binnenkort weer de hardloopcursus Start to Run. Voor wie wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging hulp aan. Hardlopen is een steeds populairdere manier om fit te worden. Voor diegene die wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging E.A.C De Sperwers hulp aan. Er wordt gelopen op de atletiekbaan van De Sperwers aan de Meerdijk.
Reageer!

Goudplevierrum in Nieuw Balinge

NIEUW BALINGE - Over een paar weken is het alweer zover! de Goudplevierrun 2017 zal plaats vinden op zaterdag 1 juli. Start om 14:00 uur. Een uniek hardloopevenement dat jaarlijks gehouden wordt in het Drentse Nieuw-Balinge. Genieten van de natuur en de gemoedelijke sfeer is de doelstelling van deze run.
Reageer!

Klenckeloop 2017 Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN - Op zaterdag 16 september 2017 vindt weer de Klenckeloop van Oosterhesselen in de gemeente Coevorden weer plaats en de afstanden zijn 5 en 10 kilometer.
Reageer!

7e Sandur Run

EMMEN - Op zondag 17 september vindt voorde 7e keer de Sandur Run plaats. Men kan kiezen voor 5 of 10 kilometer, de routes leid de lopers langs de mooie omgeving van Parc Sandur..
Reageer!

Marathonloopster Andrea Deelstra had een droom

KLAZIENAVEEN - Vrijdagavond werd in de Witte Olifant in Klazienaveen de aftrap gegeven voor het Drenthe loopfestijn dat aanstaande zondag in Klazienaveen plaatsvindt. Nadat burgemeester Eric van Oosterhout de eer had om de avond te openen en vrijwilliger Karel van de Sleen de zilveren speld van de Marathon Klazienaveen kreeg opgespeld wegens zijn inzet vanaf 1984 als masseur voor de lopers. Ook Jan Venhuizen werd als Mister Marathon van Klazienaveen even gevraagd naar zijn verwachtingen op de halve marathon en hij had er een goed gevoel over. Ook Fanos Tekle uit Ethiopië, de winnares van de 10 km in 2016 was met haar manager Kees Zwaan al in Klazienaveen aanwezig.
Reageer!

Kenianen heersen op de marathon en de halve marathon

KLAZIENAVEEN - De organisatie van het Drentse Loopfestijn hoopt dat op de halve marathon bij de vrouwen de Keniaanse Tabitha Gichia het record zou verbreken, maar na een goede eerste ronde won de 26 graden warmte het van de atlete.
Reageer!

Heroïsche marathonstrijd in straten van Klazienaveen

VB atleet Bertus Veenstra brengt Nederlands record halve marathon op zijn naam KLAZIENAVEEN – De keniaan Dickson Kurui is winnaar geworden van de 34e Drenthe Marathon. Door de extreme warmte werd het heroïsche strijd in de straten rondom Klazienaveen. Vanaf de start namen de Keniaan en de debuterende Marokkaan Mohammed Koula heel snel een grote voorsprong op de rest van het deelnemersveld.
Reageer!

Andrea Deelstra bereid jeugd voor op loopfestijn Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra was vanmiddag in Klazienaveen aanwezig om een groepje jeugdige deelnemers voor te bereiden op het Loopfestijn Klazienaveen dat aanstaande zondag zal plaatsvinden. De clinic voor basisschoolleerlingen werd gegeven op hardloopbaan De Luna op sportpark De Planeet in Klazienaveen.
Reageer!

Natuurbad Zandpol is weer klaar voor nieuwe zwemseizoen

ZANDPOL - De vrijwilligers van de woensdagmorgenploeg krijgen ook dit voorjaar op de woensdagmorgen weer welkome hulp van leerlingen van de Nieuwe Veste uit Coevorden. Er worden op deze manier allerlei kleine maar ook grotere klussen goed aangepakt
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda