Atletiek

FS Hondsrugcross startwedstrijd E.A.C. De Sperwers Loopcircuit

EMMEN - Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt in de Emmerdennen weer de traditionele FS Hondsrugcross georganiseerd door de Emmer atletiekvereniging E.A.C. De Sperwers. Over diverse afstanden en categorieen zal de strijd aan kunnen worden gegaan op een selectief parcours met daarin de hoogste natuurlijke heuvel van Drenthe de Haantjesduin als scherprechter, voor de deelnemers
Reageer!

Triathlon vereniging de Boks organiseert een lezing over trainingsleer.

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 19 november aanstaande organiseert triathlon vereniging de Boks een lezing over trainingsleer. Heb je ruimte om dit op je site, facebook en/of krant te delen? Op 19 november komt niemand minder dan Chris Brands een lezing geven over Trainingsleer - Hoe train je nu eigenlijk?
Reageer!

Hoogeveense Cascaderun weer op de agenda

HOOGEVEEN - De blaadjes vallen van de boom, de kastanjes worden weer verzameld en het wordt weer kouder, dat misschien niet helemaal, maar het is weer zo ver! Het is bijna weer tijd om je in te schrijven voor de Hoogeveense Cascaderun. Klaar voor de start? De Hoogeveense Cascaderun mag weer in de agenda worden genoteerd. Dit jaar vindt de run plaats op zondag 16 april 2023! Deze 15e editie belooft een bijzondere te worden; het derde lustrum! De organisatie verklapt dat ze een boel in petto heeft voor ons dit jaar
Reageer!

Egbert Zijlstra Nederlands kampioen ½ marathon masters 70+

NIJMEGEN -Afgelopen zondag werd marathonloper Egbert Zijlstra uit Barger Oosterveld tijdens de Stevensloop in Nijmegen Nederlands kampioen Halve Marathon Masters 70 plus. De Bargeroostervelder liep deze afstand (21.1 km) in een tijd van 1 uur, 27 minuten en 57 seconden. Daarmee eindigde Zijlstra ruim voor de nummers twee en drie die in de snellere categorie 60 plus en 65 plus kampioen werden.
Reageer!

Cascaderun verplaatst naar zondag 12 juni 2022

HOOGEVEEN - Hardlopers kunnen dit jaar de Hoogeveense Cascaderun op zondag 12 juni 2022 lopen. Voor het eerst in haar geschiedenis wijkt de organisatie uit naar een zondag in juni. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is normaal altijd op een zondag in april. Door de geldende coronamaatregelen op grote evenementen is in goed overleg met de gemeente Hoogeveen besloten de Cascaderun te verplaatsen.
Reageer!

Het Drenthe Loopfestijn gaat weer van start op zondag 22 mei 2022!

KLAZIENAVEEN - Nadat er twee jaar lang, vanwege de Covid-19 pandemie, geen Drenthe Loopfestijn georganiseerd kon worden, vindt op zondag 22 mei 2022 de 37e editie dan toch echt plaats! Er is een nieuw bestuur gevormd, bestaande uit de leden van de Loopgroep Klazienaveen en uit leden van de Triathlon Vereniging Klazienaveen. Het bestuur zit vol enthousiaste ideeën, zo komt er bijvoorbeeld een nieuw loopparcours en zal de start en finish op een andere plek zijn.
Reageer!

Drenthe Loopfestijn in zwaar weer

Klazienaveen – Het startschot voor het Drenthe Loopfestijn heeft inmiddels 36 keer geknald en daarmee mag dit hardloopevenement met recht een begrip in Klazienaveen en omstreken worden genoemd. Jarenlang is het Drenthe Loopfestijn georganiseerd door een kleine groep enthousiaste vrijwilligers, het bestuur, opererend vanuit een stichting. Tijdens het evenement zelf werd dit bestuur altijd geholpen door een hele grote groep vrijwilligers.
Reageer!

WILDLANDS Run door dierenpark in september 2022

EMMEN - Dierenpark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en organisator van hardloopevenementen in Emmen MM4 Events gaan een bijzondere samenwerking aan: de WILDLANDS Run. De WILDLANDS Run is een event waarbij deelnemers van jong tot oud hardlopend door, de naam zegt het al, het dierenpark hun kilometers maken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda