InDiv Solutions sponsort E.B.V. Mustangs

EMMEN - Basketbalvereniging E.B.V. Mustangs vindt in InDiv Solutions een eerste officiële sponsor voor het seizoen 2017-2019. Directeur Roy Koch, voorzitter Paul Kardijk en secretaris Jeffrey Klumper tekenden woensdagavond 6 juli in sporthal Angelslo het sponsorcontract.


De reeds 46 jaar bestaande basketbalvereniging uit Emmen trekt zijn eerste sponsor aan die een professionele website voor E.B.V. Mustangs gaat opzetten. Deze sponsor is niet geheel bij toeval gevonden. Roy Koch is als directeur van InDiv Solutions namelijk oud-E.B.V. Mustangs speler. InDiv Solutions is in het noorden een jong en groeiend bedrijf dat afgelopen donderdag 29 juni voor de vierde keer op rij de ICTWaarborg Award voor zakelijke dienstverlener van het jaar van de Provincie Drenthe heeft gewonnen. InDiv Solutions is, zoals te verwachten, aangesloten bij de brancheorganisatie ICTWaarborg.

Koch gaf al bij het eerste gesprek aan zeer verheugd te zijn dat hij voor sponsoring benaderd is en stelt zijn diensten als onder andere webdesigner dan ook graag ter beschikking aan de vereniging. E.B.V. Mustangs zal met twee teams (het U16- en U20-team) het sponsorschap van InDiv Solutions uitdragen op de tenues. De basketbalvereniging uit Emmen gaat hiermee zijn vleugels uitslaan en hoopt meerdere sponsoren aan zich te gaan binden.

Voor het komende seizoen zullen de U12-, U16-, U18- en een U20-teams zich in ieder geval weer het vuur uit de sloffen lopen, met als bijzonderheid dat het U18-team in de landelijke tweede divisie uitkomt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda