BETAALD VOETBAL

Michel van Oostrum volgt Jurjan Mannes op als hoofd scouting

EMMEN - Michel van Oostrum is met onmiddellijke ingang de nieuwe hoofd scouting van FC Emmen. Hij volgt daarmee Jurjan Mannes op, die technisch manager wordt bij Heracles Almelo. Mannes was tussen 2014 en 2017 actief als speler van onze club, hij speelde in totaal 79 wedstrijden. Begin 2022 keerde hij terug bij de club, als hoofd scouting.
Reageer!

FC Emmen contracteert Adrian Rogulj

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Adrian Rogulj. De Noors-Kroatische spits komt over van FK Ã?rn Horten dat uitkomt op het derde niveau van Noorwegen en tekent voor twee seizoenen op De Oude Meerdijk, met een optie voor een derde seizoen. Rogulj speelde tot dusver alleen in Noorwegen, bij verschillende clubs. Sinds 2022 stond hij onder contract bij FK Ã?rn Horten, waar hij in 63 wedstrijden 32 keer scoorde.
Reageer!

Alaa Bakir tekent bij FC Emmen

EMMEN = FC Emmen heeft Alaa Bakir vastgelegd. De Duitse middenvelder heeft zich voor twee seizoenen aan de Drentse club verbonden. Bakir werd op jonge leeftijd door Borussia Dortmund opgepikt en doorliep daar vervolgens de hele jeugdopleiding. Een debuut in het eerste elftal bleef uit, maar hij was een vaste basiskracht bij het tweede elftal in de Regionalliga West. In 2021 verliet hij de geel-zwarten en tekende hij bij MSV Duisburg in de 3. Liga. Na drie seizoenen liep zijn contract bij die club deze zomer af.
Reageer!

FC Emmen scoort vijftien keer tegen FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - FC Emmen heeft haar tweede oefenwedstrijd met 15-0 gewonnen tegen de amateurs van FC Klazienaveen. Eerder won de ploeg in de eerste divisie al een oefenwedstrijd met 8-0 tegen HZVV. Binnen een paar seconden kwam FC Emmen al op voorsprong tegen Klazienaveen, dat in de vierde divisie speelt. Jalen Hawkins scoorde de openingstreffer. Na net iets meer dan een kwartier spelen had FC Emmen al viermaal gescoord. Die voorsprong werd in de resterende eerste helft nog verdubbeld.
Reageer!

Dennis Vos tekent nieuw contract

EMMEN - Dennis Vos heeft een nieuw contract getekend op De Oude Meerdijk. De 22-jarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2026 vast bij FC Emmen. Vos kwam in januari 2023 van PSV naar FC Emmen en groeide afgelopen seizoen uit tot een vaste waarde centraal achterin. Hij speelde tot dusver 38 officiele wedstrijden voor de Drentse club.
Reageer!

Profcontract voor Gijs Bolk

EMMEN - Gijs Bolk heeft bij FC Emmen een contract getekend tot de zomer van 2026. Het is voor de negentienjarige centrale verdediger zijn eerste profcontract. Hij is na Jorn Hekkert de tweede speler die dit jaar de overstap maakt van de jeugdopleiding naar de eerste selectie van de club.
Reageer!

FC Emmen legt buitenspeler Jalen Hawkins vast

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Jalen Hawkins. De 23-jarige Amerikaan tekent voor twee seizoenen op De Oude Meerdijk, met een optie voor een derde seizoen. Hawkins groeide op in Baltimore maar verhuisde op jonge leeftijd naar Duitsland, het geboorteland van zijn moeder. In Duitsland werd hij als veertienjarige speler van FC Ingolstadt 04 opgepikt door Bayern München, maar drie jaar later keerde hij terug naar Ingolstadt.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Torben Rhein

EMMEN - FC Emmen heeft de 21-jarige Torben Rhein vastgelegd. De Duitse middenvelder komt over van Bayern Munchen en tekent voor drie seizoenen op De Oude Meerdijk. Rhein doorliep de jeugdopleiding van Hertha BSC en maakte in 2017 de overstap naar de jeugd van Bayern Munchen. Tot een debuut in het eerste kwam hij niet, maar hij speelde wel met het tweede elftal in de 3. Liga. De afgelopen twee seizoenen speelde hij op huurbasis voor SC Austria Lustenau in de Oostenrijkse Bundesliga.
Reageer!

Robin Jalving terug bij FC Emmen

EMMEN - Na drie jaar bij Heracles Almelo, keert Robin Jalving terug bij FC Emmen. De 24-jarige doelman uit Schoonebeek tekent op De Oude Meerdijk een contract voor twee seizoenen, met een optie voor een derde seizoen. Jalving kwam op elfjarige leeftijd vanuit de jeugdopleiding van SVV’04 naar vv Emmen en sloot een jaar later aan bij de jeugdopleiding van FC Emmen. Hij schopte het daar tot de eerste selectie, maar een officieel debuut in de hoofdmacht bleef uit. Vorig jaar maakte hij alsnog zijn debuut in het betaalde voetbal, namens Heracles Almelo in het bekertoernooi.
Reageer!

Pascal Mulder tekent bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft Pascal Mulder vastgelegd. De 25-jarige centrale verdediger heeft een contract voor één seizoen getekend op De Oude Meerdijk, met een optie voor een tweede seizoen. De in Ommen geboren Mulder speelde in zijn jeugd bij FC Twente en PEC Zwolle, maar is sinds 2019 actief in de top van het amateurvoetbal. Hij speelde vanaf 2019 tot 2022 voor VV Staphorst en sindsdien bij HHC Hardenberg.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda