BETAALD VOETBAL

FC Emmen wint ruim van SVV 04

SCHOONEBEEK - FC Emmen wond dodnerdagavond de derde oefenwedstrijd in de voorbereiidng tegen SVV 04, dat ook het 25-jarig hoofdsponsorschap van Lubbers vierde) werd met maar liefst 0-16 van de groene mat gespeeld. Jari Vlak, Ole Romeny, Rui Mendes en Lorenzo Ebilcillio stond het als snel 0-4. Rui Mendes verzuimde even later vanaf de stip de 0-5 te maken, want SVV 04 doelman Wiljo Wesseling wist de bal uit zijn doel te ranselen.
Reageer!

Miguel Araujo blijft bij FC Emmen

EMMEN - De Peruaanse verdediger Miguel Araujo zal ook komend seizoen het rood-wit van FC Emmen dragen. Hij tekent een nieuw contract voor twee seizoenen op De Oude Meerdijk. Araujo kwam in de zomer van 2019 bij FC Emmen. Sindsdien is hij een enorm belangrijke schakel centraal achterin en een ware publiekslieveling. In totaal staat de teller op tachtig officiele wedstrijden in het Drentse rood-wit, waarin hij tien keer scoorde. In het verleden speelde Araujo voor Cobresol, Sport Huancayo en Alianza Lima (Peru), Rode Ster Belgrado (Servie) en CA Talleres (Argentinie). Ook heeft hij momenteel 22 interlands voor Peru op zijn naam staan.
Reageer!

FC Emmen wint simpel van Drenthina

EMMEN - FC Emmen wist woensdagavond ook de tweede oefenwedstrijd in winst om te zetten. Op Sportpark De Oude Ros werd vv Drenthina, dat zijn 75e verjaardag vierde, na een 0-4 ruststand uiteindelijk met een zevenklapper door FC Emmen aan de kant gezet. Eindstand 0-7.
Reageer!

FC Emmen met moeite langs DZOH

EMMEN - FC Emmen is de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen DZOH van start gegaan, maar kwam niet verdere dan een nipte 1-0 overwinning via een doelpunt van Remi van Ekeris. Ruim 1500 bezoekers om zoomden de groene mat op sportpark Zwaneveld in de Rietlanden. DZOH liet vanaf het begin zien dat het zich niet zo maar naar de slachtbank liet leiden. De nieuwbakken Zaterdag 1e klasser wist met meer dan honderd procent inzet het doel te verdedigen.
Reageer!

Ben Scholte jaar langer bij FC Emmen

EMMEN - Ben Scholte heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen. De twintigjarige aanvaller verbindt zich voor 1n seizoen aan de club waar hij al tien jaar speelt, met een optie voor nog een seizoen. Scholte maakte in 2012 de overstap van de jeugd van Ter Apel 96 naar FC Emmen. Bij de rood-witten doorliep hij de hele jeugdopleiding en maakte hij op 22 december 2020 zijn officiele debuut in het eerste elftal, thuis tegen FC Utrecht. In totaal heeft hij tot dusver 21 wedstrijden bij de Drentse hoofdmacht op zijn naam.
Reageer!

Nieuw contract voor Keziah Veendorp bij FC Emmen

EMMEN - Keziah Veendorp gaat opnieuw met FC Emmen de Eredivisie in. De 25-jarige verdediger heeft op De Oude Meerdijk een contract getekend voor één seizoen met een optie op een tweede seizoen. Veendorp kwam in 2017 van FC Groningen naar FC Emmen. In 2018 promoveerde hij met de club voor het eerst in de historie naar de Eredivisie en dat deed afgelopen seizoen opnieuw. Tot dusver heeft hij 137 duels voor FC Emmen achter zijn naam staan.
Reageer!

Kyan van Dorp blijft bij FC Emmen

EMMEN - Kyan van Dorp heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen. De talentvolle 22-jarige doelman tekent een contract voor één seizoen met een optie op een tweede seizoen. Van Dorp maakte in de zomer van 2021 de overstap van PSV naar FC Emmen. Hij speelde sinds 2008 in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren.
Reageer!

Maikel Kieftenbeld eerste nieuwe versterking van FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft in Maikel Kieftenbeld zijn eerste nieuwe versterking van deze transferperiode gevonden. De 31-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen op De Oude Meerdijk. Kieftenbeld is een bekende naam in het Nederlandse voetbal. Via de gecombineerde jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo kwam hij in 2007 bij Go Ahead Eagles, waar hij in 2008 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal.
Reageer!

Jeroen Veldmate blijft bij FC Emmen

EMMEN - Ook komend seizoen zal Jeroen Veldmate bij FC Emmen onder contract staan. De 33-jarige centrale verdediger tekent een contract voor 1 seizoen op De Oude Meerdijk. Veldmate is bezig aan zijn tweede periode bij de club. Hij kwam in 2017 voor het eerst naar FC Emmen en behaalde dat seizoen meteen promotie naar de eredivisie. Hij ging echter niet met de Drentse club de eredivisie in, want hij vertrok voor drie seizoenen naar Go Ahead Eagles.
Reageer!

Ticketverkoop voor eerste oefenduels gestart

EMMEN - Het is vandaag Wereld Fiets Dag! En op fietse hoort natuurlijk bij onze club en provincie. Scoor daarom jouw FC Emmen Wielerkleding bij ons stadion, dit kan weer vanaf dinsdag! Ook leuk voor vaderdag op zondag 19 juni, natuurlijk ?
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda