BETAALD VOETBAL

FC Emmen weet opnieuw niet in eigen huis te winnen

EMMEN - In een spannende wedstrijd hebben FC Emmen en Vitesse de punten gedeeld: 3-3. De thuisploeg leek lang op weg naar de eerste thuisoverwinning van het seizoen, maar moest in de slotfase alsnog genoegen nemen met een gelijkspel. FC Emmen, dat voor de tweede keer in drie dagen thuis speelde, kwam na een half uur spelen op voorsprong.
Reageer!

FC Emmen huurt Michael Martin

EMMEN - Michael Martin speelt dit seizoen voor FC Emmen. De 24-jarige middenvelder wordt gehuurd van IK Sirius. Martin genoot zijn jeugdopleiding bij verschillende clubs in Duitsland en speelde vervolgens in Oostenrijk in de 2. Liga en de Bundesliga. Via SC Paderborn kwam hij begin 2024 bij IK Sirius in Zweden, dat hem deze zomer verhuurde aan het Tsjechische SK Dynamo ?eské Bud?jovice, maar die huurovereenkomst is voor de transferdeadline ontbonden.
Reageer!

FC Emmen in tweede helft langs Jong FC Utrecht

VOETBAL - FC Emmen heeft ook de tweede uitwedstrijd van het seizoen gewonnen. In Utrecht keek het bij rust nog tegen een 1-0 achterstand aan tegen Jong FC Utrecht, maar doelpunten van Te Wierik en Hawkins zorgden voor een Drentse zege. Beide ploegen begonnen energiek aan de wedstrijd en het spel ging in een hoog tempo op en neer in het eerste kwartier. De eerste kans was voor FC Emmen, nadat Nsona er op links doorkwam, maar een doelpunt leverde het niet op. Emmen zette vroeg druk op de Utrechtse defensie en had de overhand.
Reageer!

FC Emmen en Helmond Sport kwamen niet tot scoren:

EMMEN - - FC Emmen is er na de uitzege bij FC Volendam niet in geslaagd om de eerste thuisoverwinning van het seizoen te boeken in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Robin Peter speelde met 0-0 gelijk tegen Helmond Sport.
Reageer!

De eerste drie punten zijn binnen

EMMEN - De eerste driepunter van het seizoen is een feit! Op bezoek bij Eredivisie-degradant FC Volendam wonnen we gisteren dik verdiend met 0-1 dankzij een treffer van Jalen Hawkins. Bekijk hieronder de samenvatting en de foto's!
Reageer!

FC Emmen opent seizoen met nederlaag tegen FC Dordrecht

EMMEN - FC Emmen leed vanavond in de eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie een niet geheel terechte thuisnederlaag tegen FC Dordrecht. Beide ploegen speelden vol op de aanval, maar FC Dordrecht behaalde daaruit het hoogste rendement: 1-2.De supporters maakten voor het eerst kennis met de nieuwe speelstijl van trainer Robin Peter die aanvallend is ingesteld. Deze spelopvatting kwam er tegen FC Dordrecht ook wel uit, maar tot voldoende doelpunten leidde het niet, omdat FC Emmen met name in de eerste helft moeizaam grip kreeg op de gasten.
Reageer!

FC Emmen huurt Kelian Nsona

EMMEN - Komend seizoen speelt Kelian Nsona voor FC Emmen. Nadat hij enkele weken op proef is geweest in Drenthe, wordt de 22-jarige Franse buitenspeler gehuurd van Hertha BSC. Nsona werd in 2017 bij Paris FC opgepikt door SM Caen, waar hij in 2019 als zeventienjarige zijn debuut maakte in de Ligue 2. In 2022 nam Hertha BSC hem over, maar vanwege knieproblemen kwam hij weinig aan spelen toe. Het afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis voor MSK Zilina in Slowakije.
Reageer!

FC Emmen presenteert nieuw thuistenue

EMMEN - FC Emmen heeft het nieuwe thuistenue gepresenteerd. Het is het eerste tenue met de nieuwe hoofdsponsor Vandaglas. Zoals altijd is het tenue rood-wit-rood, maar dit keer bevat ook de broek een rode baan aan de zijkant. Ook het logo van kledingsponsor hummel is veranderd ten opzichte van eerdere jaren. Tot slot zijn er verschillende details van het shirt aangepast, zoals de tekst -een Emmen hart- in de kraag en de vernieuwde uitstraling van de boorden rond de mouwen en hals.
Reageer!

Staf voor FC Emmen-jeugdopleiding nagenoeg compleet

EMMEN - FC Emmen heeft de staf van de jeugdopleiding voor het seizoen 2024/2025 bijna rond. Een mix van talentvolle en ervaren trainers, onder leiding van de nieuwe hoofd jeugdopleiding Harold Wekema, zullen zorgen voor een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van de in totaal 163 jeugdspelers in de jeugdopleiding van de club.
Reageer!

Michel van Oostrum volgt Jurjan Mannes op als hoofd scouting

EMMEN - Michel van Oostrum is met onmiddellijke ingang de nieuwe hoofd scouting van FC Emmen. Hij volgt daarmee Jurjan Mannes op, die technisch manager wordt bij Heracles Almelo. Mannes was tussen 2014 en 2017 actief als speler van onze club, hij speelde in totaal 79 wedstrijden. Begin 2022 keerde hij terug bij de club, als hoofd scouting.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda