Almere City FC aast op derde plek

Aan het geschiedenisboek dat Almere City FC dit seizoen herschrijft, worden de komende weken hopelijk nog een aantal pagina's toegevoegd. Zondag kan de ploeg voor het eerst in de geschiedenis twee keer in één seizoen winnen van NAC Breda en hiermee bovendien een stap zetten richting een historische eindklassering. Nog nooit eindigde de equipe op een derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.


Of er dus redenen zijn om zondag vroeg op te staan en naar de wedstrijd te komen? Zeer zeker. Bovendien leent het tijdstip zich uitstekend voor een mooie dag met ouders en kinderen, want het is de laatste dag van de meivakantie!

Tickets zijn beschikbaar vanaf 13 euro via de 'red button'!

NAC

Voorbeschouwing NAC Breda

Zondag om 12:15 uur is NAC Breda de tegenstander in het Yanmar Stadion voor de één-na-laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen.

Maarten Pouwels

Pouwels op weg naar U.S.A.

Aanvaller Maarten Pouwels verruilt zijn Nederlandse thuis voor een Amerikaans honk. De boomlange spits gaat naar Louisville City in de Amerikaanse USL

Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven dat je interesse hebt in e-mails van Almere City. Klik op e-mailvoorkeuren om je voorkeuren te wijzigen en/of af te melden voor deze nieuwsbrief.

Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails van Almere City mist? Voeg dan ons e-mailadres (info@nieuwsbrief.almerecity.nl) toe aan je adresboek en aan de lijst met veilige afzenders.

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Follow us on Twitter

Follow us on Instagram

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
info@almerecity.nl | www.almerecity.nl

Webversie | Voorkeuren & Uitschrijven | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda