Nederland Kampioenenland!

VOETBAL - De komende periode wordt bepaald wie er met de titel vandoor gaat. Is jouw elftal kampioen geworden? Dan ontvangen wij graag een leuke kampioensfoto! Deze foto's delen we onder de rubriek Nederland Kampioenenland op onze Instagram-pagina! Dus pak deze kans om jouw kampioenschap onder de aandacht te brengen.ees meer »

Themapagina over teaminschrijvingen en vullen bondsteam | online versie.

GEEN VOORKEURSTEAM BEKEND

Omdat je geen voorkeursteam hebt aangegeven, kunnen wij geen stand, uitslag en programma tonen in jouw persoonlijke nieuwsbrief. Wil je dit wel getoond krijgen? Voer dan via instellingen jouw voorkeur in.

MvdW

‘Wedstrijd MO20 BVC’12 - Juliana bij zonsondergang'


? Marieke

Voetbal is emotie en levert vaak mooie beelden op. Van oude vervallen voetbalcomplexen tot prachtige actiefoto's. Heb jij een foto dat typisch amateurvoetbal is, mooie beelden van een voetbalcomplex in binnen- of buitenland of een mooie actiefoto? Wij ontvangen deze graag voor onze fotorubriek 'Raak geschoten'!

Er altijd voor de teammanager

Het huidige seizoen gaat richting het einde. Dat betekent ook alvast voorbereiden op het volgende seizoen. Om het proces van teaminschrijvingen veld en het vullen van de bondsteams makkelijker te maken, heeft KNVB Assist een speciale themapagina gemaakt. Hierop is alle informatie rondom de teaminschrijvingen en het vullen van de bondsteams gebundeld.

Opstelling

Maak het wedstrijdverslag in de Voetbal.nl-app compleet door de opstelling toe te voegen. Hoe doe je dat? Teamleden (spelers en stafleden) kunnen voor hun eigen team de opstelling invoeren in de wedstrijdzaken-app. De spelersopgaaf is in te vullen door een teamlid, speler of staflid, van 18 jaar of ouder die hiervoor de juiste rechten binnen de wedstrijdzaken-app heeft.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda