De eerste week van de Giro d'Italia zit er op

EMMEN - Wat een eerste week hebben we achter de rug in de Giro d'Italia... Remco Evenepoel pakte op de eerste dag meteen de roze trui, gaf die ook weer weg aan Andreas Leknessund, viel tot twee keer toe in de regenrit en nu is het de vraag hoe goed hij is voor de eerste serieuze bergritten in deze Giro.

Bekijk deze mail in je browser

Ook Primo? Rogli? en Jumbo-Visma kenden al hun portie pech, maar bij de Nederlandse ploeg is er nog altijd veel vertrouwen in de Sloveense kopman. Ondertussen zijn ook al de eerste uitvallers te melden in deze Giro d'Italia. Daarnaast zetten we dagelijks het juryrapport op een rij met alles wat niet had mogen gebeuren in het peloton.

In onze dagelijkse voorbeschouwing kijken we vandaag uit naar etappe 7 naar Gran Sasso d'Italia, de eerste echte bergrit van deze Giro d'Italia. Krijgen we daar een strijd om de ritzege tussen de vluchters? Of gaan de grote mannen elkaar meteen bestoken?

Heb jij al een selectie ingevuld voor het Giro d'Italia-spel van WielerFlits Ploegleider? Je kan nog altijd meedoen en je eigen team samenstellen. Let ook op de dagelijkse deadlines en de voorspellingen voor de losse etappes.

De Tour de France komt er ook alweer aan!
Hoewel de Giro d'Italia nog bezig is, zijn we bij WielerFlits en RIDE Magazine al druk bezig met de aankomende Tour de France. Zo komt binnenkort de Zomergids van RIDE uit. Abonnees krijgen deze Tour-editie al een paar dagen eerder thuisbezorgd. Overigens hebben we deze week al de cover onthuld van de nieuwste RIDE!

Een leuk nieuwtje is het Wielersport Puzzelboek, dat we in samenwerking met Denksport hebben gemaakt. Een boek met 160 pagina's aan puzzels waarmee je al jouw kennis over het wielrennen uit heden en verleden kan testen. Ideaal voor de aankomende Tour- en vakantieperiode of om cadeau te doen voor een echte wielerliefhebber.

Tot slot hebben we nog een heel mooie winactie lopen. Samen met Heineken 0.0 mogen we namelijk een originele teamfiets van Jumbo-Visma weggeven. Als je meedoet maak je kans op een Cervélo waar dit jaar op gekoerst is door het team!

Ciao,


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

Dit is de cover van de Tour-editie van RIDE Magazine

De Giro d’Italia is nog in volle gang, maar op onze redactie zijn we al druk bezig met de strijd om het geel. Momenteel leggen we namelijk de laatste hand aan het zomernummer van RIDE Magazine, dat op vrijdag 26 mei in de winkels ligt. Met daarin uiteraard ruimschoots aandacht voor de Tour de France.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Reserveer nu jouw RIDE MagazineReserveer nu jouw RIDE Magazine

Win een originele Cervélo teamfiets van Team Jumbo-Visma met Heineken 0.0

Met dank aan Heineken 0.0 mogen we aan de bezoekers van WielerFlits een originele Cervélo-teamfiets weggeven. Je maakt dus kans op een fiets waar de renners dit seizoen wedstrijden op rijden. Vul nu je gegevens in en wie weet rijd jij volgend seizoen op deze unieke fiets!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Doe nu mee met de winactieDoe nu mee met de winactie

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda