Wakker Emmen presenteert Jan Bos als nieuwe wethouder

EMMEN - Wakker Emmen draagt Jan Bos voor als nieuwe wethouder in het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen. Wakker Emmen heeft daarmee een opvolger gevonden voor de vertrekkende wethouder Jisse Otter. Otter gaat namens de BoerBurgerBeweging (BBB) als gedeputeerde in de provincie Drenthe aan de slag. Wakker Emmen streeft ernaar dat Jan Bos in september kan beginnen aan zijn nieuwe klus. Bos is geen onbekende: hij was al wethouder namens Wakker Emmen in de periode 2014 - 2018.


Fractievoorzitter Leo Hoogenberg: “Met Jan Bos is gekozen voor iemand met bestuurlijke ervaring, verbindende kwaliteiten, die kennis van zaken heeft en over een relevant netwerk voor Emmen beschikt. Met zijn ervaring als wethouder hebben we er alle vertrouwen in dat hij van toegevoegde waarde is voor de inwoners van Emmen, het gemeentebestuur en de regio.”

Jan Bos: “Ik kijk er naar uit om, als de gemeenteraad daarmee instemt, aan de slag te gaan voor alle Emmenaren. Er speelt ontzettend veel en voor deze prachtige gemeente wil ik mij graag volledig inzetten.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda