Oud-speler Xander Assen nieuwe trainer/coach voor 2e damesteam Misker-E&Oftrainer

EMMEN - Oud-speler Xander Assen is de nieuwe trainer/coach voor het tweede damesteam van Misker E&O, dat uitkomt in de landelijke tweede divisie. Hij volgt Jordi Fiege op die na 3 seizoenen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. De club wil Jordi graag behouden en hoopt dat wij samen deze uitdaging intern gaan vinden.


De 49-jarige in Emmen geboren en getogen Xander Assen keert terug in de sporthal waar hij als speler vele successen vierde. Via het schoolhandbal raakte hij in aanraking met de handbalsport. Werd in 1982 lid van E&O en alle jeugdselecties om in 1989 zijn debuut te maken in heren 1.

Tot en met het seizoen 1997/1998 maakt hij deel uit van de eerste selectie. In deze periode werd hij 3 keer Nederlands kampioen en won hij 1 keer de nationale beker. Ook maakte hij vele jaren deel uit van de Jong Oranje selectie.

Hij bouwde zijn handbalcarrière af in en bij het fameuze heren 3 van E&O. In het dagelijkse leven is de nieuwe trainer/coach van dames 2 schooldirecteur in het basisonderwijs.

Dames 2 van E&O promoveerde het afgelopen seizoen naar de tweede divisie. Met een derde plaats in de eindrangschikking presteerde het meer dan uitstekend.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda