Handbal

DSM ENgineering Plastics/SVBO Toernooi

BARGER OOSTERVELD - Handbalvereniging S.V.B.O. uit Barger-Oosterveld organiseert op zaterdag 11 september en zondag 12 september het D.S.M. Engineering Plastics/S.V.B.O Toernooi in de Sporthal Meerdijk te Emmen. Het is dit jaar het 13e jaar dat het toernooi door de handbalvereniging wordt georganiseerd. Hoofdsponsor van het toernooi is D.S.M. Engineering Plastics. Het is het tweede jaar dat deze firma uit Emmen haar naam heeft verbonden aan het toernooi van de handbalvereniging uit uit Barger-Oosterveld.
Reageer!

Het VRFH-Actieftoernooi

KLAZIENAVEEN - Zaterdag 11 en zondag 12 september zal Handbalvereniging Actief uit Klazienaveen opnieuw het H.V. Actief toernooi organiseren. Het toernooi staat garant met handbal voor dames en heren op hoog niveau (regioklasse) en bovendien veel gezelligheid met een spetterend feest op zaterdagavond in de kantine van sporthal de Zon. De poulewedstrijden van het toernooi zullen op zaterdag (11 september) plaatsvinden en vervolgens vinden op zondag (12 september) de finalewedstrijden plaats.
Reageer!

Pals groep E&O onderuit in oefenduel

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben het oefenduel in eigen huis tegen OHV Aurich met 27 ? 32 verloren. Bij de rust leidde de Duitse formatie al met 10 ? 17. Nieuwe aanwinst, de Deen Lars S?rensen, kwam vanwege een blessure niet in actie. Ook Leon van Schie bleef voor de zekerheid aan de kant. Volgende week zaterdag beginnen de mannen van trainer Arthur Langedijk aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen AHV Swift.
Reageer!

Harde leerschool dames Huyser E&O

BUCHOLZ - Deutschland ?ber alles. Dat is het motto in de voorbereiding voor de dames van Huyser E&O. Onder de nieuwe Duitse trainer Patrice Giron zijn er tot nu toe alleen nog maar oefenwedstrijden afgewerkt op Duitse bodem. Vandaag (zaterdag 28 augustus) speelden de dames in Bucholz, vlak onder de rook van Hamburg, twee oefenduels. Het eerste duel tegen SG Rosengarten/Bucholz, dat uitkomt in de hoogste Duitse bundesliga, ging met 32 ? 23 verloren. Thorey Rosa Stefansdottir was met negen treffers topscoorder aan de kant van Huyser E&O. Ook het tweede duel tegen Bad Wildungen (2e bundesliga) met de ex E&O speelsters Sabine Heusdens en Miranda Robben in de gelederen, ging verloren. In een van E&O kant zeer matig duel werd het 23 ? 11 voor de Duitse dames. De duels in Bucholz waren de laatste in voorbereiding op het eerste competitietreffen, volgende week zaterdag in Kwintsheul tegen Quintus.
Reageer!

Huyser E&O naar Burcholz

BURCHOLZ (DUI) - De dames van Huyser E&O spelen zaterdag in Burcholz (vlak onder de rook van Hamburg) een trial. Om 14.00 uur spelen de dames tegen SG Rosengarten/Bucholz dat uitkomt in de tweede bundesliga. Om 15.30 is Bad Wildungen (ook tweede bundesliga) met de oud E&O speelsters Sabine Heusdens en Miranda Robben de tegenstander.
Reageer!

Dubbelprogramma heren gewijzigd

EMMEN - Het dubbelprogramma wat de heren van Pals groep E&O zouden afwerken zaterdag is gewijzigd.Vanwege het zware trainingsprogramma is in overleg met de medische staf besloten om zaterdag geen twee wedstrijden achter elkaar te spelen. Alleen de wedstrijd om 19.00 uur tegen het Duitse Aurich gaat door. Aanvang blijft 19.00 uur in de Ben Kwijt Arena en de toegang is gratis.
Reageer!

Dubbelprogramma E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen zaterdag twee oefenwedstrijd in de eigen Ben Kwijt Arena. Om 16.30 uur speelt de ploeg van trainer/coach Arthur Langedijk tegen HSG Nordhorn 2. Vervolgens staat om 19.00 uur de ontmoeting met OHV Aurich op het programma. De nieuwe aanwinst Lars S?rensen maakt dan zijn debuut voor de Emmense formatie.Toegang bij beide wedstrijden is gratis.
Reageer!

Kremer/Hurry-Up wint Fokke de Vries toernooi

Zwartemeer ? Afgelopen weekend hebben de heren van handbalvereniging Kremer/Hurry-Up het Fokke de Vries toernooi winnend afgesloten. De Zwartemeerse vereniging organiseerde voor de 25e maal het sterk bezette internationale handbaltoernooi. Het toernooi is een eerbetoon aan Fokke de Vries, een boegbeeld uit de Zwartemeerse handbalgeschiedenis
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda