Handbal

Actief bekert tegen reserves van E & O

KLAZIENAVEEN - In sporthal De Zon in Klazienaveen vindt op donderdag 28 Januari de regiofinale plaats voor een plek in de 8e finale van de landelijke NHV beker. De strijd zal gaan tussen de heren van Actief Klazienaveen en de reserves van E & O. Actief momenteel spelend in de 1e klasse en koploper van deze klasse, E & O 2 speelt in de 1e divisie en staat in de middenmoot. Aanvang 20.30 uur.
Reageer!

ZATERDAG LIVE! Mannak Hurry Up - Pals groep E&O

ZWARTEMEER - Zaterdag spelen de heren van Pals groep E&O om 20.30 uur de uitwedstrijd in Zwartemeer tegen Mannak Hurry Up. Radio Emmen Sport doet rechtstreeks verslag van de derby. De uitzending begint om 20.00 uur. Radio Emmen is de regiozender voor Zuid-Oost Drenthe, en is in de ether te ontvangen op 107,6 FM op de kabel op 104,1 FM en is tevens te beluisteren via de website http://www.radioemmen.nl/
Reageer!

Pals groep E&O 2 wint regiofinale beker

KLAZIENAVEEN - De heren van Pals groep E&O 2 zijn winnaar geworden van de beker regiofinale. In die finale was het team van coach Edwin Boxem met 29 ? 34 te sterk voor Actief Klazienaveen. Actief, spelend in de eigen sporthal De Zon, had weinig in te brengen tegen E&O 2. Het kwam nog wel op een 0 ? 1 voorsprong maar daar bleef het ook bij. E&O liep snel weg en had na een kwartier spelen een voorsprong van vijf punten, 5 ? 10. (zie ook fotoboek)
Reageer!

Inhaalprogramma dames en heren 2 E&O

EMMEN - Hier volgt het inhaalprogramma voor de dames en heren van dames en de heren van E&O. Tevens spelen de heren 2 Regiofinale beker 2 .
Reageer!

Ruime overwinning dames DOS

EMMER COMPASCUUM - De handbaldames van DOS hadden een makkelijke middag in Emmercompascuum tegen HAVAS uit Almere waarin Sandra Louissen en Nicolai Bakker na langdurige blessures weer de eerste speelminuten konden maken. Na een rommelige eerste helft werd een ruststand van 12-6 bereikt. In de eerste 10 minuten van de tweede helft stelde DOS snel orde op zaken. Door vooral snelle tegenaanvallen werd de score opgeschroefd naar 17-6 en 25-7. In de slotfase kon HAVAS nog iets terugdoen, eindstand 30-11. Scores: Patricia Bos 2, Sharon Huseres 4, Fragette Jagt 1, Jenny Leutcher 2, Sandra Louisen 1, Gerike Mulder 7, Zsuzsi Nemet 3, Annelies Smeets 9, Alet van Veen 1.
Reageer!

Joop Fiege nieuw trainer heren Hurry Up

ZWARTEMEER/EMMEN ? Joop Fiege, de huidige trainer/coach van het succesvolle damesteam van Huyser E&O zal het volgende seizoen de heren van Mannak Hurry Up onder zijn hoede nemen. Fiege zal daar Christian Eppensteiner opvolgen die aan het begin van het seizoen te kennen had gegeven dat hij aan het einde van het seizoen wilde stoppen. Joop Fiege, midden op de foto met tactische bespreking, is momenteel aan zijn derde seizoen bij de dames van Huyser E&O actief.
Reageer!

Pals groep E&O zet ook Hellas opzij

De heren van Pals groep E&O hebben uit tegen Hellas een gemakkelijke 21 ? 29 overwinning behaald. In de hofstad had de ploeg van trainer Peter Portengen het alleen in de eerste helft wat lastig maar bleef het wel aan de goede kant van de score. Bij 10 ? 11 liep E&O uit naar 11 ? 14 en 12 ? 15 bij rust. In de tweede helft werd de voorsprong verder uitgebreid en wonnen de Emmenaren uiteindelijk met 21 ? 29. De winst kwam een stuk gemakkelijker tot stand dan het eerste duel in Emmen. Dat werd ternauwernood met 31 ? 29 gewonnen.
Reageer!

Huyser E&O moeizaam tot winst

EMMEN - Voor de dames van Huyser E&O stond zaterdagavond in de eigen Ben Kwijt Arena de ontmoeting met Venus Nieuwegein op het programma. Gezien het verschil op de ranglijst, derde en negende, moet Nieuwegein een te nemen horde zijn. Maar de thuisploeg struikelde bijna in haar thuishaven. Beide ploegen speelden slordig met als gevolg veel technische fouten. Beide ploegen gingen in de eerste helft gelijk op wat resulteerde in een 15 ? 15 stand bij rust. Eigenlijk besliste E&O het duel in 1 minuut.
Reageer!

Dames Huyser E&O outsider voor titel

EMMEN - De dames van Huyser E&O zijn een outsider voor de landstitel. De cliches zijn echter bekend. Het seizoen is nog lang en er kan nog van alles gebeuren oftewel drentse bescheidenheid. Maar een realistische blik op de ranglijst laat zien dat E&O na 15 gespeelde wedstrijden met de beste ploegen mee kan. De start in 2010 is goed. Koud bijgekomen van champagne, vuurpijlen en oliebollen werd in Beek gewonnen van BFC. Afgelopen zaterdag waren de dames in Raalte duidelijk te sterk voor Kwiek (21 ? 33).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda