Handbal

Dames Mannak/Hurry-Up winnen

ZWARTEMEER - De dames van Mannak/Hurry-Up uit Zwartemeer speelden zondag de topper tegen Hacol 90 uit Oldenzaal. Hurry-Up won met 29-16. Bij rust stond het al 15-7. Na de rust speelde Hurry-Up zeer gemotiveerd en liep via een aantal goed uitgespeelde aanvallen uit naar 21-8 en uiteindelijk naar 29-16. Scores Hurry-Up: Mariska Fuhler 10x , Marieke Bruinsma 7x , Saskia Lambers 4x , Betsie Hoogenberg 3x , Rianne Suellman 2x , Karin Suellman 2x , Suzanne Seubers 1x
Reageer!

Dames Hurry Up simpel langs Hacol

ZWARTEMEER ? De dames van Hurry Up blijven maar winnen. In eigen huis werd Hacol door Hurry Up met een ruime 29-16 nederlaag weer naar huis gestuurd. Halverwege de wedstrijd stond het 15-7. Als met ziet hoe Hurry Up dit seizoen haar wedstrijden speelt is de confrontatie met E&O 2 waarschijnlijk beslissend voor de strijd in de Regioklasse. Topscoorder bij de oranjedames werd Mariska Fuhler met 10 treffers.
Reageer!

DOS-dames komen met schrik vrij.

EMMER COMPASCUUM - Dames 1 is het niet gelukt om thuis van Borhave te winnen. De wedstrijd eindigde na een spannende tweede helft in 26-26 en dat was een terechte uitslag. Borhave speelde de eerste helft georganiseerder dan DOS en de voorsprong van 11-15 voor de ploeg uit Born ging volledig in orde. DOS kwam na de pauze goed terug in de wedstrijd en knokte zich langzaam weer naast Borhave, maar meer dan een gelijkspel zat er niet in en zou ook niet verdiend zijn geweest. Goals DOS: Annelies Smeets 7, Patricia Bos 6, Gerike Mulder 6, Alet van Veen 3, Sharon Husers, Fragette Jagt, Jenny Leutscher en Nicolai Bakker allen 1 treffer.
Reageer!

Pals groep E&O maatje te groot voor Hurry Up

EMMEN - Pals groep E&O heeft ook in de achtste competitiewedstrijd van het seizoen geen punten laten liggen. Thuis wedstrijd, na een 17 ? 13 ruststand, streekgenoot Hurry Up met duidelijke cijfers verslagen, 37?26. Het was een mooie handbalavond in de Emmer Ben Kwijt Arena. Meer dan 2000 bezoekers waren op het duel afgekomen die voor het eerst sinds 3 jaar weer op de agenda stond. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de gasten uit Zwartemeer die van 0 ? 2 uitliepen naar 2 ? 5.
Reageer!

Hekkensluiter haalt uit tegen DOS-dames

AMSTERDAM - De meest verrassende uitslag kwam afgelopen weekend uit de wedstrijd Westsite ? DOS. Het onderaanstaande Westsite uit Amsterdam presteerde het om de tot dan toe ongeslagen koploper DOS met een 25-19 nederlaag terug te sturen naar Emmer-Compascuum. Trainer/coach John Ettekoven van DOS weet de nederlaag aan een zogenaamde ?off-day?? op alle fronten van zijn pupillen die regelrecht op weg leken naar het kampioenschap. De doelpunten van DOS werden gescoord door: Alet van Veen 6, Annelies Smeets 4, Sharon Husers 2, Gerike Mulder 2, Nicolai Bakker 2, Susanne Douwenga 2, Jenny Leutscher 1.
Reageer!

Dames DOS kopje onder

EMMER COMPASCUUM - Westsite uit Amsterdam heeft de handbaldames van DOS uit Emmer Compascuum getrakteerd op een 25-19 nederlaag. koploper DOS had een volledige ?off-day?? en werd op alle fronten afgetroefd.
Reageer!

Dames Huyser E&O onderuit in en tegen Dalfsen

DALSEN - Het is de dames van Huyser E&O niet gelukt om alleen koploper te worden in de ere divisie. In en tegen Dalfsen ging de brigade van trainer/coach Joop Fiege met 31 ? 26 onderuit. Het begin en eigenlijk de gehele eerste helft verliep moeizaam voor E&O. Zo waren de speelsters van E&O die ook deel uit maken van de handbalacademie door fileleed vanuit Arnhem bijna te laat in Dalfsen. Dat overkwam de in Duitsland woonachtige IJslandse aanwinst Thorey Rosa Stefansdottir ook bijna. Echt gladjes verliep de aanloop voor de Emmense dames dus niet.
Reageer!

Handbalkraker tussen Pals groep/E&O en Mannak/Hurry-up

EMMEN - De handbalkraker van het noorden tussen Pals groep E&O - Mannak/Hurry-up staat voor zaterdag op het programma. De gedachten van veel E&O aanhangers gaan deze week vast nog wel eens terug naar 19 oktober 2006. Toen verloor E&O immers in eigen huis met 23 - 24 van de oranjehemden uit Zwartemeer. Duidelijk is al wel dat er waarschijnlijk gespeeld gaat worden in een uitverkochte Ben Kwijt Arena.
Reageer!

Ruime zege DOS op DTS?48

EMMER COMPASCUUM - Ook na vier duels zijn de dames van DOS nog steeds zonder puntverlies. Het bezoekende DTS?48 uit het Noord-Hollandse Hoogkarspel kon afgelopen weekend weer in de bus stappen in de wetenschap dat ze geen schijn van kans hadden gehad tegen de ploeg van John Ettekoven. Binnen een paar minuten zette DOS de tegenstander op een onoverbrugbare achterstand en was het bij rust al 21-10. Na de pauze werd het allemaal wat rommeliger en werd bij vlagen duidelijk dat de creativiteit van de geblesseerde Sandra Louissen node werd gemist. Verdedigend liet DOS bovendien met name in de tweede helft door concentratieverlies soms steekjes vallen waarvan DTS?48 dankbaar gebruik maakte maar ook niet meer dan dat. Eindstand 34-19. Goals: Annelies Smeets 9, Jenny Leutscher 6, Patricia Bos 6, Nicolai Bakker 5, Alet van Veen 3, Gerike Mulder 2, Sharon Husers 2, Fragette Jagt 1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda