Handbal

Pals groep E&O ? Vos Investment Lions

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen zondagmiddag thuis. Tegenstander in de eigen Ben Kwijt Arena is het Topteam Limburg dat speelt onder de naam Vos Investment Lions. De Lions hebben zich voor dit seizoen, door o.a. de komst van Dino Thiam ROC Flemalle (B), Juri Curvers, Tim Mullens Sporting Neerpelt (B) en Christian Wirtz BTB Aachen (D), goed versterkt.
Reageer!

Programma AFAB Ere divisie Heren

EMMEN - Het programma van de AFAB Eredivisie Handbal heren ziet er voor het komende weekend als volgt uit:
Reageer!

Merijn de Vos maakt rentree

EMMEN - Merijn de Vos heeft zijn rentree gemaakt op de handbalvelden en maakte daarbij meteen ook zijn debuut in een offici?le wedstrijd voor Pals groep E&O waar hij sinds 2008 onder contract staat. De oud-speler van het Zeeuwse Delta Sport en het Brabantse Internos kwam in het Kroatische Siscia bij de Europacupwedstrijd tegen het Ierse Dublin International voor het eerst weer in actie. In 2008 maakte Merijn de Vos de overstap van Internos naar E&O verhuisde maar raakte in augustus van dat jaar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ernstig geblesseerd aan zijn schouder waarna een operatie volgde. Na bijna veertien maanden blessureleed en revalidatie kwam hij dan afgelopen weekend weer voor het eerst in actie.
Reageer!

Goede start dames Mannak Hurry-Up

GRONINGEN - De dames van mannak Hurry Up moesten voor de eerste competitiewedstrijd aantreden tegen V en S uit Groningen. Mannak/ Hurry-Up , dit seizoen versterkt met Marieke Bruinsma , Ilse Spiekman en Suzanne Seubers,begon uiterst geconcentreert aan de wedstrijd. De eerste treffer van de wedstrijd was voor V en S , maar daarna nam Hurry-Up het heft in handen. Via 1-3 liep Hurry-Up weg naar 3-7 . Door slordig om te gaan met de kansen , gaf Hurry-Up V en S de kans om terug te komen in de wedstrijd. V en S kwam hierbij terug naar 9-11. Daarna nam Hurry-Up weer wat meer afstand en werd met de stand 9-13 , de ruststand bereikt.
Reageer!

Hoopvol begin heren DOS in de regioklasse

EMMEN - De stemming zat er goed in zondagmiddag in de Klabbe en heren 1 van DOS gingen vol vertrouwen de eerste wedstrijd van het seizoen in, waar werd gehoopt op een winst tegen Hurry-Up/HVC 3. Het team van Hurry-Up/HVC was echter een heel ander team dan het vorig jaar. De dekking van DOS stond goed, en de wedstrijd ging mede dankzij het snelle spel van DOS gelijk op. De rust werd bereikt met een stand van 10-11. Ook na de rust bleef de wedstrijd gelijk op gaan mede dankzij sterk keeperswerk aan beide zijden door respectievelijk Wouter Greevink en Albert Paas.
Reageer!

Merijn de Vos maakt rentree

EMMEN - Merijn de Vos heeft zaterdag zijn rentree gemaakt op de handbalvelden en maakte daarbij meteen ook zijn debuut in een offici?le wedstrijd voor Pals groep E&O waar hij sinds 2008 onder contract staat.
Reageer!

Europacup avontuur heren ten einde

SISCIA - Het Europacup avontuur van de heren van Pals groep E&O zit er op. Kroati? was het afgelopen weekend het strijdtoneel voor Europees handbal. Pals groep E&O trad daar aan tegen het Noorse Drammen HK, Dublin International uit Ierland en RK Siscia, de organiserende vereniging. Tegen de thuisploeg speelde E&O een puike partij. Hield stand tot 30 ? 30 maar moest in de slotfase toch buigen, 34 ? 31.
Reageer!

Eerste verlies dames Huyser E&O

EMMEN - De dames van Huyser E&O zijn hun ongeslagen status kwijt. In de eigen Ben Kwijt Arena was Kiddy World S.E.W. na zestig minuten de sterkste, 25 ? 29. De overwinning van de Noord-Hollandse dames was meer dan terecht. Stacy van Rijn opende in de derde minuut de wedstrijd waarna Nicol Kooiker in dezelfde minuut vanaf zeven meter de gelijkmaker op het scorebord bracht. Maar het initiatief bleef bij de gasten. Om het tij te keren nam Huyser E&O coach Joop Fiege in de tiende minuut bij een 4 ? 7 stand een time-out. Een positief effect op het spel van de thuisploeg had dat niet. Zowel verdedigend als ook aanvallend was het ver onder de maat wat E&O liet zijn. S.E.W. was scherp en had met keepster Leontien Breure een behoorlijke sta in de weg. Bij de rust was de voorsprong al opgelopen tot zeven punten (10 ? 17) waarmee de wedstrijd als een nachtkaars leek uit te gaan.
Reageer!

Mannak/ Hurry Up nog zonder punten maar het vertrouwen blijft

Hoewel Mannak/ Hurry Up helaas nog zonder punten is is er alle vertrouwen voor het verloop van de competitie! Eerdere wedstrijden gingen dan wel verloren maar toch ?. Knokkend ten onder tegen Limburg Lions, nipt verlies (1 punt verschil) tegen Loreaal. De afronding ontbreekt nu nog maar als daar enige verbetering in komt is Hurry Up een geduchte stegenstander voor elke ploeg. Zaterdag 10 oktober spelen de heren van Mannak/ Hurry Up tegen Eurotech Bevo. EuroTech Bevo, een jonge ploeg die evenals Hurry Up nog grillig speelt. Als beide ploegen op dreef zijn wordt het ongetwijfeld een spannende wedstrijd. Dus.. komt allen naar deze wedstrijd en moedig onze jongens aan. Zaterdag 10 okt. a.s. aanvang 20.30 uur Sporthal de Eendracht in Zwartemeer. In de rust afscheid Guido Rink en verkoop loten rugsponsor loterij! U ziet : Hurry Up is vol op in beweging!
Reageer!

Sneu verlies Pals groep E&O

EMMEN - Zaterdag was Tongeren, de Belgische kampioen en bekerwinnaar, te gast in Emmen. Dit in het kader van de Belgisch/Nederlandse topcompetitie oftewel de Beneliga. De beginfase van het duel ging tot de stand van 4 ? 4 gelijk. Vervolgens namen de gasten het initiatief en kwam op een drie punten voorsprong, 4?7 en 5?8. Tijd voor Pals groep E&O coach Peter Portengen om een time out te nemen. Gevolgen had het niet direct want tot aan 7?10 bleef het verschil drie punten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda