Handbal

Pals groep E&O ? Vos Investment Lions

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen zondagmiddag thuis. Tegenstander in de eigen Ben Kwijt Arena is het Topteam Limburg dat speelt onder de naam Vos Investment Lions. De Lions hebben zich voor dit seizoen, door o.a. de komst van Dino Thiam ROC Flemalle (B), Juri Curvers, Tim Mullens Sporting Neerpelt (B) en Christian Wirtz BTB Aachen (D), goed versterkt.
Reageer!

Programma AFAB Ere divisie Heren

EMMEN - Het programma van de AFAB Eredivisie Handbal heren ziet er voor het komende weekend als volgt uit:
Reageer!

Merijn de Vos maakt rentree

EMMEN - Merijn de Vos heeft zijn rentree gemaakt op de handbalvelden en maakte daarbij meteen ook zijn debuut in een offici?le wedstrijd voor Pals groep E&O waar hij sinds 2008 onder contract staat. De oud-speler van het Zeeuwse Delta Sport en het Brabantse Internos kwam in het Kroatische Siscia bij de Europacupwedstrijd tegen het Ierse Dublin International voor het eerst weer in actie. In 2008 maakte Merijn de Vos de overstap van Internos naar E&O verhuisde maar raakte in augustus van dat jaar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ernstig geblesseerd aan zijn schouder waarna een operatie volgde. Na bijna veertien maanden blessureleed en revalidatie kwam hij dan afgelopen weekend weer voor het eerst in actie.
Reageer!

Goede start dames Mannak Hurry-Up

GRONINGEN - De dames van mannak Hurry Up moesten voor de eerste competitiewedstrijd aantreden tegen V en S uit Groningen. Mannak/ Hurry-Up , dit seizoen versterkt met Marieke Bruinsma , Ilse Spiekman en Suzanne Seubers,begon uiterst geconcentreert aan de wedstrijd. De eerste treffer van de wedstrijd was voor V en S , maar daarna nam Hurry-Up het heft in handen. Via 1-3 liep Hurry-Up weg naar 3-7 . Door slordig om te gaan met de kansen , gaf Hurry-Up V en S de kans om terug te komen in de wedstrijd. V en S kwam hierbij terug naar 9-11. Daarna nam Hurry-Up weer wat meer afstand en werd met de stand 9-13 , de ruststand bereikt.
Reageer!

Hoopvol begin heren DOS in de regioklasse

EMMEN - De stemming zat er goed in zondagmiddag in de Klabbe en heren 1 van DOS gingen vol vertrouwen de eerste wedstrijd van het seizoen in, waar werd gehoopt op een winst tegen Hurry-Up/HVC 3. Het team van Hurry-Up/HVC was echter een heel ander team dan het vorig jaar. De dekking van DOS stond goed, en de wedstrijd ging mede dankzij het snelle spel van DOS gelijk op. De rust werd bereikt met een stand van 10-11. Ook na de rust bleef de wedstrijd gelijk op gaan mede dankzij sterk keeperswerk aan beide zijden door respectievelijk Wouter Greevink en Albert Paas.

EMMEN - Merijn de Vos heeft zaterdag zijn rentree gemaakt op de handbalvelden en maakte daarbij meteen ook zijn debuut in een offici?le wedstrijd voor Pals groep E&O waar hij sinds 2008 onder contract staat.