Handbal

DSM Engineering Plastics/SVBO toernooi

BARGER OOSTERVELD - Handbalvereniging S.V.B.O. uit Barger-Oosterveld organiseert op zaterdag 12 september en zondag 13 september 2009 het D.S.M. Engineering Plastics/S.V.B.O Toernooi in de Sporthal Meerdijk te Emmen. Het is dit jaar het 12e jaar dat het toernooi door de handbalvereniging wordt georganiseerd. Hoofdsponsor van het toernooi is D.S.M. Engineering Plastics.
Reageer!

Tien minuten genoeg voor Pals groep E&O

EMMEN - 15 treffers in de eerste tien minuten bleken genoeg om Loreal op de knie?n te krijgen. De heren van Pals groep E&O begonnen niet sterk aan het duel waardoor de gasten uit Venlo brutaal op voorsprong kwamen. Al snel in de wedstrijd greep E&O coach Peter Portengen in en nam een time out en bracht vervolgens Iso Sluijters (foto onder)binnen de lijnen die de wedstrijd vanaf de bank was begonnen. De opbouwer deed wat er van hem verwacht werd, scoren. De wedstrijd kantelde en Pals groep E&O ging met een 15 ? 10 voorsprong de rust in. Na de rust van het dus in tien minuten bekeken en was er van een wedstrijd geen sprake meer, 41 ? 22.
Reageer!

Afscheid Edwin Renting

EMMEN - Na afloop van de wedstrijd Pals groep E&O ? Loreal werd er afscheid genomen van Edwin Renting. De robuuste cirkelspeler maakte op 16 jarige leeftijd de overstap van Exito Sleen naar Emmen. In 12 jaar groeide Renting uit tot ??n van de symbolen van het Emmense handbalbolwerk. Daarnaast was hij, door zijn nuchtere karakter, ook zeer geliefd binnen de vereniging.
Reageer!

Sterke seizoensstart dames Huyser E&O

EMMEN - De handbaldames van Huyser E&O zijn het seizoen sterk begonnen. In de eigen Ben Kwijt Arena werd het Limburgse B.F.C. na een 17 ? 11 ruststand uiteindelijk met maar liefst 36 ? 23 verslagen. Dat het een zo?n eclatante overwinning zou worden was in het begin van het duel zeker niet te zien. De gasten uit Beek namen een 0 ? 2 voorsprong en de thuisploeg had de grootste moeite om te scoren. Pas in de 5e minuut bracht Karin Veltrop de eerste treffer op het scorebord (1 ? 2). Vervolgens moest er nog vijf minuten worden gewacht op treffer nummer twee (2 ? 4) die op naam kwam van Mur?l Messchaert.
Reageer!

Huyser E&O ? HV B.F.C.

EMMEN - De dames van Huyser E&O openen zaterdag het seizoen 2009-2010 met een thuiswedstrijd tegen HV B.F.C. De ploeg van trainer/coach Joop Fiege hebben de voorbereiding uitstekend afgesloten met een eerste plaats tijdens een toernooi in het Duitse Coesfeld afgelopen zondag. Zaterdag moet blijken of de goede voorbereiding kan worden omgezet in een goede start van de competitie. Om iedereen de gelegenheid te geven om kennis te maken met het vernieuwde Huyser E&O is de toegang zaterdag gratis! Aanvang van het duel in de Ben Kwijt Arena in Emmen is 20.00 uur en de toegang is GRATIS!
Reageer!

Goede overwinning heren Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben het oefenduel woensdag tegen het sterke VFL Edewecht met 36 ? 32 gewonnen. Tegen de ploeg uit de 2e bundesliga waren Erik Huizing en Iso Sluijters met beiden zes treffers de topscoorders.
Reageer!

Versterking voor Dames DOS

EMMER COMPASCUUM - De dames van DOS uit Emmer-Compascuum hebben zich op de valreep nog versterkt met Fragette Jagt. De 15-jarige cirkelloopster speelde vorig seizoen voor HARO uit Rotterdam in de hoofklasse B en maakt inmiddels deel uit de nationale Youth selectie.
Reageer!

Fokke de Vries handbaltoernooi Hurry Up

ZWARTEMEER - Op zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus vind het jaarlijkse Fokke de Vries Handbal toernooi plaats in sporthal de Eendracht te Zwartemeer. Na de feestvreugde na het behalen van het kampioenschap in de eerste divisie maken de heren zich op voor de zeer zware competitie in de ere divisie. Ook voor de dames zal het een spannende competitie zijn met als inzet het kampioenschap. Het afgelopen seizoen eindigden de dames op de tweede plaats.
Reageer!

Dames Huyser E&O winnen toernooi in Bremen

Met het winnen van het Werder Bremen toernooi hebben de dames een succesvolle vierdaagse trainingsstage in Duitsland afgesloten. Op de slotdag stond er een toernooi op het programma met deelname van MTV Rohrsen, Werder Bremen 2 en HSG Heidmark. De uitslagen waren als volgt:
Reageer!

Pals groep E&O knokt zich naar overwinning

EMMEN - Voor de tweede keer binnen een week stonden Pals groep E&O en het Duitse Ibbenburen tegen over elkaar. Dit keer met Emmen als speellocatie. Voor de tweede keer ook eindigde de wedstrijd in een overwinning voor de ploeg van trainer/coach Peter Portengen, 32 - 30 Het was een zwaar bevochten zege in de Ben Kwijt Arena. Naast de zes Jong Oranje gangers ontbraken Niek Bezoen en Karim Tamim ook nog eens vanwege blessures. Tot aan de 20ste minuut ging het gelijk op, 11 ? 11. Vervolgens namen de gasten afstand, 11 ? 14. E&O kwam nog iets terug maar kon niet voorkomen dat het met een achterstand (15 ? 16) de rust in ging.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda