Handbal

JD Techniek Hurry-Up ontvangt Zweedse koploper

ZARTEMEER - JD Techniek Hurry-Up ontvangt zaterdag in sporthal Angelslo de Zweedse koploper Alingsas HK. Een Europees topaffiche in Zuidoost Drenthe! Voor de Zwartemeerders is het een mooie kans om zich te meten met een tegenstander van een zeer hoog niveau. De oranjehemden kunnen in aanloop naar het duel beschikken over een nagenoeg fitte selectie.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Helaas het mocht niet zo zijn. Hoewel de HSG Nordhorn-Lingen een goed begin kende, zelfs 3x een voorsprong nam en het tot 8-8 bijbleef, ging het richting de pauze ineens mis. En dat was geweldig sneu vooral voor Bart Ravensbergen, onze Nationale doelman. Hij, die juist speler van de maand oktober in Duitsland geworden was, een eer die niet veel Nederlanders te beurt valt, keepte tot dan een prima wedstrijd.
Reageer!

HSG Nordhorn kansloos tegen Füchse Berlin

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen was dit weekend kansloos tegen het vooral fysiek sterke en veel effectievere team van Füchse Berlin. Na een goed begin, waarin vooral keeper Bart Ravensbergen uitblonk en de HSG brutaal zelfs 3x een voorsprong nam, ging er ineens richting de pauze van alles mis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda