Dames DOS uit de beker

EMMER COMPASCUUM - De dames van DOS speelden dinsdagavond de regiofinale van de NHV-beker uit tegen 1e divisionist DSVD in Deurningen. DOS had de unieke kans om door te dringen tot de 1/8-finale maar het mocht niet zo zijn. Met een debuterende Alicia Withoff waren DOS en DSVD de eerste helft aan elkaar gewaagd en namen beurtelings een voorsprong.
Na een ruststand van 10-9 had DOS bij 12-13 nog steeds het initiatief. In een fase waarin DOS drie keer tegen een 2-minutenstraf opliep kon DSVD enigszins afstand nemen tot 16-13. DOS kon nog een keer aanhaken tot 17-15 maar daarna was er voor de keepsters Mascha Gudde en Rianne Leffers geen redden meer aan. Door veelvuldig balverlies en het missen van kansen kon DSVD de klus met break-outs eenvoudig afmaken. Eindstand 24-18.

Scores DOS: Aniek Ensing 1, Sharon Husers 3, Fragette Jagt 3, Michelle Kiers 1, Jenny Leutscher 2, Gerike Mulder 1, Szuszi Nemet 1, Annelies Smeets 2 en  Alet van Veen 3.