Judo

Veel judo prijzen voor Judoschool Vos in Beilen

BEILEN Judovereniging Vos behaalde tijdens het zogenaamde Lente toernooi in Beilen in totaal achttien prijzen. Dit in het gewone toernooi en het opstaptoernooi voor startende wedstrijdjudoka's. Bij de senioren was Dave van Lier weer goed bezig. Helaas verloor hij de finale en dus tweede. Opmerkelijk was wel de start bij de senioren van Nick en Jay Langerijs.
Reageer!

Judofeest voor de judoka's van Vos

ALAGHAREN - De laatste ronde van het starters jeugdjudo toernooi werd gehouden in Slagharen. De organiserende vereniging Anbergen had veel gedaan om de prijswinnaars in de schijnwerpers te zetten, dit letterlijk en figuurlijk. Deze eindronde was mede daarom een feest voor de jonge judoka's en met name voor de jeugd van judovereniging Vos. Zij behaalden in totaal 16 prijzen en waren daar super blij mee. Dat is ook te zien op de foto's. Judoka's, ouders en coaches gingen tevreden naar huis.
Reageer!

Lorena Schrik districts jeugd kampioen judo.

PODE PEKELA - Een jonge wedstrijdgroep van judovereniging Vos was zaterdag goed bezig tijdens de districts-kampioenschappen tot 12 jaar. Opmerkelijk was dat alle deelnemers van Vos voor het eerst deelnamen aan dit kampioenschap dat in Oude Pekela werd gehouden. Lorena Schrik uit Emmer Compascuum werd kampioen door alle wedstrijden te winnen.
Reageer!

Startende wedstrijdjudoka's Vos goed in Borger.

BORGER - De beginners in het judo als wedstrijdsport hadden goede resultaten tijdens het zogenaamde Hunebed judo toernooi in Borger. Er werden 11 prijzen gewonnen, waarvan vijf eerste. Deze waren Emillio Weerman, Denzel Reurink, Kaylee Weerman, Sill Arends en Sophie Klaver. Zilver werd behaald door Lorena Schrik en James Hemel. Giovanni Jagt, Rick Jonker, Laurens Wichers en Sofie Boon mochten een bronzen medaille mee naar huis nemen.
Reageer!

Geslaagde herstart judokampioenschap ODJK.

EMMEN - Het niveau was hoog en er waren boeiende wedstrijden te zien tijdens de 15e editie van het Open Drents judo kampioenschap. Uiteindelijk kwam het Sverige Judo Team met 15 prijswinnaars als beste presterende club tevoorschijn. Top Judo Nijmegen kwam dicht bij met 13 prijzen.
Reageer!

Open Judokampioenschappen in sporthal Angelslo

KLAZIENAVEEN - Zaterdag 7 oktober worden voor de 15e keer de open judo kampioenschappen van Drenthe gehouden. Toernooinaam ODJK. Er doen 550 deelnemers mee en 64 verenigingen uit 10 landen. Locatie is sporthal Angelslo in Emmen. Wethouder Schrik zal het toernooi openen om 8.50 uur. De aanvang is 9.00 uur en het einde om 17.00 uur. De organisatie is judovereniging Vos. Gezien het niveau zijn er vast spannende wedstrijden te zien om de Drentse titel. Dertig scheidsrechters en 65 vrijwilligers gaan proberen dit kampioenschap zo perfect mogelijk te laten verlopen.
Reageer!

Judoteam Vos eerste in regio competitie.

DEDEMSVAART - Het jeugdteam van judovereniging Vos is in Dedemsvaart eerste geworden bij de regionale competitie. In de finaleronde kwamen de teams van Vos, Anbergen uit Slagharen en Judo Dedemsvaart in twee ronden tegen elkaar. De resultaten van het team van Vos waren dat er drie teamwedstrijden werden gewonnen en een gelijkspel. Door dit resultaat gingen zij naar huis met een medaille en een fraaie bokaal.
Reageer!

Judoka's Vos op het podium

SLAGHAREN - Tijdens het judotoernooi gehouden in Slagharen kwamen er veel judoka's van vereniging Vos op het podium. Het toernooi was de afsluitings ronde van van de jeugd judo competitie. Een 1e prijs was er voor Mats van den Brink en Jason Schoemaker. 2e James Hemel, Kaylee Weerman, Rick Jonker en Emilio Weerman. 3e Aniek Scholten en Lorena Schrik. 4e Fayen Zaan, Kevin Klaver , Ryan Westerkamp en Sophie Klaver. Zaterdag aanstaande komen de judoka's in actie op het toernooi in Beilen.
Reageer!

Judo competitie jeugd groot succes

EMMEN - De derde ronde van de jeugd judo competitie werd gehouden in sportzaal de Rietlanden. Onder grote belangstelling van ouders, grootouders, broers en zussen was er weer veel strijd te zien om een mooie medaille. De organisatie was in handen van judovereniging Vos en verliep uitstekend.
Reageer!

Brons op NK kwalificatietoernooi voor jodoka Annalin Exel

ALMERE - In de topsporthal van Almere werd het nationaal kwalificatie toernooi gehouden voor deelname aan de Nederlandse kampioenschappen judo. Annalin Exel kwam in de klasse tot 48 kilo tot een verrassend resultaat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda