Judo

Goed judo prestaties in Ommen en Borger

.ODOORN - Er werden zaterdag goede resultaten bereikt door de judoka’s van Vos. Dit zowel bij de beginners als junioren tot achttien jaar. In Ommen waren de dames actief op de mat. Floor Maats stond weer knap te judoën en bereikte een 2e plaats. Yrsa Wessel werd 3e door de herkansing te winnen. Bij de dames in de lichte klasse herhaalde Annalin Exel haar prestatie van vorige week en weer 3e. In Borger werd tijdens het zogenaamde Hunebed toernooi ook fraaie resultaten neergezet met 5 keer een 1e plaats.
Reageer!

Ann Marin Spang wint Voordrachtwedstrijd ’t Aol’ Volk:

Jeugdige happening in het ATLAS theater EMMEN - Vrijdagavond 3 november 2017 was de grote finale van de voordrachtwedstrijd die de Drentse vereniging “’t Aol’ Volk" elk jaar voor de jeugd organiseert. Het was prachtig om te zien en te horen hoe de kinderen op het toneel in een bomvolle zaal van het Atlas Theater hun gedichtje in het Drents voordroegen.
Reageer!

Twaalfde Open Drents Judo Kampioenschap groot succes

EMMEN - Meer dan 700 deelnemers kwamen zaterdag in sporthal Angelslo op 10 judomatten om te strijden voor de open Drentse titel. Het was genieten zowel voor de toeschouwers als deelnemers. Dit kwam ook door het hoge niveau en de mooie resultaten van de judokaâ
Reageer!

Natasja Meijer voor de 3e keer veteranen werelkampioene judo

KLAZIENAVEEN - Natasja Meijer is het gelukt om in OLbia ( Sardinië ) voor de 3e keer wereldkampioene judo te worden bij de veteranen. Zij won haar wedstrijden van de Argentiinse Gorostiaga, Zwitserse Gerz en Molin uit Zweden. De laatste partij tegen Murielle Segain uit Frankrijk was een zware strijd. De 40-jarige judoka van Vos stond met 2 straffen achter, maar scoorde met een armklem een vol punt in de laatste minuut van de wedstrijd.
Reageer!

Lois Klein goed in Venray.

VENRAY - Het jaarlijks gehouden judo toernooi in Venray trekt elk jaar veel buitenlandse judotoppers. Zaterdag en Zondag kwamen er weer 1600 judoka’s van 200 verenigingen uit binnen en buitenland op de judomat. In de lichtste klasse was Lois Klein van vereniging Vos ook weer actief aanwezig.
Reageer!

Jeugd Vos behaalt mooie resultaten.

HASSELT - In Hasselt werd een mooi resultaat behaald door de junioren van vereniging Vos. Lois Klein werd eerste door in de finale van Ilse Dijkstra uit Heerenveen te winnen. Tom Akker werd eerste door knap te winnen van Nathan Tjing uit Almere. In de voorronden liet hij al zien dat hij ver ging komen door al zijn wedstrijden met ippon te winnen.
Reageer!

2e C.P. de Maa Judotoernooi

EMMEN - Na het succes van het 1e C.P. de Maa toernooi in 2016 waar ruim 170 judoka’s aan hebben deelgenomen organiseert Judovereniging Kodokan Schoonebeek op zondag 2 april 2017 een 2e judotoernooi. Een toernooi waar elke judoka, beginner/gevorderd, regulier of G-judoka plezier in de sport zal vinden.
Reageer!

Judoka Dave van Lier wint in Hoogeveen.

Veel prijzen voor judoka’s uit Emmen. HOOGEVEEN - Dave Bonte van sportschool Vos heeft in Hoogeveen tijdens het toernooi van de Budovereniging uit deze plaats de klasse tot 90 kilogram gewonnen. De 22 jarige Emmenaar was gedreven om weer te presteren.
Reageer!

Geslaagde bandexamens judovereniging Kodakan

SCHOONEBEEK - Op Maandag 28 November 2016 heeft judovereniging Kodokan Schoonebeek een Bandexamen voor hun G-judoka’s gehouden. De examenkandidaten waren veelal erg zenuwachtig, niet zo voor het examen, maar wel omdat hun ouders, grootouders, broers, zussen, opa’s, oma’s ,begeleiders aanwezig waren om naar hun examen te kijken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda