Motorsport

Moeilijke dag voor Gebben van Vernrooy Yamaha

ROGAT - Moeilijke dag voor Gebben van Venrooy Yamaha in Spanje De dertiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP werd afgelopen zondag verreden in Intu Xanadu Arroyomolinos in Spanje. Vorig jaar moest dit evenement georganiseerd worden zonder fans vanwege de Covid 19 situatie maar dit jaar kwamen er vele duizenden fans op het evenement af.
Reageer!

Kay Karssemakers handhaaft zich in de top drie in het EMX125 Kampioenschap

WAALWIJK - Kay Karssemakers van het Husqvarna SKS Racing NL Team handhaaft zich in de top drie van het EMX125 Kampioenschap. Het afgelopen weekend scoorde hij constant tijdens de wedstrijd in Arromyolinos in Spanje en staat nu de derde in de tussenstand. Cas Valk heeft geprobeerd om te rijden maar is nog steeds ziek waardoor hij besloten heeft om de dag voortijdig af te breken en eerst fit te worden voordat hij opnieuw aan de start komt.
Reageer!

Vlaanderen shows top ten speed again in France

ROGAT - De twaalfde wedstrijd op de MXGP kalender was in Lacapelle-Marival, Frankrijk, een echt ouderwets circuit. Een circuit dat bij veel van de huidige Grand Prix rijders bekend is van de Lacapelle-Marival International, een grote wedstrijd in het voorseizoen. Dit jaar was het echter tijd voor een MXGP wedstrijd op dit circuit. De baan was af en toe verraderlijk met de remknippen en sommige gladde stukken, dit zorgde ervoor dat een goede dosering gashendel essentieel was.
Reageer!

Kay Karssemakers klimt naar tweede plaats in het EMX125 Kampioenschap

Waalwijk - Kay Karssemakers van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de vierde wedstrijd van het EMX125 Kampioenschap in het Franse Lacapelle Marival net naast het podium geeindigd. Wel scoorde hij hiermee dusdanig goed dat hij in de tussenstand is opgeklommen naar een tweede plaats.
Reageer!

Laatste race Kees Endeveld eindigt in mineur

OSCHERLEBEN - De laatste race in de carriere van zijspancoureur Kees Endeveld is geëindigd in mineur. Wat een mooi afscheid had kunnen worden na een raceloopbaan van zestien jaar, eindigde op het circuit van Oschersleben met mechanische problemen. Daardoor kwam Team Drugsadvies Sidecarshop Racing niet aan de finish van de WK race in Duitsland. Samen met zijn Duitse bakkenist Hendrik Crome reed Endeveld nog wel de kwalificatie, die hem de twaalfde startplaats opleverde.
Reageer!

Strijbos laat een goede snelheid zien in Duitsland

ROGAT - Duitsland was terug op de kalender van het wereldkampioenschap MXGP en het was geweldig om te zien dat er vele duizenden mensen op het evenement af waren gekomen. De baan was vochtig met veel sporen en dit maakte het heel technisch.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL team laat goede snelheid zien in EMX125 in Duitsland

WAALWIJK - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de derde wedstrijd van het EMX125 Kampioenschap in het Duitse Teutschenthal een goede snelheid laten zien. Kay Karssemakers en Cas Valk reden sterk maar door een paar fouten behaalden ze niet de resultaten die er in hadden gezeten en moesten genoegen nemen met een achtste en negende plaats.
Reageer!

Solid first GP in Turkey for Gebben van Venrooy Yamaha

ROGAT - After a break in the MXGP calendar, the Gebben van Venrooy Yamaha team travelled to Turkey for the first of a double header Grand Prix. The man made circuit was fast but also presented plenty of ruts and bumps for the riders at round eight of the MXGP series.
Reageer!

Breuk schakelstang nekt Endeveld/Crome

GROLLOO - Teleurgesteld over het resultaat, maar blij dat het euvel werd gevonden, zo keerde Kees Endeveld terug in Grolloo na een WK-weekend dat hem geen punten opleverde. Op het circuit van Grobnik in Kroatië maakte Team Drugsadvies Sidecarshop Racing zich op voor de twee races, meetellend voor het wereldkampioenschap.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00