Motorsport

Vlaanderen begint positief aan de Dutch Masters of Motocross in Harfsen

ROGAT - Nadat Calvin Vlaanderen van Gebben van Venrooy Racing vorig jaar de Dutch Masters of Motocross titel in de 500 klasse in de wacht wist te slepen, kwam hij afgelopen zondag in Harfsen trots aan de start met het startnummer 1. Tijdens de wedstrijd in Harfsen liet hij een hele goede snelheid zien maar zijn starts waren nog niet goed genoeg en hier zal hij in de komende periode aan gaan werken.
Reageer!

Vlaanderen sterk bij de MXGP opener

ROGAT - Het wereldkampioenschap MXGP ging het afgelopen weekend van start in Argentinie. De wedstrijd werd gehouden op het prachtige circuit van Villa la Angostura waar de snelheid hoog lag, wat het zeer uitdagend maakte voor de rijders. Het Gebben van Venrooy Yamaha team legt haar volledige focus op Calvin Vlaanderen dit jaar omdat hij de enige rijder is die voor het team uitkomt.
Reageer!

CLASSIC GP 8 - 10 SEPTEMBER 2023 - TT CIRCUIT ASSEN

ASSEN - Voormalig TT-winnaar en MotoGP Legende Randy Mamola komt in actie tijdens de Classic GP Assen die van 8 tot en met 10 september aanstaande wordt verreden op het TT-circuit Assen. De Amerikaan, 4-voudig vicekampioen in de 500cc-klasse van het wereldkampioenschap motorwegrace, wordt er herenigd met zijn Suzuki uit 1981.
Reageer!

Oldiesfestival in Atlas Theater Emmen

EMMEN - Forever Young krijgt op veler verzoek een vervolg. Nadat de laatste tonen hadden geklonken was het al wel duidelijk dat er een vervolg moest komen op -oldiesfestival Forever Young-. Dit muzikale festijn, vorig jaar mei in het Atlas Theater, was een ongekend groot succes in een uitverkocht huis. Bijna alle bezoekers waren het erover eens: Dit moet een vervolg krijgen.
Reageer!

MotoGP Legend Kevin Schwantz keert terug op TT-circuit tijdens Classic GP Assen.

ASSEN - De Amerikaan Kevin Schwantz, wereldkampioen in de 500cc-klasse in 1993, keert 30 jaar na zijn laatste overwinning in Assen terug op het TT-circuit tijdens de Classic GP Assen die wordt verreden van 8 tot en met 10 september aanstaande. â??Revvinâ?? Kevinâ?? komt zowel op de Pepsi Suzuki RGV 500 als de Lucky Strike Suzuki RGV 500 in actie.
Reageer!

Revolutionaire race-historie in de ‘Cathedral of Speed’

ASSEN - Voor het eerst in de geschiedenis van het TT-circuit werden motorfietsen en auto's met een revolutionair raceverleden verenigd in de Cathedral of Speed. Vooroorlogse sportwagens uit de late jaren '20 en motorfietsen die al in 1932 tot eind jaren '90 op Assen hun klasse toonden.
Reageer!

Scott Smulders rijdt sterke inhaalraces in ADAC Youngster Cup in Holzgerlingen

HOLZGERLINGEN - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team is tijdens de voorlaatste wedstrijd van de ADAC Youngster Cup in Holzgerlingen dicht bij een top tien plaats gekomen. In alle drie de manches moest Scott vanuit de achterhoede naar voren komen. In de eerste manche haalde hij het niet tot in de punten maar in de tweede manche werd hij dertiende en in de derde manche kwam hij na een valpartij op een zestiende plaats over de finish.
Reageer!

CLASSIC GP 16 – 18 SEPTEMBER 2022- TT CIRCUIT ASSEN

Drie dagen genieten van historische auto- en motorsport in de -Cathedral of Speed- ASSEN - Legendarische prototype Group C bolides, klassieke formuleauto s, sportwagens en onvergetelijke Grand Prix motoren zijn van 16 tot en met 18 september te bewonderen in de -Cathedral of Speed- tijdens de Classic GP op het TT Circuit Assen. Voor fans die coureurs en monteurs uit die tijd willen spreken, die hun eigen trots op wielen willen tonen, of fans die gewoon de sfeer op willen snuiven van historische racers op een beroemd circuit is de Classic GP Assen het evenement in de nazomer.
Reageer!

Gyan Doensen wint alle drie de manches bij de ADAC 85 Cup in Jauer

WAALWIJK - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de ADAC 85 Cup in Jauer weten te winnen. Doensen wist alle drie de manches naar zijn hand te zetten en scoorde maximaal in Jauer. In de tijdtraining zat het juiste gevoel er gelijk in. Gyan wist een aantal scherpe tijden op de klok te zetten en wist de pole position te pakken.
Reageer!

Vlaanderen wordt zevende in de eindstand van het wereldkampioenschap MXGP

ROGAT - The Gebben van Venrooy Yamaha team travelled to Turkey for the final round of the MXGP World Championship which took place at the rock hard Afyonkarahisar circuit. Calvin Vlaanderen was motivated to end the season on a high. In the first moto, Vlaanderen got a solid start but got pushed back a few positions with the intensity being very high – it took CV10 a few laps to get comfortable. He was able to find a good flow and find some good lines to make a couple of passes to finish a solid ninth.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda