Motorsport

Gyan Doensen kroont zich tot Europees Kampioen 85 Noord/West

Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Slowaakse Velke Uherce de Europese 85cc titel in de zone Noord/West in de wacht weten te slepen. Na een matige start in de eerste manche kon hij maar moeilijk in zijn ritme komen maar gedurende de wedstrijd begon het beter te gaan en wist hij er alsnog een tweede plaats uit te halen.
Reageer!

Een DNF kost Vlaanderen een goed resultaat in Indonesie

ROGAT - Na de vele Grand Prix’s in Europa reisde het Gebben van Venrooy Yamaha team vorige week af naar Indonesie voor de twaalfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Er was een fantastisch circuit aangelegd voor deze wedstrijd met veel afhangende bochten en een mix van zanderige en harde stukken, wat het erg uitdagend maakte voor de rijders. Het weekend begon op zaterdag zeer positief voor Vlaanderen want hij eindigde op een vijfde plaats in de kwalificatieheat en verzekerde zich hiermee van een goede startplaats in de manches op zondag.
Reageer!

Scott Smulders maakt positieve terugkeer in de competitie in Reusel

REUSEL - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een goede terugkeer in de competitie gemaakt. Afgelopen zondag stond hij aan de start in een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Reusel en wist hier met een 1-4 in de manches tweede te worden in het dagklassement.
Reageer!

Gyan Doensen pakt de Dutch Masters of Motocross 85 titel

RHENEN - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team is in Rhenen Dutch Masters kampioen 85cc geworden. Doensen wist vierde en derde te worden in de manches en dit was voldoende om de titel in de wacht te kunnen slepen. De 85cc klasse mocht als eerste het circuit op om te gaan trainen waardoor de baan op dat moment nog helemaal vlak was.
Reageer!

Een positieve Grand Prix voor Vlaanderen in Duitsland

TEUTSCHENTHAL(D) - Het Gebben van Venrooy Yamaha team reisde het afgelopen weekend af naar Duitsland voor de elfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Vlaanderen en het team waren er opgebrand om goede resultaten neer te zetten en goed voorin mee te doen, waar Vlaanderen hoort. Het circuit van Teutschenthal was dit jaar harder dan in andere jaren het geval was waardoor de rijders een verraderlijk circuit voorgeschoteld kregen.
Reageer!

Tegenslag voor Vlaanderen in Ernee

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha team kwam het afgelopen weekend aan de start tijdens de tiende wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in het Franse Ernee. Na een moeilijke Grand Prix in Spanje was het team gemotiveerd om dit in Frankrijk recht te zetten. Door veel regenval op zaterdag besloten verschillende rijders om niet deel te nemen aan de kwalificatieheat omdat het circuit er nat en verraderlijk bij lag. Één van de rijders die niet reed was Vlaanderen en hij besloot samen met het team om zich voor te gaan bereiden op de wedstrijd van zondag.
Reageer!

Gyan Doensen pakt podiumplaats in de EMX85 wedstrijd in Duitsland

VELLAHN (D) - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de EMX85 wedstrijd in het Duitse Vellahn op een tweede plaats geëindigd. In beide manches kwam Doensen niet lekker weg bij de start en moest aan een opmars beginnen. In de eerste manche kwam hij nog terug naar een tweede plaats en in de tweede manche werd hij derde, wat hem in het dagklassement een tweede plaats opleverde.
Reageer!

Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Yamaha winnen hun eerste MXGP in Sardinie

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha team reisde naar Sardinie voor de achtste ronde voor het wereldkampioenschap MXGP. Deze wedstrijd wordt gezien als één van de zwaarste van het seizoen. Niet was het circuit alleen zwaar maar ook kregen de rijders te maken met bijzonder warme omstandigheden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda