Motorsport

Geen wedstrijd voor Kees Endeveld en Hendrik Crome op Le Mans

GROLLOO - Eigenlijk zouden Kees Endeveld (Grolloo) en passagier Hendrik Crome (Duitsland) dit weekend op het circuit Le Mans in Frankrijk de eerste races in het WK zijspan moeten rijden, maar zoals heel veel activiteiten is ook deze onder druk van het covid-19 virus komen te vervallen. De WK wedstrijd is verplaatst naar 10 tot en met 12 juni, in de hoop dat die in die periode wel doorgang kan vinden.
Reageer!

Gebben van Venrooy Racing en Putoline Oil zetten samenwerking verder in 2021

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team en Putoline Oil hebben nu al vele jaren samengewerkt en beide partijen zijn dan ook verheugd om bekend te maken dat ze hun samenwerking in 2021 verder zullen zetten. Het team heeft met Calvin Vlaanderen, Brent van Doninck en Kevin Strijbos een fantastische line up voor het wereldkampioenschap MXGP en Putoline Oil is dan ook heel blij dat ze opnieuw aan boord zijn voor dit nieuwe seizoen.
Reageer!

Endeveld / Crome gereed voor seizoenstart

GROLLOO - Voor zijspancoureur Kees Endeveld uit Grolloo begint het seizoen, wanneer alles normaal verloopt, eind maart met trainingen op het Franse circuit Val de Vienne. Wanneer het covid-19 virus geen roet in het eten gooit is dat de eerste test dit seizoen met zijn bakkenist Hendrik Crome uit Duitsland. Het duo bereidt zich voor op een racejaar waarin deelname aan het wereldkampioenschap centraal zal komen te staan. Daarnaast zullen enkele andere wedstrijden gereden worden, zoals de Nederlandse ronde in de serie van het IDM (Duits kampioenschap) en de Internationale zijspan trofee in Rijeka Kroatie.
Reageer!

Nieuwe passagier Bennie Streuer

GROLLOO - Zijspancoureur Bennie Streuer rijdt komend seizoen met een andere bakkenist. De oud-wereldkampioen wegrace (2015) uit Grolloo zal met de Française Emanuelle Clement gaan rijden. Zij neemt de plaats in van Ilse de Haas. Na zeven jaar lief en leed te hebben gedeeld is de relatie van Bennie Streuer met Ilse de Haas beëindigd en ook de samenwerking in het zijspanteam is tot een eind gekomen.
Reageer!

Brent van Doninck tekent bij Gebben Van Venrooy Yamaha Racing

ROGAT - Nadat Gebben van Venrooy Yamaha Racing onlangs bekend maakte dat Calvin Vlaanderen een jaar heeft bijgetekent, kunnen ze nu met trots mede delen dat ze ook Brent van Doninck hebben gecontracteerd voor seizoen 2021. Beide rijders zullen uit gaan komen in het wereldkampioenschap MXGP.
Reageer!

Gebben van Venrooy Racing verlengt contract met Calvin Vlaanderen

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Racing team is er trots op dat ze het contract met Calvin Vlaanderen met een jaar hebben verlengt. Calvin blijft binnen het team en samen zullen ze uitkomen in het wereldkampioenschap MXGP. Na een sterke carrière in de MX2 klasse, zette Vlaanderen zijn handtekening onder het contract om met Gebben van Venrooy Racing in het wereldkampioenschap MXGP te debuteren.
Reageer!

Van Doninck sluit seizoen van Gebben van Venrooy Yamaha Racing op hoog niveau af

ROGAT - Het was tijd voor de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Het seizoen is vanaf het moment dat deze na de corona lockdown weer begon in Letland, in vogelvlucht voorbij gevlogen. Het Gebben van Venrooy Yamaha team had in de eerder verreden wedstrijden op Arco di Trento goede resultaten neer weten te zetten en hoopte erop dat ze het seizoen op sterke wijze af konden sluiten.
Reageer!

Lupino en van Doninck in de top tien in de voorlaatste wedstrijd van het WK MXGP

ARCO de TRENTO - Het wereldkampioenschap MXGP nadert zijn einde en daarom hoopte het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team op een goede voorlaatste wedstrijd van het kampioenschap op het circuit van Arco di Trento. Het circuit was glad waardoor een goede acceleratiebeheersing noodzakelijk was om goed voor de dag te kunnen komen. In de kwalificatie lagen de tijden dicht bij elkaar. Lupino zette de elfde tijd op de klok en van Doninck sloot de sessie af op een zestiende tijd en was hiermee slechts twee seconden langzamer dan de snelste.
Reageer!

Lupino maakt indruk in MXGP comeback terwijl van Doninck een sterk debuut maakt binnen Gebben van Venrooy Racing Yamaha

ROGAT - De laatste triple header Grand Prix van dit seizoen wordt verreden op het harde circuit van Arco di Trento in Italie. Door een valpartij tijdens een training in Nederland waarbij hij een heupblessure heeft opgelopen, was Calvin Vlaanderen niet in staat om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het team maakte snel de beslissing om Brent van Doninck in te zetten als vervanger van Vlaanderen in de laatste drie wedstrijden van het seizoen. Voor van Doninck is dit een mooie kans om te laten zien wat hij kan.
Reageer!

Vlaanderen geblesseerd, Gebben van Venrooy Racing zet vervanger in voor Arco di Trento

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team is teleurgesteld dat ze bekend moeten maken dat Calvin Vlaanderen tijdens een training geblesseerd is geraakt. Vlaanderen was zich aan het voorbereiden voor de laatste drie wedstrijden van het wereldkampioenschap in Arco di Trento toen hij tijdens een training in Nederland een heupblessure op heeft gelopen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda