SVV’04 en FC Ter Apel 96 in evenwicht

SCHOONEBEEK - SVV’04 en FC Ter Apel kwamen in deze laatste thuiswedstrijd voor SVV’04 niet tot scoren. Ook een bijzondere pupil van de week op deze zondagmiddag, de 28- jarige Richelle Kuper, de aanstaande vrouw van aanvoerder Frank Schoemakers mocht vanmiddag als pupil van de week plaats nemen op de bank.


Voor afgaand aan de wedstrijd werd SVV’04 speler Michel Kerkdijk door Voorzitter Jos van Hees en bestuurslid technische zaken Harrie Kocks in het zonnetje gezet Michel Kerkdijk neemt na dit seizoen afscheid van SVV’04 na 15 jaren en meer dan 400 wedstrijden in het 1e elftal te hebben gespeeld. Hij gaat na dit seizoen zijn voetbalcarrière voortzetten als hoofdtrainer bij vv. Dalen.

De wedstrijd begon derhalve iets later en er werd om 14:05 afgetrapt, en stond onder leiding van scheidsrechter Boland uit Darp die een goede wedstrijd floot en weinig problemen had om de wedstrijd in goede banen te leiden.
Het was SVV’04 die de eerste 20 minuten de eerste kansen wisten te creëren, echter waren Bart Moes en Jessie Rotmensen niet doeltreffend, de doelpaal en keeper van FC Ter Apel stonden een snelle voorsprong voor SVV’04 in de weg. Gaandeweg de wedstrijd kwam FC Ter Apel 96 beter in het spel, en kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Wiljo Wesseling. Emiel Seigers was het dichtst bij een treffer maar zijn inzet werd prima gepareerd door doelman Wiljo Wesseling van SVV’04.

Ook de wissels in de 2e helft wisten geen verandering in het spelbeeld te brengen, en zo eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel, door dit gelijke spel van Ter Apel is WKE’16 de officieuze kampioen van de 3e klasse C, FC Ter Apel’96 zal volgende week met meer dan 30 doelpunten verschil moeten winnen van WKE’16 om zich alsnog als kampioen van de 3e klasse C te kunnen laten huldigen FC ter Apel ’96 zal via de nacompetitie promotie naar de 2e klasse proberen te realiseren. Voor SVV’04 is de 8e plaats een feit, volgende week nog de uitwedstrijd tegen Ruinen, die ploeg probeert de nacompetitie nog te ontlopen.

Na afloop van de wedstrijd was er muziek en was er een geslaagde afsluiting van een seizoen waar SVV’04 een heel goede fase heeft gekend en de top 4 binnen bereik was, echter werden er in het slot slordig punten verloren tegen de lager geklasseerde ploegen. Volgend jaar een nieuwe trainer en hopelijk kan SVV’04 weer lekker meedoen in de 3e klasse van het zondag voetbal.

1) Wiljo Wesseling, 2) Matthijs Landman, 3) Michel Kerkdijk, 4) Joost Thiele 5.) Rick Strijker (Jarno Gerrits) 6.) Martijn Scherpen 7.) Harmen Stuiver 8.) Lars Koopmeiners 9.) Bart Moes (Gerbrand Schoemakers) 10) Frank Schoemakers 11) Jessie Rotmensen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda