DZOH pakt hoofdprijs van ORGON Voetbaltoernooi SVBO

BARGER OOSTERVELD – Na een met 1-0 gewonnen finale tegen Valthermond werd DZOH afgelopen zondagmiddag winnaar van het jaarlijkse Orgon Voetbaltoernooi voor regionale clubs. Na een 0-0 ruststand was het halverwege de 2e helft Max Heijnen die met zijn treffer de overwinning voor de ploeg uit de Rietlanden veilig stelde. Het toernooi werd vrijdagavond en zondag gehouden onder stralende weersomstandigheden binnen de geldende regels van het RIVM.


In poule A bleek zaterdag 3e klasser Klazienaveen de sterkste met winst op de zondagclubs Gieten en Titan en een gelijkspel tegen SVBO zon. die daardoor als tweede eindigde. In poule B eindigden Valthermond en DZOH elk met 7 winstpunten.

DZOH werd poule winnaar door het doelsaldo van 9-1 terwijl Valthermond met een score van 8-1 net iets tekort kwam en daardoor nog spelen om plaats 3 en 4 tegen de organiserende club SVBO. Na een 1-0 achterstand wist SVBO in de slotfase de gelijkmaker te scoren. Gelijkspel en dat betekende strafschoppen en daarin toonde SVBO zich de betere en eindigde als derde. Voor de resterende plaatsen op de eindstand moesten strafschoppen/shoot-outs de beslissing brengen.

De eindstand op:
1. DZOH
2. Klazienaveen
3. SVBO zon
4. Valthermond
5. Titan
6. Gieten
7. SVBO zat.
8. Weerdinge

Na afloop reikte René Gerdes, directeur van hoofdsponsor ORGON Administratie B.V. (rechts op de foto), de prijzen uit en konden de winnaars terugkijken op een geslaagd weekend.(foto Bennie Wolbers)


Een spelfragment in de finale tussen DZOH en Klazienaveen. (Benniewolbers)


Ook in de wedstrijd om plaats 3 en 4 tussen SVBO en Valthermond ontbrak het niet aan inzet. (foto Bennie Wolbers)

Zie ook het fotoboek

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
VanSlag gaat weer open met de Leif de Leeuw Band
vr 24 sep 2021 om 20:31
Concert americana-band Mercy John in VanSlag
za 02 okt 2021 om 20:00
Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.
zo 03 okt 2021 om 14:00