Vierde nederlaag op rij voor Erica’86

SCHEEMDA - Het wordt allemaal een beetje eentonig, maar Erica 6 wist ook in de vierde competitie wedstrijd geen punten te pakken. SC Scheemda was na een 2-0 ruststand uiteindelijk met 4-0 te sterk voor de mannen van trainer Puck Horstman. Na een redelijk goede eerste helft moest Erica 86 pas in de slotfase van de eerste helft doelpunten van Sven Bootsman en Bob Kellendonk incasseren. Ruststand 2-0.

Na de hervatting probeerde Erica’86 de wedstrijd nog een andere wending te geven. Danny Blaauw deed die hoop bij Erica’86 al vrij snel in rook opgaan toen hij in de 54e minuut de 3-0 kon laten noteren. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd was het opnieuw Danny Blaauw die met zijn tweede treffer Erica’86 met een 4-0 nederlaag weer richting het thuisfront kon sturen. De teleurstellende balans is dat Erica’86 na vier wedstrijden nog steeds op de hatelijke nul staat en dat was voorafgaande aan deze competitie zeker niet de doelstelling.