Wint een van de Nederlandse vrouwen het WK Gravel? Dan krijg jij de nieuwe RIDE van ons cadeau!


Dit weekend staat het WK Gravel in Veneto op het programma. Denk jij dat een van de Nederlandse dames goud gaat winnen en wil je kans maken op een gratis kennismaking met ons dubbeldikke wielermagazine RIDE? Dan hebben wij deze week een aantrekkelijke aanbieding voor jou.

Momenteel ligt ons nieuwe RIDE najaarnummer in de winkel, waarin we vooruitkijken naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. In ons 172 pagina's dikke herfstnummer besteden we veel aandacht aan gravel, met verhalen over mooie routes in binnen- en buitenland en interviews met WK-deelneemsters Tessa Neefjes en Yara Kastelijn.

Bestel in onze webshop voor slechts € 9,95 de nieuwe najaarseditie van RIDE Magazine. Iedereen die tussen woensdag 4 oktober en zaterdag 7 oktober 12:00 uur de nieuwe RIDE online bestelt, krijgt bij een wereldtitel van een van de Nederlandse dames bij de elite-koers het aankoopbedrag teruggestort. Bestel nu jouw RIDE online en geniet binnenkort van de mooiste wielerverhalen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda