Zaalvoetbaltoernooien

Finaledag Kerstzaalvoetbaltoernooi

FRANEKER - In de Kerstvakantie zijn maar liefst 923 teams jeugdteams actief geweest voor het Kerstzaalvoetbaltoernooi. Jongens en meisjes, van de A-junioren t/m de E-pupillen hebben gestreden voor een finaleplaats. Zaterdag 3 januari as. is het dan zover en is sporthal De Trije te Franeker strijdtoneel voor de finalisten. Wij rekenen op veel supporters, want ouders, grootouders, broers, zusjes en andere fans komen hun team natuurlijk aanmoedigen.
Reageer!

Indeling en programma kwartfinales Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - De eerste ronde van de 38e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zit er weer op. Maar liefst 100 teams hebben in 20 sporthallen een poging gedaan om zich te plaatsen voor de kwartfinale. In alle poules hebben bijna alle favorieten wel hun faam waar gemaakt, maar in de volgende ronde wordt het er niet gemakkelijker op. De indeling en programma ziet er als volgt uit:
Reageer!

Winschoters verslaan in finale titelhouder HHC met 7-3

Debutant WVV verrassende winnaar Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi EMMEN – Voor debutant WVV werd de 37ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een spannend jongensboek. De ploeg moest op het laatste moment invallen vlak voor de voorronde en nam voor het eerst aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland in haar soort deel. In haar eerste optreden tijdens het toernooi werd WVV de sensationele winnaar door in een kolkende sporthal Angelslo in de grote finale titelverdediger HHC met maar liefst 7-3 te verslaan. Dalen werd derde door HODO te verslaan en Erica legde beslag op de vijfde plaats via een 3-2 zege op HZVV.
Reageer!

Kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi groot voetbalfeest

STEENWIJKSMOER - De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi staat er steeds zelf versteld van wat het teweeg brengt. De kwartfinale werd een groot feest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, veel doelpunten en spektakel. Verrassingen waren er ook, want de nummer twee van vorig jaar, Hollandscheveld was de enige finalist van vorig jaar, die uitgeschakeld werd. Opvallend waren ook de goede prestaties van Kloosterhaar, Valthermond, Elim, WVV, Dedemsvaart en TEVV.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda