Zaalvoetbaltoernooien

SVBO wint voor het eerst Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Steenwijksmoer - SVBO heeft voor het eerst in de geschiedenis het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op haar naam geschreven. De ploeg, die de tussenronde nodig had om de finale te kunnen bereiken, versloeg in een spectaculaire finale zesvoudig winnaar Hoogeveen na strafschoppen. Hoogeveen gaf een 3-1 voorsprong uit handen, want SVBO kwam in de slotfase nog terug tot 3-3 en won de strafschoppenserie met 3-1. De ontlading bij de ploeg uit Emmen was na de winst enorm, terwijl Hoogeveen een grote teleurstelling moest verwerken.
Reageer!

Hoogeveen, Noordscheschut, HZVV, Germanicus en DZOH naar finale PWZ toernooi

Gramsbergen, SVBO, Valthermond, Achilles en Dalen spelen tussenronde Steenwijksmoer - Hoogeveen (zondag), Noordscheschut, HZVV, Germanicus en DZOH hebben zich na een zinderende halve finale geplaatst voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Gramsbergen, SVBO, Valthermond, Achilles 1894 en Dalen werden tweede en proberen zich via de tussenronde van woensdag 4 januari als laatste te plaatsen voor de grote finale. De halve finale was in alle vijf bomvolle hallen weer een waar zaalvoetbalspektakel met veel spanning en aantrekkelijke wedstrijden.
Reageer!

Kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi was weer swingend feest

Steenwijksmoer - De kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi was weer een swingend feest in uitpuilende sporthallen. De grote verrassing was de uitschakeling van zesvoudig winnaar HODO. Verrassend was ook naast de bekende namen de plaatsing van Hollandscheveld, HOVC, Oldeholtpade, ASVB, Rouveen, Sellingen en De Weide voor de halve finale.
Reageer!

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is spectaculair als vanouds

STEENWIJKSMOER - Bomvolle sporthallen, veel spanning en 839 doelpunten. Veel liefhebbers van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben na een zaalvoetballoze periode van drie jaar reikhalzend uitgekeken naar de 46ste editie. De voetballers en de vele supporters genoten weer van de voorronde, die in twintig bomvolle hallen tegelijk werd afgewerkt. Naast de verwachte namen zijn er deze keer veel namen van clubs, die de laatste jaren niet altijd de voorrondes overleefden.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start

STEENWIJKSMOER - Dinsdagavond zijn 100 verenigingen verdeedl over 20 sporthallen in Drenthe va start gegaan voor de 46e Protos Zaalvoetbaltoernooi van start gegaan. Hoogeveen(zon), Drenthina, ZZVV, DZOH, Achilles 1894(zat) en Grambergen die vrij gemakkleijk met vier overwinningen naar de volgende ronde gingen. De nummer 1 en 2 en de beste 10 nummers 3 hebben zich hiervoor geplaatst. De resultaten van de eerste ronde zien er als volgt:
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in aantocht

STEENWIJKSMOER - Vanaf 27 december barst 46ste editie zaalvoetbaltoernooi weer los. De liefhebbers van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben al enkele jaren verlangend uitgekeken naar de eerstvolgende editie van het populaire zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi afgelast

Steenwijksmoer - De organisatiecommissie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heeft tot haar spijt moeten besluiten om de 45ste editie van het toernooi geen doorgang te laten vinden. Eind oktober had de organisatie nog de hoop het toernooi door te kunnen laten gaan, maar na gesprekken met zaalhoofden, de lokale overheid en externe partijen is de organisatie tot de conclusie gekomen dat dit geen haalbare kaart is. Door de verslechterende omstandigheden op het gebied van corona is de situatie momenteel te onzeker geworden om een dergelijk groot toernooi door te laten gaan.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door

Steenwijksmoer - De 45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door. Dat heeft de organisatiecommissie deze week besloten. De 44ste editie zou eind 2020 en begin 2021 gespeeld worden, maar werd wegens corona destijds afgelast. Een jaar later is de situatie zodanig dat de organisatie het verantwoord acht de 45ste editie eind 2021 en begin 2022 doorgang te laten vinden. Op maandag 27 december 2021 gaat het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat niet door

Steenwijksmoer - De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heeft besloten dat de 44e editie 2020/2021 niet doorgaat in verband met de huidige coronacrisis. Volgens de organisatie is het niet verantwoord het toernooi in de huidige vorm door te laten gaan. De huidige editie wordt doorgeschoven naar volgend jaar. Het is de eerste keer in de 44 jaar oude geschiedenis van het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland dat het evenement geen doorgang vindt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda