Tienjarig jubileum Aspergeparty Emmen

EMMEN - Woensdag 20 mei 2015 viert de Aspergeparty Emmen haar tienjarig jubileum. Ruim 300 ondernemers uit de regio komen samen in het Hampshire Hotel Emmen om elkaar te ontmoeten en te genieten van een meergangen diner. Net als voorgaande jaren is de belangstelling voor de Aspergeparty groot.


De aspergeparty is een initiatief van diverse bedrijven uit de regio die samen de party mogelijk maken.

10 jaar Aspergeparty
In 2006 hebben de Commerciële Club Emmen en een aantal partijen de handen ineen geslagen om een ‘anders-dan-anders’ netwerkbijeenkomst te organiseren waarbij de asperge centraal stond. In de afgelopen jaren is de Aspergeparty uitgegroeid tot hét netwerkevenement van Emmen en omstreken. Wat begon als een aangeklede borrel met hapjes is uitgegroeid tot een heerlijk meergangen diner in een prachtige setting.


De Aspergeparty is een initiatief van verschillende ondernemers uit de regio die gezamenlijk de party organiseren en financieel mogelijk maken. Deze bedrijven zijn Advico Advies, Bikkel Dienstverlening, BDO Accountants, Commerciële Club Emmen, Gemeente Emmen, ING, Hampshire Hotel Emmen, Yspeert VWL Advocaten, Viking Entertainment, Pricon Facilitair en Westhart Brandbeveiliging.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda