KOBUS EN DE ROKKERS OP 18 JUNI BIJ MEDIA MARKT EMMEN

De nieuwe, jonge rocksensatie uit Drenthe EMMEN - Op donderdag 18 juni verzorgt de boerenrockband Kobus en de Rokkers vanaf 19.00 uur een optreden bij Media Markt Emmen. Natuurlijk wordt tijdens deze avond de nieuwe single ‘Nog gien 18, nog gien bier’ gepresenteerd en gesigneerd.


Kobus en de Rokkers is opgericht tijdens een optreden van Normaal. De vier jonge, enthousiaste muzikanten uit Midden-Drenthe besloten om met elkaar- in navolging van hun helden Mooi Wark - de 2e boerenrock band van Drenthe te worden. Na een tijd in de woonkamer van één van de jongens geoefend te hebben, besloten ze om de schuur bij één van hun ouders eens flink aan te pakken om een eigen repetitieruimte te bouwen van waaruit de wereld veroverd zou moeten worden.

Het leven van Alex, Jenze, Yorrick en Jeroen bestaat sindsdien uit Rock ‘n Roll en dat vertaalt zich in hun muziek. Naast een eigen repertoire bestaat een optreden van Kobus en de Rokkers uit covers van o.a. Normaal, Status Quo, Jovink en natuurlijk Mooi Wark. Zo langzamerhand zullen de covers worden vervangen door steeds meer eigen repertoire waar druk aan wordt gewerkt!

In de korte tijd dat de band bestaat, weten ze bij elk optreden een feelgood indruk achter te laten bij het publiek. Niet voor niets werd de band dit jaar in april winnaar van Sweelpop The Battle. Dat betekent dat de band Sweelpop op 14 augustus a.s. zal openen.


Kom dus de 18e juni naar Media Markt Emmen, want waar Kobus en de Rokkers zijn, is het feest!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda