Open Toptrouwlocatie Route bij Hampshire Hotel - Zuid Drenthe | Green Meet*s

Erica â


Zondag 28 juni a.s. kunnen bruidsparen zonder afspraak binnenlopen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. Bij Hampshire Hotel - Zuid Drenthe |Green Meet*s is het monumentale Rijksmonument De Fijnfabriek die dag gehuld in huwelijksferen. Zo kunnen bruidsparen de trouwzaal en feestzaal bezoeken en natuurlijk een kijkje nemen in het sfeervolle restaurant en uiteraard de bruidssuite. De omgeving waaronder de golfbaan leent zich uitstekend voor een trouwreportage.

De Fijnfabriek is gelegen aan het Dommerskanaal en behoort tot het Resort. Sinds 2013 is dit een officiële trouwlocatie in de gemeente Emmen. Het resort is bereikbaar via de hoofdingang aan de Amsterdamscheveldlaan 9-11 en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Win je huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,-!
Alle bruidsparen die n.a.v. de Open Toptrouwlocatie Route hun droomlocatie vinden en dit via de site van de Route doorgeven, ontvangen een Rituals cadeaupakket. Tevens maken al deze bruidsparen kans op een huwelijksdag op locatie t.w.v. maximaal € 10.000,- en andere fantastische prijzen. De verloting vindt plaats onder de aangemelde bruidsparen die n.a.v. hun bezoek aan de Open Toptrouwlocatie Route hun definitief geboekte locatie via de website doorgeven. Kijk voor de voorwaarden op Toptrouwlocaties.nl.

Aanmelden bruidsparen
Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op www.opentoptrouwlocatieroute.nl waar tevens alle deelnemende locaties te vinden zijn. Wie zich registreert, dingt meteen mee naar de prachtige prijzen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda