EVENEMENTEN

Laat je inspireren, verwonderen en vermaken op het Uitfestival Emmen!

EMMEN - Zaterdag 14 september barst het Uitfestival weer los in Emmen! Het Uitfestival vormt in begin september traditioneel de start van het culturele seizoen en is een culturele inspiratiebron van feestelijkheden. Tijdens het festival ligt het accent op verwonderen, inspireren en vermaken. Het programma staat vol met muziek, dans, theater, beeldende kunst en creatieve activiteiten.
Reageer!

BARREL Food Truck Fest tijdens het Pinksterweekend in Emmen

EMMEN - BARREL Food Truck Fest: op culinaire ontdekkingsreis tijdens het Pinksterweekend in Emmen. BARREL Food Truck Fest is uitgegroeid tot een vast item op de zomerkalender van Emmen. Als de lekkerste aftrap van het evenementenseizoen is BARREL een oase voor foodies; met 25 met zorg geselecteerde foodtrucks die streetfood serveren. Tijdens het Pinksterweekend kun je van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei genieten van exotische lekkernijen tot hartverwarmende klassiekers. Dit festival is een smaakvolle ontdekkingsreis.
Reageer!

Chiel Smit, Nova Marring, ACV 1, Sabine Spreen, Leon Fre-deriks en Stichting Duo Fietsen winnaars Sportgala Drenthe 2023

ASSEN - Op maandag 4 maart werden tijdens het Sportgala Drenthe in De Nieuwe Kolk in Assen de sportprijzen van 2023 uitgereikt. Juryleden bestaande uit topsporters en sportjournalisten, samen met het publiek, kozen de winnaars. Chiel Smit werd bekroond tot sportman van 2023, Nova Marring tot sportvrouw van Drenthe, en ACV 1 tot sportploeg van 2023. Leon Frederiks ontving de cheque van Topsport NOORD voor Drents sporttalent. Sabine Spreen werd uitgeroepen tot Parasporter van Drenthe. In de nieuwe categorie Sportparel werd Stichting Duofietsen gekozen vanwege hun buitengewone bijdrage aan de sport in Drenthe.
Reageer!

: Drentse Week van de Veilige Sport

EMMEN - Uitnodiging voor Drentse Sportclubs, Trainers en Coaches: Drentse Week van de Veilige Sport Sportclub Drenthe nodigt alle Drentse sportclubs, trainers en coaches uit voor het bijwonen van een inspiratieavond tijdens de Drentse Week van de Veilige Sport, van 18-21 maart 2024.
Reageer!

8 maart internationale vrouwendag in Atlas theater

EMMEN - Al bijna 40 jaar viert de 8 maart groep Emmen de internationale vrouwendag in Emmen. Dit jaar zal dit evenement ook weer op vrijdag 8 maart in het Atlas theater plaatsvinden. De Inloop begint om 19.00 uur om 19.30 begint het programma. Natuurlijk zal op deze avond tussen 19.30 en 20.00 uur ook weer de Lies van Urk prijs worden uitgereikt.
Reageer!

Culturele seizoen van start tijdens Drentse Uitmaand

EMMEN - Het nieuwe culturele seizoen start in Drenthe in september. Tijdens de Drentse Uitmaand vinden in alle twaalf Drentse gemeenten 1 of meerdere evenementen, plaats waar bezoekers kennis kunnen maken met de workshops, concerten, voorstellingen en tentoonstellingen die het komende seizoen op de agenda staan. Het is ondertussen traditie om te vieren wat een mooi kunst- en cultuuraanbod Drenthe heeft. In de gemeente Emmen start het seizoen met het Uitfestival.
Reageer!

Van Lowlands tot Uitfestival! in Emmen

EMMEN - Afgelopen weekend stond het Noord Nederlands Orkest na annuleringen toch eindelijk op Lowlands. Voor iedereen die daar niet bij kon zijn is er goed nieuws; het NNO komt namelijk ook naar het Uitfestival op zaterdag 9 september! Het Uitfestival vormt de start van het nieuwe culturele seizoen en ook dit jaar ligt het accent op verwonderen, inspireren en vermaken. Zo staan er dit jaar prachtige namen op het hoofdpodium op het Raadhuisplein.
Reageer!

35e vliegerfeest Emmen rondom de Grote Rietplas

EMMEn - Stichting Vliegerfeest Emmen heet U allen van harte welkom op het 35e Vliegerfestijn dat plaatsvindt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus aanaastaande op de multifunctionele locatie aan de Grote Rietplas te Emmen. Er is weer een uitgebreid programma samengesteld door de organsiatie onder leiding van Gerrie en Annie Enninga en dat ziet er als volgt uit voor de komende drie dagen:
Reageer!

Fietsfestival Drenthe nadert met rasse schreden

Hoogeveen - De tweede editie van het Fietsfestival Drenthe nadert met rasse schreden. Op zaterdag 2 september is het zo ver. Dan fietsen de deelnemers een prachtige route in Hoogeveen en omgeving, waarbij ze regelmatig verrast zullen worden door de fraaie natuur, campings, musea, een monument en horecagelegenheden. De organisatie is er klaar voor en hoopt dat veel fietsers een mooie fietsdag zullen beleven.
Reageer!

Deelnemers Fietsfestival Drenthe worden verrast

Hoogeveen - Tijdens de tweede editie van het Fietsfestival Drenthe, dat op zaterdag 2 september plaatsvindt, zijn er diverse rustplekken en koffiestops. De inschrijving voor het Fietsfestival Drenthe is enkele weken geleden gestart. Deelnemers kunnen zich opgeven via de website en Punt H in Hoogeveen. We maken nader kennis met enkele locaties waar tijdens de fietstocht van 30, 40 of 40+ kilometer gestopt kan worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda