JUBILARISSEN

Grietje Dijkstra(81) en Fokke Bosman(86) al 60 jaar een paar

EMMEN – Afgelopen dinsdag was het precies 60 jaar geleden dat Grietje Dijkstra en Fokke Bosman elkaar in het gemeentehuis van Kollum het ja-woord. Tijdens een dansavond in Leens werd Fokke gekoppeld aan Grietje en dat klikte direct zo goed dat de eerste afspraken werden gemaakt en de twee verkering kregen. Na ongeveer anderhalf jaar werd besloten om elkaar niet meer los te laten. Het paar kreeg 1 zoon, 2 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.
Reageer!

Dini Heida en Frits Tijhof treffen elkaar bij de jeugdvereniging

EMMEN – Wij troffen elkaar regelmatig bij de jeugdvereniging in Enschede, zegt Frits Tijhof en daaruit kun je afleiden dat de twee elkaar al op jeugdige leeftijd hebben ontmoet. Dat resulteerde uiteindelijk dat zij rond hun twintigste levensjaren echt verkering kregen en ruim vijf jaar duurde, waarna de twee elkaar in het gemeentehuis van Enschede, het ja-woord hebben gegeven. Vandaag, donderdag 5 juli wordt deze bijzondere dag nog even weer teruggehaald.
Reageer!

Annie Jansen en Bertus Gepken al samen op de lagere school

EMMEN – Afgelopen donderdag 30 juni was het precies 60 jaar geleden dat Annie Jansen en Bertus Gepken elkaar het ja-woord hebben gegeven. Dit heuglijke moment is door Annie en Bertus in de afgelopen dagen uitvoerig gevierd met meerdaags feest met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en vrienden. Thuis, maar ook met een heerlijke brunch op de zondag in Hotel Emmen.
Reageer!

Henny Streur en Jan Mulder vonden elkaar tijdens toneelvoorstelling

KLAZIENAVEEN - Vandaag, woensdag 29 juni is het precies 65 jaar geleden dat Henny Streur uit Weiteveen en Jan Mulder uit Klazienaveen elkaar ten overstaan van de families en de burgerlijke stand in Emmen, het ja-woord hebben gegeven. Het paar ging wonen aan de Klazienaveensestraat in Nieuw Dordrecht en verhuisden 14 jaar later naar Klazienaveen.
Reageer!

Jubileumfeest Weiteveense Boys

WEITEVEEN - Het jubileumfeest ter ere van het 75 jarig bestaan van de voetbalvereniging vindt plaats in het weekend van 17, 18 en 19 juni 2022. De locatie van de feestterrein is op Sportpark t Amsterdamsche Veld aan de Ir. Biewengaweg 5 Weiteveen. Via dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van het volledige programma.
Reageer!

Druk programma op zaterdag tijdens Voetbalfestijn Schoonebeek

SCHOONEBEEK- Zaterdag 18 juni staan de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar voetbal in Schoonbeek voor al in het teken van een Voetbal Zeskamp Volwassenen en Jeugd met aansluitend om 15.30 uur een wedstrijd Walking Footbal wedstrijd tussen de FC Emmen Oldstars en een selectie Schoonbeek 55 plus en daarna staat vanaf 16.15 uur het duel tussen Oldstars vv Minjak en Oldstars Sc Oranje op het programma.
Reageer!

Lammie Kramer en Henk Hoving na 65 jaar nog steeds en gehecht paar

EMMEN - Het was afgelopen dinsdag precies 65 jaar geleden dat Lammie Kramer uit Schoonebeek en Henk Hoving uit Buinen elkaar in het echte oude gemeentehuis van Schoonbeek elkaar voor eeuwig trouw hebben belooft. Het paar kreeg in eerste instantie een eigen plekje in de boerderij van de ouders van Lammie.
Reageer!

Lambert Meringa en Willie Hummel 60 jaar een paar

ZANDPOL – In huize Meringa aan het Stieltjeskanaal in Zandpol was het woensdagmiddag een komen en gaan van familie, vrienden en bekenden naar aanleiding van het 60-jarig huwelijk van Lambert Meringa en Wilhelma Hummel. Later werd er nog een feest gevierd in de Boerhoorn in Dalerveen.
Reageer!

Rinus Flenterie en Annie van den Heuvel vonden elkaar op de kermis

EMMEN -Afgelopen zaterdag kwam burgemeester Eric van Oosterhout even op de koffie naar aanleiding van het 60-jarig huwelijk dat Flenterie en Annie van den Heuvel dinsdag 23 mei aanstaande officieel hopen te vieren. Inmiddels werd onder stralende weersomstandigheden het jubileumfeestje al gevierd met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen in de tuin van een kleindochter. Het paar leerde elkaar kennen tijdens een bezoekje aan de jaarlijkse kermis op het Malieveld in Den Haag.
Reageer!

De eerste kus kreeg Annie van Harm in de keuken

EMMEN - Vandaag, woensdag 18 mei, is het 60 jaar geleden dat Annie Poelman(79) en Harm Brongers (82) elkaar in het gemeentehuis van Emmen het jawoord hebben gegeven. Het paar kreeg de eerste kriebels in de kantine van de Arbeidsvreugd in Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda