AMATEURVOETBAL

CEC maakte in de 2e helft het verschil tegen SCN

ENMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 4e klasse F won koploper CEC met 3-1 van SCN. Dani Jansen zorgde op slag van rust voor de 1-0 ruststand en in de 2e helft bepaalden Twan Haitel en Routinier Tomas Been de eindstand op 3-1.

Fc Klazienaveen liet het in de eerste helft zitten

KLAZIENAVEEN – Het begin van de wedstrijd tussen FC Klazienaveen en CSVC begon hoopvol voor de thuisclub met twee grote 100 % kansen om een 2-0 voorsprong te nemen, maar tien minuten later sta je plotseling wel met 3-0 achter, is de reactie van FC Klazienaveen trainer Michel Kerkdijk. ,

Verdiende overwinning voor SVBO zat

ELIM - In de zaterdag 4e klasse F begon SVBO matig aan de wedstrijd. Na slecht uitverdedigen kreeg Elim 4 corners en bij de 4 corner was het Wesley Boertien die met een kopbal in de 15e minuut zorgde voor de 1-0 voor Elim. Daarna kwam SVBO beter in de wedstrijd en werd het ook echt beter dan Elim. Na veel mogelijkheden was het Niels Wessels die in de 27e minuut zorgde voor de 1-1. SVBO kreeg nog een aantal kansen om voor rust op voorsprong te komen maar dit lieten ze na.

Zwaarbevochten zege van Sc Angelslo op Meeden

EMMEN - In de 5e klasse F heeft sc Angelslo na een 2-1 ruststand een zwaarbevochten 3-2 overwinning geboekt op vv Meeden. De beginfase was de wedstrijd aardig in evenwicht en er waren aan beide kanten weinig kansen te noteren. In de 22e minuut kwamen de gasten op voorsprong door Joey Kor die een vrijetrap buiten de 16m prachtig in de kruising schoot. Direct na deze goal scoorde sc Angelslo de gelijkmaker doordat Sander Nijstad na een mooie actie Ali Arslan is stelling bracht en Arslan scoorde de 1-1.