AMATEURVOETBAL

FC Emmen levert in Doetinchem huzarenstuk af

DOETINCHEM - FC Emmen heeft zich zelf en De Graafschap verrast door de koploper in eigen huis met 3-2 te verslaan. Dat gebeurde in een zinderende wedstrijd waarin de Emmenaren vooral op het punt strijdlust indruk maakten. Vooraf beweerde trainer Harry Sinkgraven dat De Graafschap uit een zware klus was maar ?niet onmogelijk.? Waarop hij dat optimisme baseerde was op dat moment niet helemaal duidelijk maar na negentig ontstellend spannende minuten op de bijna volle Vijverberg was dat wel het geval. Tot op de botten gemotiveerd en heel de ziel en zaligheid in de wedstrijd gooien was de bedoeling geweest en die opdracht werd perfect uitgevoerd.
Reageer!

Anton Jongsma naar WKE

VOETBAL - Anton Jongsma uit Utrecht gaat naar WKE. De 27-jarige middenvelder stond onder contract bij RKC, maar trainde mee bij FC Zwolle. Het contract dat hij bij RKC had is eind janurai door hem zelf ontbonden omdat hij niet aan spelen toekwam. Eerder kwam Jongsma uit voor FC Groningen, BV Veendam en Achilles 1894. Hij speelde een aantal wedstrijden bij het Nederlands amateur elftal, en hij is drievoudig international bij het nationale elftal van de Nederlandse Antillen.
Reageer!

Talentendagen in maart en april

EMMEN - De voetbalacademie sc Heerenveen/FC Emmen organiseert ook dit jaar weer een aantal testdagen waarop talenten hun vaardigheden kunnen tonen.
Reageer!

Pascal Huser in schaduwelftal Oranje onder 15

EMMEN - Pascal Huser, aanvoerder van FC Emmen/SC Heerenveen C, is opgenomen in het schaduwelftal van Oranje onder 15 jaar. Dit elftal speelt op 24 februari een oefenduel tegen Ajax C1. De spelers van het schaduwteam zijn tevens standby voor Oranje o.15.
Reageer!

Bij De Graafschap valt doorgaans weinig te halen

EMMEN - FC Emmen gaat vrijdagavond op bezoek bij koploper De Graafschap. Gelet op de krachtsverhoudingen in de Jupiler League is een wonder nodig om met een of drie punten de terugreis te kunnen aanvaarden. Het veld in Doetinchem lijkt in goede conditie. Begin deze week werd er een tent op de mat geplaatst en daardoor is de grasmat zacht en egaal. ,,Het veld is voor 99% zacht, als er geen hele gekke dingen meer gebeuren wordt er 12 februari gespeeld tegen FC Emmen", aldus algemeen manager Jos Geerken van De Graafschap.
Reageer!

Rahim Ouedraogo drie duels geschorst

EMMEN - De rode kaart die Rahim Ouedraogo maandag in Almere opliep heeft een onvoorwaardelijke schorsing van drie duels opgeleverd. Ploeggenoot Leonardo kreeg eveneens rood maar hoeft slechts twee wedstrijden brommen, hij kreeg wel nog een voorwaardelijke schorsing van een duel.
Reageer!

FC Emmen ziet rood in Almere

ALMERE - Wat de start van een opmars richting middenmoot had moeten worden, eindigde in een treurmars. FC Emmen verloor tegen FC Omniworld niet alleen de wedstrijd (3-1) maar zag ook de gelouterde verdedigers Leonardo en Ouedraogo met rode kaarten vertrekken.
Reageer!

FC Emmen wacht maandag cruciaal duel in Almere

EMMEN - Het is de komende weken 'FC Emmen on tour' met liefst vier uitwedstrijden op rij. De eerste daarvan is maandag in Almere tegen FC Omniworld. Een duel dat als cruciaal mag worden beschouwd omdat de winnaar een belangrijke stap in de goede richting gaat doen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda