AMATEURVOETBAL

Degelijke overwinning Zwartemeerse Boys op Schoonebeek

SCHOONEBEEK - Een bezoekende tegenstander heeft wel eens een hetere middag beleefd als het bij Schoonebeek moest aantreden. Tegen Zwartemeerse Boys zag men een Schoonebeek dat graag wilde maar niet echt een vuist kon maken en zag Zwartemeerse Boys vertrekken met een zakelijke 0-2 overwinning.
Reageer!

Uitwedstrijd FC Emmen tegen BV Veendam

EMMEN - FC Emmen start de derde periode met de uitwedstrijd tegen BV Veendam. Altijd al een zware klus maar dat is maandagavond gelet op de stand op de ranglijst zeer zeker het geval. BV Veendam presteert de laatste weken nogal wisselvallig. Wat tevens ten koste van FC Emmen is gegaan want de 3-2 nederlaag van de ploeg van trainer Joop Gall tegen FC Eindhoven was niet gunstig voor de Emmenaren. Dat was ook afgelopen vrijdag het geval toen in Almere slechts een punt werd over gehouden aan het duel tegen FC Omniworld.
Reageer!

Maandag extra bus naar de Langeleegte

EMMEN - In verband met de grote belangstelling voor de noordelijke derby BV Veendam ? FC Emmen heeft de supportersvereniging Rood-Wit besloten een tweede bus in te zetten. Voor FC Emmen supporters geldt een verplichte buscombi. Opgave is mogelijk tot maandag 30 november 12.00 uur op telefoonnummer 0591 ? 618786. Let wel: VOL=VOL.
Reageer!

FC Emmen pakt drie belangrijke punten

De 4-1 uitslag van het duel FC Emmen-FC Eindhoven deed de inspanningen van de Brabanders niet helemaal recht maar dat was natuurlijk maar bijzaak. FC Emmen had de drie punten bitterhard nodig en steeg door de winst naar de zeventiende plek. Trainer Harry Sinkgraven van FC Emmen kon en wilde er na afloop niet om heen. ,,Ik ben blij met de punten maar we hebben wel slecht gespeeld. Er moet nog een heleboel gebeuren.'' Maar zoals bekend worden er geen punten voor mooi voetbal gegeven en tellen gelukkig nog steeds het aantal gescoorde goals. En daarin toonde FC Emmen zich op de koude en natte avond superieur aan FC Eindhoven.
Reageer!

C-jeugd neemt kop over van SC Cambuur

EMMEN - De C-jeugd van FC Emmen beleefde een prima zaterdag. Zelf won het thuis op de Meerdijk met 4-1 van Frisia en heeft daar door de leiding in de tweede divisie over genomen van SC Cambuur dat bij PH Almelo een onverwachte nederlaag leed.
Reageer!

FC Emmen moet winnen van FC Eindhoven

EMMEN - FC Emmen krijgt in een tijdsbestek van acht dagen drie wedstrijden voor de kiezen: vrijdag thuis tegen FC Eindhoven, op maandag naar de Langeleegte in Veendam en de vrijdag er na komt FC Volendam naar Emmen. Wat FC Emmen nodig heeft is punten en de mogelijkheden daar toe lijken in deze reeks aanwezig. Tegen Cambuur en De Graafschap met minimale cijfers verliezen is geen schande, tegen FC Eindhoven zou dat wel een probleem worden. De Eindhovense formatie is immers een concurrent in de strijd om degradatie te vermijden.
Reageer!

Pouleindeling Protos Weeriong Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - De poule-indeling en het wedstrijdschema van de eerste ronde van het 33e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi in de 20 verschillende sporthallen ziet er als uit:.
Reageer!

John Borsboom wijst KSC de weg

SCHOONOORD - KSC heeft ten koste van Oranje Zwart uit Wanneperveen de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. De ploeg uit Schoonoord won met 3-1. KSC kwam in de eerste helft op achterstand. Kort na de thee maakte John Borsboom gelijk voor KSC. Borsboom scoorde een kwartier voor tijd zijn tweede goal. Sander Heuker zorgde zeven minuten voor het einde voor de 3-1 eindstand.
Reageer!

Zwartemeerse Boys in de lift

ZWARTEMEER - Danny Rocks, Jeffrey Mulderij en Mark Arends maakten de goals voor Zwartemeerse Boys in het met 3-0 gewonnen inhaalduel tegen Ruinerwold. De doelpunten vielen in de tweede helft. Zwartemeerse Boys had voortdurend een overwicht tegen Ruinerwold. Wat voor de thee niet lukte, lukte daarna wel: scoren. De ploeg uit Zwartemeer ligt op promotiekoers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda