AMATEURVOETBAL

Erica ?86 pakt zwaar bevochten drie punten

ERICA - De mannen van Be Quick 1887 Zaterdag 1, uit het Groningse Haren, kwamen zaterdag 20 maart voor het eerst op bezoek bij Erica ?86. Be Quick, de kampioen van 6C verleden jaar, draait dit jaar goed mee en stond voorafgaand aan de wedstrijd op de 5e plaats met 22 punten. Met 23 doelpunten tegen en 39 voor, beschikken zij zowel over een uitstekende verdediging als aanval. Kortom, een uitstekend elftal.
Reageer!

SC Angelslo verliest van Fit Boys

EMMEN - Afgelopen zaterdagmiddag speelde SC Angelslo thuis tegen Fit Boys en via een 2-1 ruststandverloren de Emmenaren met 3-2. Beide ploegen begonnen wat aftastend aan de wedstrijd en het spel golfde wat op en neer. Pas in de 22e minuut ontstond voor Fit Boys de eerste mogelijkheid, die gelijk benut werd: Alfons Pot ging goed door op de achterlijn en schoot deze moeilijke bal mooi binnen. Lang mocht de ploeg uit Beilen niet genieten van deze voorsprong, want in de 26e minuut stond de 1-1 al op het scorebord. Een goed uitgevoerde aanval over een paar schijven bracht Erdic Akis in balbezit. Hij speelde zichzelf vrij en schoot goed binnen.
Reageer!

SVV?04 drie punten los.

SCHOONEBEEK - Het was niet best tegen degradatiekandidaat nummer ??n KSC maar de drie punten die SVV?04 over hield in dit matige duel telden dubbel omdat mede titelkandidaat Bargeres met 0-2 ten onder ging tegen Wacker. De nummer ??n tegen de nummer laatst was een saaie vertoning ondanks het goed bespeelbare veld. SVV?04 kon vanmiddag niet beschikken over het centrale verdedigingsduo Gerwin Wesselink (geschorst) en Hielke-Jan Meppelink (geblesseerd) zodat trainer Wilbert Arends noodgedwongen een paar omzettingen moest uitvoeren.