AMATEURVOETBAL

Voetbal uitslagen Jupiler League

EMMEN - Hier volgt het overzicht van de Jupiler League wedstrijden voor vrijdag 11 zaterdag 12 en zondag 13 december.
Reageer!

Voetbal Uitslagen Eredivisie

EMMEN ? Hier volgt het overzicht van de Eredivisie voor Vrijdag 11 Zaterdag 12 en zondag 13 december.
Reageer!

Emmer C-jeugd slaat aanval op koppositie af

LEEUWARDEN/EMMEN - FC Emmen C blijft de ranglijst in de tweede divisie aanvoeren door in Leeuwarden de voornaamste concurrent Cambuur op 1-1 te houden. De D-pupillen verloren van SC Heerenveen D maar kunnen terug zien op een prima partij.
Reageer!

Drenthina doet zichzelf tekort tegen VEV ?67

Omdat het grashoofdveld van de thuisploeg niet goed genoeg werd bevonden door de plaatselijke autoriteiten moest voor deze wedstrijd uitgeweken worden naar het kunstgrasveld. Waar de gastheren zich de hele week al hadden kunnen voorbereiden op de harde en snelle ondergrond was er voor de gasten slechts 25 minuten beschikbaar om te wennen aan de voor hun onbekende ondergrond.
Reageer!

vv Bergum - DIO Groningen 3-2

BERGUM - In de zondag 2e klasse K behaalde vv Bergum een 3-2 overwinning op DIO Groningen. Het werd 1-0 door Arton Muesli in de 20e minuut. In de 55e minuut scoorde Jacob Noordmans 2-0. Vijf minuten later wist DIO Groningen toch nog de aansluitingstreffer te scoren. 2-1. Bergum wist zes minuten laater weer de voorsrpong uit bouwen via een tweede treffer van Arton Muesli. 3-1. DIO Groningen gaf zich nog niet gewonnen en kwam een kwartiwer voor tijd toch nog weer dichterbij tot 3-2, maar verder liet Bergum het niet komen. Eindstand 3-2.