AMATEURVOETBAL

FC Emmen staat rode lantaarn af aan FC Eindhoven

OSS - Dankzij een 3-1 overwinning bij FC Oss heeft FC Emmen de laatste plaats overgedragen aan FC Eindhoven. In Oss zorgden Roy Stroeve, Hans Denissen en Milos Malenovic voor de doelpunten. FC Emmen staat nu achttiende maar kan nog worden voorbij gestreefd door Fortuna Sittard dat in het weekeinde speelt.
Reageer!

Winst voor jeugdteams FC Emmen

EMMEN - De beide jeugdteams van FC Emmen kwamen zaterdag tot winst. De C-jeugd won in Oldenzaal van Quick '20 en de D-pupillen wonnen thuis van Quick '20 D1.
Reageer!

SVBO moet op zoek naar nieuwe voorzitter en wedstrijdsecretaris

Persbericht SVBO BARGER OOSTERVELD - Tijdens een uitstekend bezochte en in een prima sfeer verlopen Algemene Ledenvergadering op 29 oktober jl. heeft Theo Ploeg aangekondigd aan het eind van dit seizoen (of zoveel te eerder een opvolger is gevonden) na bijna 5 jaar afscheid te nemen als voorzitter i.v.m. aanvaarding van een nieuwe drukke werkkring. Mede gezien structurele werkzaamheden in de avonduren ziet hij helaas onvoldoende mogelijkheden om deze functie op een goede wijze te combineren met het voorzitterschap van SVBO. Ook wedstrijdsecretaris Menso Appeldorn stopt aan het eind van dit seizoen (of zoveel te eerder een opvolger is gevonden). Door dit nu alvast aan te kondigen heeft het bestuur voldoende tijd om goede opvolgers te vinden.
Reageer!

Overschrijving Leonardo nog niet perfect

EMMEN - FC Emmen trainer Harry Sinkgraven hoopt morgenavond in Oss over verdediger Leonardo te kunnen beschikken. Daar wordt hard aan gewerkt maar de Brazilaanse voetbalbond moet nog het bewijs van vrijgave leveren omdat Leonardo het laatst voor een Brazilaanse club heeft gespeeld. FC Emmen heeft hem tot het einde van dit seizoen vastgelegd.
Reageer!

?VIOS uit? onneembare veste voor Sp. Zweeloo in oefenderby

OOSTERHESSELEN ? De oefenderby bij buurman VV VIOS Oosterhesselen bleek dinsdag een onneembare veste voor Sportclub Zweeloo. De vierdeklasser ging na een teleurstellende 3-0 ruststand uiteindelijk met 3-1 het schip in tegen de zondagclub, die zevende staat in de Drentse vijfde klasse E. Pas zes minuten voor tijd deed Sp. Zweeloo iets terug tegen de meer gemotiveerde rood-zwarten, want Anne Hajes scoorde - na zijn kopbal - in tweede instantie alsnog. Vooruitgang Is Ons Streven vond eerder op de avond het hagelwitte net in de twaalfde, 29e en 44e minuut.
Reageer!

FC Emmen buigt pas in verlenging voor Eagles

DEVENTER - FC Emmen is in de derde bekerronde uitgeschakeld door een 4-2 nederlaag bij Go Ahead Eagles. Na een 2-0 achterstand bij rust kwam FC Emmen in de slotfase toch nog op gelijke hoogte door goals van Malenovic en Ripson. In de verlenging trok de thuisclub de winst alsnog naar zich toe.
Reageer!

FC Emmen bekert dinsdag in Deventer

DEVENTER - Voor FC Emmen krijgt het bekeravontuur dinsdagavond een vervolg met de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Beide clubs kwamen in de derde ronde via overwinningen op amateurclubs. FC Emmen versloeg AFC ?34 met 6-1 terwijl de Deventenaren na verlenging Rijnsburgse Boys met 4-1 uitschakelden.
Reageer!

Beloften spelen gelijk bij Helmond Sport

DEURNE - Jong SC Heerenveen/FC Emmen heeft in het Brabantse Deurne met 2-2 gelijk gespeeld tegen de talenten van Helmond Sport. Na drie winstpartijen op rij moest de ploeg van trainer Johnny Jansen het in Noord Brabant doen met een gelijkspel. Na een 2-0 achterstand zorgde invaller Kenny Otigba in het slot van de wedstrijd voor de gelijkmaker.
Reageer!

Looze nekt SVBC

BARGER COMPASCUUM - SVBC verloor zondag met 1-5 van Veelerveen. SVBC kwam goed uit de startblokken, wat resulteerde in een viertal mogelijkheden, maar geen treffers. Daarna bepaalde Veelerveen de wedstrijd. Bij rust stond het 0-1. Na de thee liep Veelerveen snel uit naar 0-3. Na 90 minuten stond het zelfs 1-5. Man van de wedstrijd werd Veelerveen speler T. Looze. Hij scoorde vijf maal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda